Natasa007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Θα ήθελα τη γνώμη κ τη γνώση σας. Θελω να αγοράσω το παρακαλώ desktop pc: Dell inspiron 3668 (i3-7100/4G/1T/710W10) και θα ηθελα αν καποιος γνωριζει να μου πει αν αξιζει η αγορα του. Το θελω κυρίως για χρηση γραφείου, office, ταινιες κ μουσική. Επίσης εχω δει κ τον παρακατω, αν καποιος ξερει κ γι αυτον ας με πληροφορησει σχετικα: Dell inspiron 3668 i5-7400 8GB/1TW10 Ευχαριστώ πολύ εκ των προτερων.
odystam Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Σε αυτά τα χρήματα μπορείς να φτιάξεις pc με δικα σου κομμάτια και θα είναι πολύ καλύτερο απο τα παραπάνω. Βέβαια αν είναι μόνο για απλή χρήση γραφείου δε χρειάζεται να δώσεις τόσα λεφτά.. 1
Natasa007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 7 λεπτά πριν, odystam είπε Σε αυτά τα χρήματα μπορείς να φτιάξεις pc με δικα σου κομμάτια και θα είναι πολύ καλύτερο απο τα παραπάνω. Βέβαια αν είναι μόνο για απλή χρήση γραφείου δε χρειάζεται να δώσεις τόσα λεφτά.. Κάποια πρόταση για ήδη έτοιμο - μια και δεν το΄χω για το "φτιάξιμο" - pc για απλή χρήση; Απλά κοίταξα για dell επειδή είναι αρκετά αξιόπιστα!
UsualSuspect__ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 6 minutes ago, Natasa007 said: Κάποια πρόταση για ήδη έτοιμο - μια και δεν το΄χω για το "φτιάξιμο" - pc για απλή χρήση; Απλά κοίταξα για dell επειδή είναι αρκετά αξιόπιστα! Υπάρχουν μαγαζιά που στο συναρμολογούν δωρεάν (υπήρχαν τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα) και θα είναι όχι μόνο πολύ καλύτερο, αλλά ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ καλύτερο ΔΕΝ αξίζει να πάρεις έτοιμο. Αυτή η πατάτα, αυτή η σαπίλα που ανέβασες, δείχνει πως έχει 740 ευρώ στο σκρουτζ. Με 740 ευρώ φτιάχνεις αριστούργημα σε σχέση μ αυτή την πατάτα. Μην κάνεις βιαστηκές κινήσεις οπότε. Έχουν υπάρξει χιλιάδες σαν εσένα εδώ μέσα που ήρθαν για συμβουλές, έκαναν το δικό τους και μετά ήρθαν εδώ και έλεγαν πόσο το μετάνιωσαν. 1
JayV Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Πάρε όλα τα κομμάτια από ένα μαγαζί και πες τους να στο συναρμολογήσουν αυτοί. Μετά το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να βάλεις λειτουργικό. Αν δεν έχεις ιδέα από αυτά πας σε σχετικό μαγαζί και θα σου βάλουν αυτοί τα 10άρια ας πούμε για 10-15 ευρώ και είσαι μπόμπα (εκτός βέβαια εάν έχεις γνωστό και σου το κάνει free). Όπως είπαν και οι προηγούμενοι, δεν αξίζει με τίποτα ο έτοιμος πύργος. Πες μας όταν αποφασίσεις να σου κάνουμε προτάσεις. 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Ούτε ssd δεν έχει η σαπίλα που ανέβασε. Θέλω να κλάψω. 1
thetiesthatbind Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, Natasa007 είπε Θα ήθελα τη γνώμη κ τη γνώση σας. Θελω να αγοράσω το παρακαλώ desktop pc: Dell inspiron 3668 (i3-7100/4G/1T/710W10) και θα ηθελα αν καποιος γνωριζει να μου πει αν αξιζει η αγορα του. Το θελω κυρίως για χρηση γραφείου, office, ταινιες κ μουσική. Επίσης εχω δει κ τον παρακατω, αν καποιος ξερει κ γι αυτον ας με πληροφορησει σχετικα: Dell inspiron 3668 i5-7400 8GB/1TW10 Ευχαριστώ πολύ εκ των προτερων. Δε σε βολεύει κάποιο φθηνότερο laptop της Dell? Από τη στιγμή που δεν έχεις καμία επαφή, ναι καλύτερα να πάρεις έτοιμο PC. Σίγουρα στα ίδια χρήματα βγαίνει κάτι ΠΟΛΥ καλύτερο αν το φτιάξεις κομμάτι, κομματι αλλά η DELL ειναι εγγύηση και έχει τρομερό support. Πάντως είμαι σίγουρος ότι για τη χρήση που το θέλεις βρίσκεις σταθερό γύρω στα 400~500€. Σωστή η επιλογή της Dell πάντως για κάποια άσχετη. Απλά φρόντισε να υπάρχει SSD . Μεγάλο αποθηκευτικό χώρο ούτως ή άλλως δε χρειάζεσαι Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2018 από thetiesthatbind 1
Natasa007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, thetiesthatbind είπε Δε σε βολεύει κάποιο φθηνότερο laptop της Dell? Από τη στιγμή που δεν έχεις καμία επαφή, ναι καλύτερα να πάρεις έτοιμο PC. Σίγουρα στα ίδια χρήματα βγαίνει κάτι καλύτερο αλλά η DELL ειναι εγγύηση και έχει τρομερό support. Πάντως είμαι σίγουρος ότι για τη χρήση που το θέλεις βρίσκεις σταθερό γύρω στα 400~500€. Σωστή η επιλογή της Dell πάντως Ψάχνω μόνο για σταθερό. Τον συγκεκριμένο i3 της Dell τον εχω βρει με 469€. Γι' αυτο κ ρωτησα αποψεις πριν το "απονενοημένο" βημα της αγοράς. Σ' ευχαριστώ για το σχόλιό σου. Θαυμάζω όσους το'χουν το ταλέντο συνθεσης αλλα απο δω μερια δεν... 😛
UsualSuspect__ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δες εδώ πχ μια σύνθεση ωραία του @jeandoumpier στο 2ο ποστ 1
Natasa007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 8 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε Ούτε ssd δεν έχει η σαπίλα που ανέβασε. Θέλω να κλάψω. Εισαι ακρως κατατοπιστικος κ παραστατικος...μην πυροβολείτε τους μη γνώστες του αθλήματος! 😁 Ευχαριστω. Κ στελνω δωρεαν zewa. ☺ 12 λεπτά πριν, JayV είπε Πάρε όλα τα κομμάτια από ένα μαγαζί και πες τους να στο συναρμολογήσουν αυτοί. Μετά το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να βάλεις λειτουργικό. Αν δεν έχεις ιδέα από αυτά πας σε σχετικό μαγαζί και θα σου βάλουν αυτοί τα 10άρια ας πούμε για 10-15 ευρώ και είσαι μπόμπα (εκτός βέβαια εάν έχεις γνωστό και σου το κάνει free). Όπως είπαν και οι προηγούμενοι, δεν αξίζει με τίποτα ο έτοιμος πύργος. Πες μας όταν αποφασίσεις να σου κάνουμε προτάσεις. Ευχαριστώ πολύ. Θα ενημερώσω πάραυτα! ☺ Είστε ολοι εξυπηρετικότατοι! ☺☺☺ 21 λεπτά πριν, JayV είπε Πάρε όλα τα κομμάτια από ένα μαγαζί και πες τους να στο συναρμολογήσουν αυτοί. Μετά το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να βάλεις λειτουργικό. Αν δεν έχεις ιδέα από αυτά πας σε σχετικό μαγαζί και θα σου βάλουν αυτοί τα 10άρια ας πούμε για 10-15 ευρώ και είσαι μπόμπα (εκτός βέβαια εάν έχεις γνωστό και σου το κάνει free). Όπως είπαν και οι προηγούμενοι, δεν αξίζει με τίποτα ο έτοιμος πύργος. Πες μας όταν αποφασίσεις να σου κάνουμε προτάσεις. Εκτός από την οικονομικοτατη πρόταση του UsualSuspect, δέχομαι προτασεις συναρμολόγησης (επαρχία εδω) για χρηση γραφείου/office/internet/ταινιες/μουσικη.
thetiesthatbind Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Από το E-Shop, σου προτείνω να πάρεις απο E-Shop γιατί είναι πιο προσβάσιμο σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος. Βγαίνει στα ίδια λεφτά με το Dell νομίζω και είναι πολύ ανώτερο (παίζει και παιχνίδια). Από εκεί και πέρα δε θυμάμαι αν βάζουν δωρέαν Windows στο E-Shop ή όχι. Τα Windows δεν είναι πρόβλημα, μπορείς να βρεις άπειρα μαγαζιά/άτομα που να τα βάζουν και να σου τα σπάνε ή να ξέρουν να αγοράζουν κλειδάκι OEM από το ίντερνετ και να τα ενεργοποιούν. Για την τσέπη σου είναι καλύτερο να πάρεις την παραπάνω σύνθεση και να ψαχτείς για τα Windows 10 παρά να δώσεις λεφτά για τα Dell. Όπως είπα όμως και στο πρώτο μου ποστ, για κάποιον που δεν έχει επαφή η DELL είναι ίσως η πιο αξιόπιστη λύση. Γενικότερα, γύρω στα 500 ευρώ κινήσε αν το πάρεις απο E-Shop και ψάξεις για τα Win 10 σε άλλο κατάστημα ή και απο το ίδιο το e-shop. Σκέψου το, άκου και κάποια άλλη γνώμη και κρίνε. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα του DELL είναι η απουσία SSD αλλά για κάποιον που κάνει οικιακή χρήση και δεν είχε στα χέρια του ποτέ SSD δε θα καταλάβει τη διαφορά. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2018 από thetiesthatbind 2
UsualSuspect__ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 1 minute ago, thetiesthatbind said: Από το E-Shop, σου προτείνω να πάρεις απο E-Shop γιατί είναι πιο προσβάσιμο σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος. Βγαίνει στα ίδια λεφτά με το Dell νομίζω και είναι πολύ ανώτερο (παίζει και παιχνίδια). Από εκεί και πέρα δε θυμάμαι αν βάζουν δωρέαν Windows στο E-Shop ή όχι. Τα Windows δεν είναι πρόβλημα, μπορείς να βρεις άπειρα μαγαζιά/άτομα που να τα βάζουν και να σου τα σπάνε ή να ξέρουν να αγοράζουν κλειδάκι OEM από το ίντερνετ και να τα ενεργοποιούν. Για την τσέπη σου είναι καλύτερο να πάρεις την παραπάνω σύνθεση και να ψαχτείς για τα Windows 10 παρά να δώσεις λεφτά για τα Dell. Όπως είπα και στο πρώτο μου ποστ ωστόσο, για κάποιον που δεν έχει επαφή η DELL είναι ίσως η πιο αξιόπιστη λύση. Γενικότερα, γύρω στα 500 ευρώ κινήσε αν το πάρεις απο E-Shop και ψάξεις για τα Win 10 σε άλλο κατάστημα ή και απο το ίδιο το e-shop. Σκέψου το, άκου και κάποια άλλη γνώμη και κρίνε Κατεβάζει τα windows 10 και αγοράζει ένα κλειδάκι με 10 ευρώ (κάπου τόσο έχουν) και τέλος. Ωραία η σύνθεση. Μακράν καλύτερη απ την πατάτα την άλλη. (ΕΧΩ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ) αχαχαχαχαχαχ 1
thetiesthatbind Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Μπορούσε να μπει και φθηνότερο τροφοδοτικό αλλά το θεώρησα μάταιο (δεν υπάρχει και αντίστοιχο στα 450W) αφού δίνει 5 χρόναι εγγυήση και τα υπόλοιπα που είδα ήταν στα 2-3 βαριά. Ναι εντάξει το συζητάμε σε απόδοση είναι η νύχτα με τη μέρα με το Dell, αλλά είναι AIO εκείνο όπως και να το κάνεις τουλάχιστον είναι 7200 RPM ο HDD στο Dell Ναι, το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει τη γνώση να το κάνει το όλο θέμα με τα Win 10 αλλά και σε κάποιον εξωτερικό να απευθυνθεί στο 500αρι θα της βγει το όλο θέμα. Εγώ προτιμώ την Kinguin για αγορές κλειδιών γιατί από άλλα site (των 10€) κλειδιών, είχα θέμα. Και αυτό που δε λέει η Microsoft και ελάχιστοι γνωρίζουν είναι ότι σου επιτρέπουν να χρησιμοποιήσεις, εφόσον επικοινωνήσεις τηλεφωνικώς, αν αλλάξεις τη μητρική, άλλη μια φορά το OEM με κλειδί με Phone Activation! 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Και τέλος πάντων Νατάσα, με τα ποστ μας ελπίζω να κατάλαβες πως ΔΕΝ είναι ανάγκη να σκάσεις περιττά λεφτά για κάτι που δεν αξίζει ενώ μπορείς να πάρεις κάτι πολύ πολύ καλύτερο. Θα υπάρξουν κ άλλες προτάσεις λογικά μόλις δουν το ποστ. Έχε το νου σου. 1
Natasa007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Μπορούσε να μπει και φθηνότερο τροφοδοτικό αλλά το θεώρησα μάταιο (δεν υπάρχει και αντίστοιχο στα 450W) αφού δίνει 5 χρόναι εγγυήση και τα υπόλοιπα που είδα ήταν στα 2-3 βαριά. Ναι εντάξει το συζητάμε σε απόδοση είναι η νύχτα με τη μέρα με το Dell, αλλά είναι AIO εκείνο όπως και να το κάνεις τουλάχιστον είναι 7200 RPM ο HDD στο Dell Ναι, το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει τη γνώση να το κάνει το όλο θέμα με τα Win 10 αλλά και σε κάποιον εξωτερικό να απευθυνθεί στο 500αρι θα της βγει το όλο θέμα. Εγώ προτιμώ την Kinguin για αγορές κλειδιών γιατί από άλλα site (των 10€) κλειδιών, είχα θέμα. Και αυτό που δε λέει η Microsoft και ελάχιστοι γνωρίζουν είναι ότι σου επιτρέπουν να χρησιμοποιήσεις, εφόσον επικοινωνήσεις τηλεφωνικώς, αν αλλάξεις τη μητρική, άλλη μια φορά το OEM με κλειδί με Phone Activation! Οι AMD είναι καλυτεροι των INTEL cpu ? 2 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε Και τέλος πάντων Νατάσα, με τα ποστ μας ελπίζω να κατάλαβες πως ΔΕΝ είναι ανάγκη να σκάσεις περιττά λεφτά για κάτι που δεν αξίζει ενώ μπορείς να πάρεις κάτι πολύ πολύ καλύτερο. Θα υπάρξουν κ άλλες προτάσεις λογικά μόλις δουν το ποστ. Έχε το νου σου. Πάντως σας ευχαριστώ όλους για τις άμεσες απαντήσεις κ την ανταπόκριση! Θα' χω το νου μου... 😉
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα