tsoutsas7 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 να σου πω πως το σκεφτομαι φιλε; τουλαχιστον 30-40 ευρω θελει για να το φτιαξω ολους οσους ρωτησα εκει παιζουν οι τιμες πανω κατω... και με 50-60 βρηκα αγγελιες που δινουν το slim γιατι να μην το παρω; το ιδιο πραγμα ειναι... και θα ειναι πληρης λειτουργικα... να ρωτησω κατι ακυρο (μαλακια θα ειναι αλλα οκ) επειδη εγω εχω ps3 fat αμα παρω slim το χειριστηριο θα το δεχτει ετσι; δεν εχει σημασια που ειναι αλλο μοντελο δηλαδη; και το καλωδιο τροφοδοσιας ειναι το ιδιο ετσι; γιατι δεν πηρα ποτε σλιμ για να ξερω...
mikele13- Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, tsoutsas7 είπε να σου πω πως το σκεφτομαι φιλε; τουλαχιστον 30-40 ευρω θελει για να το φτιαξω ολους οσους ρωτησα εκει παιζουν οι τιμες πανω κατω... και με 50-60 βρηκα αγγελιες που δινουν το slim γιατι να μην το παρω; το ιδιο πραγμα ειναι... και θα ειναι πληρης λειτουργικα... να ρωτησω κατι ακυρο (μαλακια θα ειναι αλλα οκ) επειδη εγω εχω ps3 fat αμα παρω slim το χειριστηριο θα το δεχτει ετσι; δεν εχει σημασια που ειναι αλλο μοντελο δηλαδη; και το καλωδιο τροφοδοσιας ειναι το ιδιο ετσι; γιατι δεν πηρα ποτε σλιμ για να ξερω... Καλώδιο ρεύματος είναι το απλό το διπολικό αλλά θα υπάρχει μαζί με την κονσόλα. Χειριστήρια παίζουν σε όλα τα μοντέλα.
tsoutsas7 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 σε ευχαριστω φιλε για την απαντηση.. να ρωτησω ps3 slim η super slim; τι διαφορα εχουν;
JohnHacked Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Ps3 Slim να πάρεις. Τα Ps3 Super slim είναι χάλια. Επιμένω για PS3 Slim.
iganiats Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Υπάρχει κάποια δοκιμασμένη επιλογή, κατά προτίμηση στα δυτικά προάστεια (Περιστέρι, Ίλιον, Πετρούπολη, κλπ) που να κάνει καθαρισμό και αλλαγή πάστας σε PS3 CECHC; Η κονσόλα ακόμη και σε idle, πολύ σύντομα (1 με 2 λεπτά λειτουργίας) πιάνει περίπου 74 βαθμούς στο CELL και 66 βαθμούς στο RSX, χωρίς ευτυχώς να σβήνει.
panbil Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Στις 31/7/2018 στις 1:30 ΜΜ, iganiats είπε Υπάρχει κάποια δοκιμασμένη επιλογή, κατά προτίμηση στα δυτικά προάστεια (Περιστέρι, Ίλιον, Πετρούπολη, κλπ) που να κάνει καθαρισμό και αλλαγή πάστας σε PS3 CECHC; Η κονσόλα ακόμη και σε idle, πολύ σύντομα (1 με 2 λεπτά λειτουργίας) πιάνει περίπου 74 βαθμούς στο CELL και 66 βαθμούς στο RSX, χωρίς ευτυχώς να σβήνει. Αν θες μπορω να στο αναλάβω στείλε μήνυμα να τα πούμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα