Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας και πάλι, το έχω σχεδόν 9 χρόνια (CECHH04) και μόλις το ανοίγω μέσα σε 1 λεπτό, αρχίζει και κάνει το σπαστικό θόρυβο το ανεμιστηράκι (βζζζζζζζζζζζ). Ανεβάζει θερμοκρασίες δηλαδή πολύ γρήγορα, πολύ δυνατά. Αλλά γενικά δεν κολλάει στο παιχνίδι, παίζει μια χαρά, απλά είναι ενοχλητικός ο θόρυβος όπως καταλαβαίνετε. Λογικά υπερθέρμανση δεν είναι; Θέλω να μου προτείνετε απλά που να το πάω και πόσο κοστίζει αν ξέρετε; και αν φτιάχνετε μόνιμα χωρίς να μου το ξανακάνει μετά. νομίζετε ότι μπορεί να θέλει και αλλαγή ανεμιστήρα η απλά καθαρισμό;

Δημοσ.

εξω θα το παω ομως φιλε γιατι εγω δεν το ρισκαρω να το κανω μονος μου δεν ειμαι γνωστης για αυτο ρωταω ποσο κοστιζει περιπου και που προτεινεται να το παω για σιγουρη και καλη δουλεια... δεν σκεφτεσαι το ενδεχομενο αλλαγης ανεμιστηρα;

Δημοσ.

oxi ο ανεμιστηρας αν ειχε θεμα θα σταματαγε

οι πολλες στροφες που ανεβαζει ειναι επειδη ζεντενεται πολυ 

κανα 30 περνουν

Δημοσ.

ρωτησα και μου ειπαν οτι μπορει να ειναι και υπερθεμανση επεξεργαστη η γραφικων τοτε γι γινεται; σε περιπτωση που συνεχιζει να ανεβαζει στροφες ο ανεμιστηρας και μετα τον καθαρισμο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καθαρισμο και αλλαγη παστας το μονο που μπορεις να κανεις.Αν και μετα τον καθαρισμο συνεχιζει να ανεβαζει στροφες δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο.Μεχρι να κανεις τον καθαρισμο μη παιζεις με την κονσολα.

Επεξ/σία από Mr_Terror
  • Like 1
Δημοσ.

Αν σβήνει μέσα σε ένα λεπτό δεν φτάνει ούτε υπερθέρμανση ούτε οι πάστες αλλά κατά 99%  είναι ylod. Ενα reflow και όσο αντέξει, αν αντέξει.

Από υπερθέρμανση (λόγω έλλειψης καλής ψύξης επειδή έχουν φράξει οι αεραγωγοι-η πάστα εχει ξεραθεί κλπ) δεν θα έσβηνε σε ένα λεπτό αλλά μετά από κάποια ώρα.

• Like 1
Δημοσ.

δεν κλεινει φιλε σε 1 λεπτο καταλαβες λαθος... λεω οτι μολις το ανοιγω μετα απο ενα λεπτο αρχιζει και ανεβαζει θερμοκρασιες δυνατες αλλα παιζει κανονικα δεν εχει θεμα δεν κλεινει μονο του.. καταλαβες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως έγραψε κι ο Ακης πιο πάνω μέχρι να αποφασίσεις τι θα κανείς μην το χρησιμοποιείς γιατί θα κάνεις μεγαλύτερη ζημιά έτσι 

Επεξ/σία από panbil
Δημοσ.

easy service ειναι καλο; ολοι αυτο μου λενε.. αμα εχετε τιποτα αλλο να προτεινετε πειτε το μου...

επίσης να το παω σε καταστημα για service η να επικοινωνησω με sony απευθειας; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, tsoutsas7 είπε

easy service ειναι καλο; ολοι αυτο μου λενε.. αμα εχετε τιποτα αλλο να προτεινετε πειτε το μου...

επίσης να το παω σε καταστημα για service η να επικοινωνησω με sony απευθειας; 

εδω μεσα εχουμε παιδια που κεντανε και εμπειστα

πιο πανω σου εχουν απαντησει να στο αναλαβουν δεν ειδες τα ποστ?

Επεξ/σία από postfire
Δημοσ.

λετε να το φτιαξω η να ψαξω για μεταχειρισμενο μεχρι 80 ευρω; το ιδιο πραγμα πιστευω και καλυτερο ειναι παρα να δωσω 40 να το φτιαξω πχ

τα ειδα φιλε εχω επικοινωνησει

Δημοσ.

βεβαια να το καθαρισεις

δεν θελει φτιαξιμο δεν ειναι χαλασμενο

ειναι φυσιολογικο θελει καθαρισμο και παστες μετα απο τοσα χρονια

φυσιολογικη φθορα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...