Mixalis_24 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Καλησπερα Χρειαζομαι βοηθεια για αγορα λαπτοπ για βασικες εργασιες τυπου word,excel browsing κτλ αλλα και για παιχνιδια τυπου cs go,lol,dota κτλ αλλα να μπορω να τα παιξω αξιοπρεπώς.Το budget μου ειναι 400-460€ max. Ευχαριστω
mphxths Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Mixalis_24 είπε Το budget μου ειναι 400-460€ max. Με τετοιο μπατζετ τα μονα παιχνιδια που μπορεις να παιξεις ειναι ναρκαλιευτης , πασιεντζα και mame Δεν εχω εικονα για το cs go αλλα το lol το εχω παιξει εκτενως σε φορητα..υποθετω στα ιδια κυβικα ειναι και το dota που ειναι παρομοιο παιχνιδι. Το λολ λοιπον δεν παιζεται σε καρτες γραφικων intel .Σε ιντελ 4xxx το ξεχνας..σε intel 520 που το χα παιξει..ζοριζοταν. Στην σειρα 6xx (620,630) κατι γινοταν στο 5x5 οταν δεν ηταν πολλα ατομα στην οθονη..αν μαζευοντουσαν πολλοι ή αν επαιζες κανα ARAM που αναγκαστικα εκ των πραγματων ολοι ειναι μαζεμενοι σε ενα σημειο ολη την ωρα..τοτε αρχιζε να σπαει...και μιλαμε για intel 630 και απο πισω να βοηθαει intel 7700hq επεξεργαστης... Σκεψου με λιγοτερα σπεκς (γιατι λιγοτερα σπεκς αγοραζεις με τετοιο μπατζετ) ποσο χαλια θα ναι η κατασταση... Το gaming στα λαπτοπς δυστυχως θελει i5/i7 , ram φυσικα και dedicated καρτα γραφικων να τραβαει...και για ολα αυτα υπολογιζεις ~800 ευρω και ανω... Αλλιως παιρνεις ενα φορητο με 400-460 και βαζεις ολα τα παιχνιδια στο low/lowest graphics και κλαις τα λεφτα σου Στο φορητο μου εχω i7 7700hq / intel630+nvidia 1050 και ακομα και σε παιχνιδια 1-2 ετων δεν το λες οτι το χει και ανετα.Για παραδειγμα 1.Need for speed payback - medium settings - χανει frames (παιχνιδι του 17) 2.Dirt 4 - medium settings - ανετο παιξιμο ( παιχνιδι του 17) 3.Dirt rally - high settings - ανετο παιξιμο (παιχνιδι του 15) 4.Grim dawn - max settings - ανετο παιξιμο (παιχνιδι του 16) 5.Forza horizon 3 - high settings - οριακα ανετο παιξιμο ( παιχνιδι του 16) Oλα αυτα με την nvidia..απο ο,τι βλεπεις οσο πλησιαζουμε σε χρονολογια..ακομα και 1 χρονο πριν...η nvidia 1050 αρχιζει να ζοριζεται...και δεν την λες και σαπια καρτα..Kαι παντα μιλαμε για σοβαρα παιχνιδια...βαριες καταστασεις... Σκεψου λοιπον την κατασταση με υποδυεστερη καρτα..και γενικοτερα specs..γιατι το παραπανω configuration κοστιζει στην καλυτερη πανω απο 9 κατοσταρικα. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2018 από mphxths
Mixalis_24 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δηλαδη με αυτο το λαπτοπ δεν μπορω να παιξω λολ και cs go? https://www.e-shop.gr/laptop-hp-255-g6-2hh05es-156-fhd-a6-9220-8gb-256gb-ssd-free-dos-p-PER.901471
mphxths Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 29 λεπτά πριν, Mixalis_24 είπε Δηλαδη με αυτο το λαπτοπ δεν μπορω να παιξω λολ και cs go? https://www.e-shop.gr/laptop-hp-255-g6-2hh05es-156-fhd-a6-9220-8gb-256gb-ssd-free-dos-p-PER.901471 Για το cs go δεν ξερω , αλλ για το λολ δες εδω.Μεσο ορο 30 fps. Που σημαινει οτι οταν πεσει κινηση στην οθονη σου , θα πεσει κατω απο τα 30..οπου εκει θα αρχισει να σπαει. Τωρα δεν ξερω αν θα μπορεις να το παιξεις σαν ανθρωπος και τι θα μπορουσες να κανεις με αυτο το φορητο..αλλα διπυρηνος επεξεργαστης με 1080p αναλυση και lol στο medium εκει γυρω σε βλεπω..μεσο ορο 30fps..αν ριξεις τα γραφικα ή την αναλυση..ισως βελτιωθει η κατασταση..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα