Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Οκει αφού μπορείς και σου ταιριάζει ο τρόπος αυτός. Καλά λες. Όμως μη ξεχνάμε και την πρόσβαση στα κινητά αυτά. Ο κωτσόβολος βρίσκεται παντού στην Ελλάδα. Μη ξεχνάμε και το άλλο, ο,τι και να ρωτήσεις εδώ όλοι σου στέλνουν λινκ σε σκρουτζομαγαζα, τα οποία τα περισσότερα σχεδόν όλα είναι στην Αθήνα. Εγω την πιστωτική κάρτα την ξεχρέωσα και την έκανα διακοπή. Στο καλό : )
AggelosTz Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 To κινητό δεν είναι σπίτι ή αμάξι να κάνεις επένδυση. Καλώς ή κακώς η τεχνολογια εξελίσσεται και σε ένα εξάμηνο έχει βγει νέο μοντέλο. Να αγοράζεις πλέον νέο κινητό μου φαίνεται άτοπο γιατί στο εξάμηνο έχει βγει νέο. Όποτε γιατί να δώσεις τόσα λεφτά για νέο iphone όταν κυκλοφορούν σε τόσο καλή κατάσταση μεταχειρισμένα. Εκτός αν ενδιαφέρεσαι για το τελευταίο μοντέλο. Γιατί εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει να έχω iphone όχι το τελευταίο μοντέλο γιατί απλά κάνει την δουλειά του χωρις προβλήματα και έχει υποστήριξη για χρόνια. Αλλά δεν μπορώ να δώσω τόσα πολλά για νέο. Γιατί να μην κοιτάξω μτχ. Το Σεπτέμβριο θα ανακοινωθούν 3 νέα μοντέλα που σημαίνει πτώση τιμών στα παλιά ειδικά σε μτχ. ο Κωτσόβολος και ο κάθε Κωτσόβολος θα συνεχίσουν να πουλάνε τα παλιά εξίσου ακριβά. Όπως λένε τώρα "ΕΚΠΤΩΣΗ 300€ SE" και το βρίσκεις σε άριστη κατάσταση στα 200€... μην μπλέκετε με δόσεις και καταλήγεις να πληρώνεις σχεδόν τα μισά παραπάνω. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Είστε λίγο υπερβολικοί με την τεχνολογία. Η τεχνολογία εξελίσσεται και ο άνθρωπος μένει στάσιμος..Το iphone δε το παίρνεις κάθε μέρα. Δεν χρειάζεται να παίρνεις ούτε new ούτε used αν ξέρεις τι θες από το κινητό σου. Εκτός εάν κάνεις πειράματα και έχεις λεφτά για ξοδέματα. Το SE εγώ πχ το θέλω για βίντεο. Και ξερεις τι θα πει iphone video με filmic pro. Όχι όμως για 4κ. Τα πολλά fps επίσης δεν τα χρειάζομαι. Αρχικά μου εκανε κλικ το 7/8 μετά το 6 και σε λίγο διαπίστωσα ότι και το SE είναι το καταλληλότερο. Ποιότητα κατασκευής, μέγεθος εκεί που μου αρέσει μικρό κτλπ. 32 μνήμη λίγη αλλά οκει. Είναι κινητό του 2016 δε θα το πάρω μεταχείρα και κανένα iphone : ) Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει όταν πεθάνω να πάρω τα λεφτά πίσω. Think about it. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2018 από Επισκέπτης
kormos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, Agraf είπε Είστε λίγο υπερβολικοί με την τεχνολογία. Η τεχνολογία εξελίσσεται και ο άνθρωπος μένει στάσιμος..Το iphone δε το παίρνεις κάθε μέρα. Δεν χρειάζεται να παίρνεις ούτε new ούτε used αν ξέρεις τι θες από το κινητό σου. Εκτός εάν κάνεις πειράματα και έχεις λεφτά για ξοδέματα. Το SE εγώ πχ το θέλω για βίντεο. Και ξερεις τι θα πει iphone video με filmic pro. Όχι όμως για 4κ. Τα πολλά fps επίσης δεν τα χρειάζομαι. Αρχικά μου εκανε κλικ το 7/8 μετά το 6 και σε λίγο διαπίστωσα ότι και το SE είναι το καταλληλότερο. Ποιότητα κατασκευής, μέγεθος εκεί που μου αρέσει μικρό κτλπ. 32 μνήμη λίγη αλλά οκει. Είναι κινητό του 2016 δε θα το πάρω μεταχείρα και κανένα iphone : ) Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει όταν πεθάνω να πάρω τα λεφτά πίσω. Think about it. Είναι επιλογή σου και άποψη σου. Κράτα τα δικά σου κριτήρια (ατομικά) και μην απορρίπτεις ή "κατηγορείς" ουσιαστικά τους μεταπωλητές με τα used. Όσα έχουν αναφέρει νωρίτερα είναι απολύτως σωστά, η υπερβολή εμφανίζεται από πλευράς σου. Στην τελική δεν αγοράζεις και κανένα διαμέρισμα.... ΜΦΧ
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 5 ώρες πριν, kormos είπε Είναι επιλογή σου και άποψη σου. Κράτα τα δικά σου κριτήρια (ατομικά) και μην απορρίπτεις ή "κατηγορείς" ουσιαστικά τους μεταπωλητές με τα used. Όσα έχουν αναφέρει νωρίτερα είναι απολύτως σωστά, η υπερβολή εμφανίζεται από πλευράς σου. Στην τελική δεν αγοράζεις και κανένα διαμέρισμα.... ΜΦΧ Όχι φίλε μου αυτά δεν είναι κριτήρια ατομικά αλλά θα πρέπει να ναι κριτήρια οικουμενικά. βρεθήκαμε σε αυτή τη κρίση, μη ξεφτυλιζομαστε όμως! Σπίτι αγοραζεις ντουκου για να μη σου το πάρει η τράπεζα πίσω ώστε να το χαρούν τα παιδιά σου, η οικογένεια σου. Οι ηλεκτρικές / ηλεκτρονικές συσκευές όμως είναι σε δεύτερη μοίρα. Καλημέρα.
kormos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, Agraf είπε Όχι φίλε μου αυτά δεν είναι κριτήρια ατομικά αλλά θα πρέπει να ναι κριτήρια οικουμενικά. βρεθήκαμε σε αυτή τη κρίση, μη ξεφτυλιζομαστε όμως! Σπίτι αγοραζεις ντουκου για να μη σου το πάρει η τράπεζα πίσω ώστε να το χαρούν τα παιδιά σου, η οικογένεια σου. Οι ηλεκτρικές / ηλεκτρονικές συσκευές όμως είναι σε δεύτερη μοίρα. Καλημέρα. 🤔
Qless Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 ΄Ολες οι επιλογές είναι σεβαστές, αλλά γιατί με το στανιό πρέπει κάποιος γι να πεί και να στηρίξει την γνώμη του να"σκαρφιστεί ότι μλκ του κατέβει στο κεφάλι του" και με το στανιό επίσης να πρέπει να πείσει και τους υπόλοιπους......... -Επίσης έχεις οδηγήσει πολλά punto που να σου μείνει το σασμαν στο χέρι. εαν καταφέρεις να σπάσεις σασμάν σε 6 μήνες μάλλον δεν πρέπει να οδηγείς..... - Εαν πεθάνεις τα χρέη σου μεταβιβάζονται στους κληρονόμους σου, εκτός και ΔΕΝ έχεις τίποτε στο όνομα σου ΕΙΤΕ οι κληρονόμοι σου κάνουν αποποίηση κληρονομιάς, έτσι μεν απαλάσσονται από τα χρέη σου αλλά και ότι περιουσιακό στοιχείο έχεις μεταβιβάζεται στο ελληνικό δημόσιο - Εαν δεν πληρώσεις τις δόσεις του καταναλωτικού δανείου που βγήκε στο όνομα σου (Γιατί αυτό κάνει ο Κωτσόβολος αν δεν το γνωρίζεις) κανείς δεν θα σου ζητήσει την τηλεόραση ή το ψυγείο πίσω αλλά ΑΝ τους συμφέρει βγάζουν μια ωραιότατη διαταγή πληρωμής και ικανοποιούν τις απαιτήσεις τους με ότι άλλο έχεις π.χ. βγάζουν ένα ακίνητο σου σε πλειστηριασμό χωρίς φυσικά να του ενδιαφέρει η γνώμη σου... -Επίσης το να αποκαλείς όλους που πωλούν μτχ απατεώνες ενώ είναι καθ' όλα νόμιμοι εφ' όσον δεν βγάζουν κάποιο κέρδος, επειδή δεν ταιριάζουν στην δική σου οπτική πρακτική είναι ανώριμο και αφελές τουλάχιστον... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν και μιλάς με επιχειρήματα και αυτό είναι σημαντικό ένα το κρατούμενο. Αλλα χρησιμοποιείς βρισιές..ξερω κι εγώ να βρίζω ειδικά κάτι άντρες τέτοιας κουλτούρας. Το θέμα εδώ είναι αγορά κινητού με γραμμάτια. Και συγκεκριμένα iphone. Κάντε ότι θέλετε. Στα μεταχειρισμένα (από αυτοκίνητα μέχρι pc και κινητά παίζονται πολλά) που δεν είναι υποχρεωμένος ο ιδιώτης που πουλάει να σου πει. Δεν είναι τόσο θέμα χρημάτων όσο ηθικής και κύρους. Κι ας το πληρώσει παραπάνω. Και επίσης η νοοτροπία αυτή που υποστηρίζεις θεωρητικά έχει ξεφτυλιστει, αμφιβάλλω εάν είναι και ελληνική. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2018 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα