Appleiphonemaster Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα ! Θα ήθελα να μου πει κάποιος αν ξέρει, αν πλέον στην χώρα μας γίνεται να πάρεις κάτι με γραμμάτια και φυσικά με χαμηλό εισόδημα. Περιμένω σχόλια ευχαριστώ
antonis1111 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Κάτι σαν αυτό εννοείς; https://www.kotsovolos.gr/site/promocontent.jsp?cmsid=13742 Βεβαια, χρειάζεται να τους πας εκκαθαριστικό σημείωμα από την εφορία, οπότε καλύτερα να τους ρωτήσεις αν πληροις τα κριτήριά τους με βάση το εισόδημά σου. 1
isay Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 OXI εδώ και χρόνια. Κάποιες αλυσίδες βγάζουν τραπεζιτικό δάνειο στο όνομα σου (αν το εγκρίνει η τραπεζα)) και πας εκει και πληρώνεις. Εναλλακτικά δόσεις σε πιστωτική κάρτα Spoiler κάποιοι ακόμα δεν έβαλαν μυαλά με τα μνημόνια. Διακοποδάνεια, εορτοδάνεια, βλακοδάνεια, κλπ iphone και γραμμάτια και μετά φοιτητικό whatsup με αναπάντητες στους αλλους για να τους πάρουν τηλέφωνο. Ζήτω τα θύματα του μαρκετινγκ. 2 1
Appleiphonemaster Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Και εγώ έτσι πιστεύω ότι πλέον είναι δύσκολο . Αλλα αυτό που βλέπω πάνω στο λινκ μου φαίνεται ενδιαφέρον αλλά πιστεύω θα έχει μεγάλους τόκους
isay Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Αν διαβάσεις το κειμενο του link, γραφει και το επιτοκιο κατω κατω 1
Appleiphonemaster Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Ναι σωστά μόλις το είδα Ευχαριστω πολύ για τα σχόλια σας 1
Zengar Zombolt Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Είμαι του σκεπτικού ότι άμα δεν έχεις τα λεφτά να πάρεις ντούκου ένα iphone ( η ένα πανάκριβο smartphone) ίσως να μην είναι για σένα.... καλύτερα πήγαινε σε κάτι που σηκώνει η τσεπη σου... υπάρχουν εξαιρετικότάτες επιλογές κάτω από 300€ φιλικά πάντα Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2018 από Zengar Zombolt 3
AggelosTz Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 καλύτερα να αγοράσεις μεταχειρισμένο ή refurbised παρά να μπλέξεις με δόσεις και γραμμάτια. 1
Appleiphonemaster Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 σωστά τα λέτε. Ειμαι τεχνικός , ρωτάω για να μάθω. Να ξέρω τι παίζει Ευχαριστω πολύ
kormos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 23 λεπτά πριν, Appleiphonemaster είπε σωστά τα λέτε. Ειμαι τεχνικός , ρωτάω για να μάθω. Να ξέρω τι παίζει Ευχαριστω πολύ ...δε θα έπρεπε καν να ρωτάς τότε! 1
Appleiphonemaster Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Ρωτάω για να μάθω δεν το λέω απαραίτητα για εμένα.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Πότε να μην εμπιστεύεσαι iphone (και οτιδήποτε) από δεύτερο χέρι. Ούτε ιδιώτες και έμπορους. Να μην είσαι εξαρτημένος από κανέναν το τι φάση είναι το τηλέφωνο κτλπ. Ο κωτσόβολος δέχεται γραμμάτια έντοκα 10-15% έως 60 δόσεις εδώ και χρόνια! Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάρεις iphone μετρητής. Δηλαδή ξύπνησες μια μέρα και είπες να πας να πάρεις 800 ευρω κινητό; Και με τα υπόλοιπα έξοδα τι γίνεται, βγαίνεις; Είναι αδιανόητο. Επίσης αγοράζεις τηλεόραση, πλυντήριο κ.ο.κ και αν δεις τα ραδίκια ανάποδα σου τα παίρνουν πίσω. Και αν πεθάνω τι με νοιάζει τι θα γίνει η τηλεόραση χεχ. Εγώ iphone SE και έναν SSD 500 - 1T τέλη Αυγούστου από εκει θα τα πάρω. Φυσικα αν εγκριθεί. (iphone είναι δεν είναι fiat punto που το παίρνεις 1500 και σε εξάμηνο θελει αλλαγή σασμάν. Το iphone γράφει το καλύτερο βίντεο που κυκλοφορεί και άμα είσαι έξυπνος βάζει κάτω και πολλά εργαλεία επαγγελματικά όπως dslr και mirrorless). Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2018 από Επισκέπτης
alexakos89 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 32 λεπτά πριν, Agraf είπε Πότε να μην εμπιστεύεσαι iphone (και οτιδήποτε) από δεύτερο χέρι. Ούτε ιδιώτες και έμπορους. Να μην είσαι εξαρτημένος από κανέναν το τι φάση είναι το τηλέφωνο κτλπ. Ο κωτσόβολος δέχεται γραμμάτια έντοκα 10-15% έως 60 δόσεις εδώ και χρόνια! Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάρεις iphone μετρητής. Δηλαδή ξύπνησες μια μέρα και είπες να πας να πάρεις 800 ευρω κινητό; Και με τα υπόλοιπα έξοδα τι γίνεται, βγαίνεις; Είναι αδιανόητο. Επίσης αγοράζεις τηλεόραση, πλυντήριο κ.ο.κ και αν δεις τα ραδίκια ανάποδα σου τα παίρνουν πίσω. Και αν πεθάνω τι με νοιάζει τι θα γίνει η τηλεόραση χεχ. Εγώ iphone SE και έναν SSD 500 - 1T τέλη Αυγούστου από εκει θα τα πάρω. Φυσικα αν εγκριθεί. (iphone είναι δεν είναι fiat punto που το παίρνεις 1500 και σε εξάμηνο θελει αλλαγή σασμάν. Το iphone γράφει το καλύτερο βίντεο που κυκλοφορεί και άμα είσαι έξυπνος βάζει κάτω και πολλά εργαλεία επαγγελματικά όπως dslr και mirrorless). πολλοι εχουμε αγορασει δευτερο χερι και εχουμε δωσει κιολας..γιατι να μην υπαρχει εμπιστοσυνη? και εφόσον τα εχεις cash το παιρνεις εννοειται και οταν θες να το δωσεις εχεις πολυ λιγτερη χασουρα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Τότε επομένως μιλάμε για εμπόριο αγοράζω - πουλάω κτλπ. Και νομίζω ότι δεν πρέπει να χει καμία σύνδεση με το " αγοράζω iphone το καλύτερο κινητό ". Επίσης κατά τη γνώμη μου ό,τι αγοράζουμε δεν σημαίνει ότι το πουλάμε αλλά το κάνουμε δικό μας. Μας εκφράζει και είναι ένα εργαλείο για εμάς και τους γύρω μας. Για τον ελεύθερο χρόνο μας ή και τη δουλειά μας. Και τι να λέμε ότι το iphone τραβάει το καλύτερο βίντεο (με filmic pro) φυσικά και ισχύει και αυτόο θα ισχύει και στο μέλλον. Έχω δώσει και εγώ πράγματα μου και ακόμα περισσότερο έχω αγοράσει με αυτό τον τρόπο και με σημαντικό χάσιμο και δεν έχει κανένα νόημα είναι σαν χρηματιστήριο. Ότι παίρνεις το κάνεις δικό σου! Δεν είμαι τρελός που θέλω να πάρω εγώ πχ iphone SE. Ξέρω για τι χρήση το θέλω και φυσικά δεν με ενδιαφέρει να το πουλήσω. Το ίδιο ισχύει για όλα τα προϊόντα της Apple. Μπορεί να έχουν μήλο αλλά μήλα δεν είναι. : ). Επίσης δεν είναι θέμα χασουρας άμα βάλεις γραμμάτια. Είναι θέμα πόσα έχεις τη δυνατότητα να πληρώνεις ανά μήνα. Και άντε εσύ και εγώ κάτι δε μας πήγε καλά θέλουμε να αναβαθμιστούμε να πω οκει. Σε κάτι άλλους όμως που δεν έχεις ιδέα τι και πως παίρνεις γουρούνι στο σακί. Και το θέμα είναι ότι εκείνοι δεν είναι αυτή η κύρια δουλειά τους. Αλλά το κάνουν εμπόριο για το παραπάνω εισόδημα.. refubrished υπολογιστές και δε συμμαζεύεται. Εγγύηση παίρνεις; Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2018 από Επισκέπτης
alexakos89 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν μιλάω για αγοραπωλησίες ούτε για εισόδημα. Μιλάω για προσωπική αναβάθμιση. Αγοραζω το 7 και του χρόνου παίρνω το 8. Και πάει λέγοντας. Θα το πάρω 800 cash και θα το δώσω 550. Του χρόνου πάλι το ίδιο. 250 τον χρόνο για κινητό. 25 ευρώ τον μήνα και λιγότερο. Ετσι το βλέπω εγω. Βάζοντας γραμματεία το παίρνω 969 και με ότι τόκους πάει 1200. Και το πουλάω 550. Μιλάμε για μισή τιμή. Όποτε καταλαβαίνεις ότι δεν συμφέρει. Και δεν το παίρνω γιατί έχει μήλο. Το παίρνω γιατί κάνω την δουλειά μου με αυτό. Μου 7 plus από εδώ μέσα το πήρα σφραγισμένο από Γερμανό 3 μήνες μετά την κυκλοφορία 650. Το 8 plus πάλι από εδώ μέσα σφραγισμένο κότσοβολος 800. Το να δινω 200 και 250 υον χρόνο προσωπικα μου φαίνονται ανεκτά. Γι άλλους πολλά. Γι άλλους ανούσια. εφοσον μπορώ εννοείται δεν θα δινω τόκους. Είτε είναι κινητό είτε πλυντήριο είτε αυτοκίνητο. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2018 από alexakos89
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα