tsoutsas7 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Καλημέρα σας και πάλι, το έχω σχεδόν 9 χρόνια (CECHH04) και μόλις το ανοίγω μέσα σε 1 λεπτό, αρχίζει και κάνει το σπαστικό θόρυβο το ανεμιστηράκι (βζζζζζζζζζζζ). Ανεβάζει θερμοκρασίες δηλαδή πολύ γρήγορα, πολύ δυνατά. Αλλά γενικά δεν κολλάει στο παιχνίδι, παίζει μια χαρά, απλά είναι ενοχλητικός ο θόρυβος όπως καταλαβαίνετε. Λογικά υπερθέρμανση δεν είναι; Θέλω να μου προτείνετε απλά που να το πάω και πόσο κοστίζει αν ξέρετε; και αν φτιάχνετε μόνιμα χωρίς να μου το ξανακάνει μετά. νομίζετε ότι μπορεί να θέλει και αλλαγή ανεμιστήρα η απλά καθαρισμό;
postfire Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 ανοιγμα χρειαζεται και καθαρισμο και αλλαγη στις παστες
tsoutsas7 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 εξω θα το παω ομως φιλε γιατι εγω δεν το ρισκαρω να το κανω μονος μου δεν ειμαι γνωστης για αυτο ρωταω ποσο κοστιζει περιπου και που προτεινεται να το παω για σιγουρη και καλη δουλεια... δεν σκεφτεσαι το ενδεχομενο αλλαγης ανεμιστηρα;
postfire Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 oxi ο ανεμιστηρας αν ειχε θεμα θα σταματαγε οι πολλες στροφες που ανεβαζει ειναι επειδη ζεντενεται πολυ κανα 30 περνουν
tsoutsas7 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 ρωτησα και μου ειπαν οτι μπορει να ειναι και υπερθεμανση επεξεργαστη η γραφικων τοτε γι γινεται; σε περιπτωση που συνεχιζει να ανεβαζει στροφες ο ανεμιστηρας και μετα τον καθαρισμο.
Mr_Terror Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καθαρισμο και αλλαγη παστας το μονο που μπορεις να κανεις.Αν και μετα τον καθαρισμο συνεχιζει να ανεβαζει στροφες δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο.Μεχρι να κανεις τον καθαρισμο μη παιζεις με την κονσολα. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2018 από Mr_Terror 1
vamvakoulas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Αν σβήνει μέσα σε ένα λεπτό δεν φτάνει ούτε υπερθέρμανση ούτε οι πάστες αλλά κατά 99% είναι ylod. Ενα reflow και όσο αντέξει, αν αντέξει. Από υπερθέρμανση (λόγω έλλειψης καλής ψύξης επειδή έχουν φράξει οι αεραγωγοι-η πάστα εχει ξεραθεί κλπ) δεν θα έσβηνε σε ένα λεπτό αλλά μετά από κάποια ώρα. 1
tsoutsas7 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 δεν κλεινει φιλε σε 1 λεπτο καταλαβες λαθος... λεω οτι μολις το ανοιγω μετα απο ενα λεπτο αρχιζει και ανεβαζει θερμοκρασιες δυνατες αλλα παιζει κανονικα δεν εχει θεμα δεν κλεινει μονο του.. καταλαβες;
panbil Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Όπως έγραψε κι ο Ακης πιο πάνω μέχρι να αποφασίσεις τι θα κανείς μην το χρησιμοποιείς γιατί θα κάνεις μεγαλύτερη ζημιά έτσι Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2018 από panbil
tsoutsas7 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 easy service ειναι καλο; ολοι αυτο μου λενε.. αμα εχετε τιποτα αλλο να προτεινετε πειτε το μου... επίσης να το παω σε καταστημα για service η να επικοινωνησω με sony απευθειας;
postfire Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, tsoutsas7 είπε easy service ειναι καλο; ολοι αυτο μου λενε.. αμα εχετε τιποτα αλλο να προτεινετε πειτε το μου... επίσης να το παω σε καταστημα για service η να επικοινωνησω με sony απευθειας; εδω μεσα εχουμε παιδια που κεντανε και εμπειστα πιο πανω σου εχουν απαντησει να στο αναλαβουν δεν ειδες τα ποστ? Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2018 από postfire
tsoutsas7 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 λετε να το φτιαξω η να ψαξω για μεταχειρισμενο μεχρι 80 ευρω; το ιδιο πραγμα πιστευω και καλυτερο ειναι παρα να δωσω 40 να το φτιαξω πχ τα ειδα φιλε εχω επικοινωνησει
postfire Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 βεβαια να το καθαρισεις δεν θελει φτιαξιμο δεν ειναι χαλασμενο ειναι φυσιολογικο θελει καθαρισμο και παστες μετα απο τοσα χρονια φυσιολογικη φθορα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα