Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.. Λοιπον, μολις εφτιαξα ενα καινουριι pc και εχω το εξης προβλημα... Οταν παω να τον ανοιξω το πρωι πχ ανοιγει κανονικα...μετα απο καποια ωρα χρησης αν τον κλεισω ΔΕΝ δουλευει.. Ανοιγει για 5 δευτερολεπτα και κανει επανεκκινηση συνεχως.Αναβει ενα λαμπακι στη μητρικη κοκκινο της cpu νομιζω.Αναβει το φως της μητρικη για 1 δευτερολεπτο και κανει επανεκκινηση . Οταν τον αφησω κανα μισαωρο περιπου ανοιγει παλι κανονικα..καμια ιδεα? 

Cpu intel i7 8700

Motherboard gigabyte z370 hd3p

Psu corsair cx600

Ram patriot viper 

Δημοσ.

Ο 8700 είναι με την stock ψύκτρα?

Να ξέρεις είναι ανεπαρκής για all core load και οτιδήποτε με avx instruction set. Πόσο μάλλον τώρα με τα 40ρια ambient. Τσέκαρε temps στη cpu και τα vrm της μητρικής πριν τον κλείσεις την επόμενη φορά. Επίσης αντί να περιμένεις μισή ώρα που λες, βγάλε το καλώδιο της τροφοδοσίας και πάτα μια το power button να γίνει αποφόρτιση. Λογικά θα ξεκινήσει στο καπάκι μετά. Αν το σύστημα είναι unstable από ρεύματα/oc/μνήμες/θερμοκρασίες τα παθαίνει αυτά

Δημοσ.

Νίκο καλημέρα. boot loop .. Ατιμη κοινωνία...

Εχω τα ιδια συμπτώματα σε μητρική gigabyte h370-hd3 με εναν i5 8500 και μνήμη hyperx 4 gb. Ολα καινούργια. Τροφοδοτικό thermaltake toughpower 850w.

Οτι σου συμβαίνει είναι θέμα τροφοδοσίας. Δοκίμασε να λειτουργήσεις το σύστημα με άλλο τροφοδοτικό.

το ένα απο τα 4 status leds που λογικά εχεις και εσύ στη μητρική σου είναι : το boot. Αν μένει ανοικτό - κόκκινο σημαίνει ότι εχει θέμα το boot. Αν όλα τα αλλα ειναι σβηστα λειτουργούν κανονικά. Οταν μπαινει το λειτουργικό το boot led σβήνει κι αυτό. Τα γράφει το Manual Που εχεις.

Εγω δοκίμασα άλλο τροφοδοτικό φίλου και ολα οκ. Επανεκκινήσεις τέλος.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, apostolosl είπε

Εχω τα ιδια συμπτώματα σε μητρική gigabyte h370-hd3 με εναν i5 8500 και μνήμη hyperx 4 gb. Ολα καινούργια. Τροφοδοτικό thermaltake toughpower 850w.

Οτι σου συμβαίνει είναι θέμα τροφοδοσίας. Δοκίμασε να λειτουργήσεις το σύστημα με άλλο τροφοδοτικό.

το ένα απο τα 4 status leds που λογικά εχεις και εσύ στη μητρική σου είναι : το boot. Αν μένει ανοικτό - κόκκινο σημαίνει ότι εχει θέμα το boot. Αν όλα τα αλλα ειναι σβηστα λειτουργούν κανονικά. Οταν μπαινει το λειτουργικό το boot led σβήνει κι αυτό. Τα γράφει το Manual Που εχεις.

Το σκεφτηκα και εγω με το τροφοδοτικο.. Θα το κοιταξω.. Εχω ενα spare

4 ώρες πριν, ilos είπε

Ο 8700 είναι με την stock ψύκτρα?

Να ξέρεις είναι ανεπαρκής για all core load και οτιδήποτε με avx instruction set. Πόσο μάλλον τώρα με τα 40ρια ambient. Τσέκαρε temps στη cpu και τα vrm της μητρικής πριν τον κλείσεις την επόμενη φορά. Επίσης αντί να περιμένεις μισή ώρα που λες, βγάλε το καλώδιο της τροφοδοσίας και πάτα μια το power button να γίνει αποφόρτιση. Λογικά θα ξεκινήσει στο καπάκι μετά. Αν το σύστημα είναι unstable από ρεύματα/oc/μνήμες/θερμοκρασίες τα παθαίνει αυτά

Εγινε βλακεια με μια ψυκτρα που ειχα παραγγείλει και ναι εχω πανω τη στοκ.. Θα κοιταξω θερμοκρασιες και θα σας πω.. 

Βασικα λες να εχει θεμα το corsair η οτι ειναι λιγα τα watt και να παω σε μεγαλητερο? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν υπάρχει θεμα θερμοκρασιών για αυτά τα συμπτώματα που εχεις. Ειναι θέμα με ρεύμα.

Δεν εχει να κάνει με τα watt. Και 'γω 850αρι που είχα μου εκανε reset πριν το boot.

Με 650 w εισαι οκ. Δεν εχεις κανεναν φίλο να δοκιμάσεις το δικό του ;

Επεξ/σία από apostolosl
Δημοσ.

Δεν υπάρχει θεμα θερμοκρασιών για αυτά τα συμπτώματα που εχεις. Ειναι θέμα με ρεύμα.

Δεν εχει να κάνει με τα watt. Και 'γω 850αρι που είχα μου εκανε reset πριν το boot.

Με 650 w εισαι οκ. Δεν εχεις κανεναν φίλο να δοκιμάσεις το δικό του ;

Αυτο βλεπω και γω οτι δεν ειναι θεμα θερμοκρασιων..αλλα γιατι αφου πιστευεις ειναι θεμα του τροφοδοτικου, το pc οταν ειναι "ξεκουραστο" ανοιγει κανονικα ενω αν το κλεισω μετα απο χρηση δεν ανοιγει και κανει ολο επανεκκίνηση. Εχω εγω αλλο ενα τροφοδοτικο, θα βρω λιγο χρονο να το βαλω να δω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...