Προς το περιεχόμενο

Ti einai to FIREWALL?

TRIPIOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

a)toixos apo fwtia

b)otan prokeitai gia ypologistes yparxoun 2 eidwn firewall to hardware kai to software firewall

to firewall einai meso prostasias enos ypologisti h/kai oloklirou diktyoy apo prosvasi tritwn episis elegxei tin kykloforia twn dedomenwn stin perioxi pou exei analavei na prostetepsei.diaxeirizetai ta programmata ta e-mails klp klp oles tis morfes dedomenwn...sinithws ti xeirizetai kapios admin i leitourgei mono tou symfwna me kapoia protypa pou exoun tethei p.x. se mia etairia mporei na yparxoun mail server gia eiserxomena kai ekserxomena mynhmata alla oi xristes-kwlovarestres na mi mporoun na mpoun sto internet i to anapodo(nai kala).o ypologistis exei kapoies thires (oxi usb,com,lpt1 kai tetoia) opou xrisimevoun stin epikoinwnia tou me opiodipote trito mixanima mesw software eite ayto einai diktyakos ektypwtis eite einai server sto internet,gia kathe katygoria programmatwn xrisimopoiountai sygekrimenes thyres p.x. to kazaa xrisoimopoiei ti thyra 1(paradeigma einai) kai ola ta p2p progz tin idia genika to firewall prostateyei aftes tis thyres apo non-authorized prosvasi.gia paradeigma sto pc mou egw exw to zone alarm pro to opoio einai software firewall,kathe fora pou ena programma eite einai to word eite to kazaa eite opoiodipote thelei na mpei sto internet i na leitourgisei san server (msn messenger) me rwtaei to firewall "re afentiko esy pou eisai toso omorfos kai eksypnos ti les na afisoume to prog na mpei sto net na kanei ti doulitsa tou e e e ?" sto peripoy kai ama egw thelw to afinw alliws le poul.den exei sxesi me antivirus.i diafora metaxy soft/hard ware firewall einai oti nai men to hardware einai olokliri syskeyi kai epomenws pio asfales klp alla poly pio akrivo eno to software einai pio ftino alla yparxei pithanotita kapios kapote na to perasei,to ti tha pareis eksartatai apo to epipedo asfaleias pou thes na exeis p.x. sto dwmatio sou den tha valeis hardware(vasika den vazeis kan) firewall giati sta frydia sou an o allos tha mpei (pou den prokeitai giati den asxolountai hackers me home users ektos an eisai o billakos o gates re paidi) alla an pali exeis kamia epixeirisi megali i kai megali na min einai exeis dedomena sto diktyo sou pou prepei na prostatepseis tote vazeis to hard.elpizw na se diafwtisa(mallon mperdepsa tespa),gia tyxon apories kalese me sto 090-2233firewall...i mporeis kai na postareis...filika

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

pesta re ananasss!

ki ektos aftou akou kai ti allo mas leei :

kathe fora pou ena programma eite einai to word eite to kazaa eite opoiodipote thelei na mpei sto internet i na leitourgisei san server (msn messenger) me rwtaei to firewall "re afentiko esy pou eisai toso omorfos kai eksypnos ti les na afisoume to prog na mpei sto net na kanei ti doulitsa tou e e e ?"

emena de mou ta lege afta otan to ha egatestimeno....

btw pio prixa@@ko firewall apo to zone alarm den yparhei...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...