Προς το περιεχόμενο

Apple Watch series 2 green snake.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα. 

Μέσω ένα θέμα με το ρολόι μου. 

Σήμερα εκεί που έκανα το μπανάκι μου στην θάλασσα, κάποια στιγμή κλείνει το ρολόι λόγω ζέστης και βγαίνει ένα φιδάκι με έναν φορτιστή. 

προσπάθησα τους συνδυασμούς με τα κουμπιά μπας και φτιάξει με κανένα force restart αλλά μάταια. Μετά το έβαλα στον φορτιστή εμφάνιζε το φιδάκι και γινόταν πράσινο. Το άφησα καμία ώρα τίποτα. Είχε πάρει φωτιά το ρολόι. Σαν να έχανε όλη το ρεύμα. 

Το έβγαλα το άφησα λίγο εκτός. Το ξανά έβαλα μου έβγαλε το σήμα της εταιρίας αλλά όλο έκλεινε και άναβε στο σήμα. Δεν πήγαινε παρακάτω. 

Τι μπορεί να έχει συμβεί. ;να πήρε νερό ; Είναι αδιάβροχο. Είναι 1 έτους και 4 μηνών. Όποτε λογικά εγγύηση γιόκ; Η με καλύπτει η ευρωπαϊκή ένωση ; Αγορασμένο από public. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εδω περιγράφει μια τεχνικη που του πετυχε να ξαναδουλέψει, με το green snake

Αν όμως αν πρασινίζει η οθόνη υπάρχει μεγαλή πιθανότητα 

να έχει πάρει υγρασία https://discussions.apple.com/thread/7707496

Όσο για την εγγύηση αν δεν έχει πάρει νερό, το πας infoq.... (επίσημος εισαγωγέας) σε βάζουν να συμπληρώσεις μια έτοιμη φόρμα

όπου επικαλείσαι το δεύτερο χρόνο σωστής λειτουργία του προιόντος  σύμφωνα με

κάποιο κανονισμό της Ευρώπης κλπ κλπ  και πρέπει να καλύπτει και η apple, 

και στο επισκευάζουν ή αλλάζουν δωρεάν, αρκεί βέβαια να είναι αγορασμένο από Ευρώπη . . .

Η καλύτερη επιλογή για service είναι Ιnfo....  Docu..., iSq..., κλπ κλπ που να έχει service και να μη το ''στέλνει'' αλλού.

Έτσι μπορεί αν επισκευαστεί μέσα σε 2 - 3 μέρες συνήθως αν είσαι τυχερός 🙂

Επεξ/σία από aret1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, aret1 είπε

εδω περιγράφει μια τεχνικη που του πετυχε να ξαναδουλέψει, με το green snake

Αν όμως αν πρασινίζει η οθόνη υπάρχει μεγαλή πιθανότητα 

να έχει πάρει υγρασία https://discussions.apple.com/thread/7707496

Όσο για την εγγύηση αν δεν έχει πάρει νερό, το πας infoq.... (επίσημος εισαγωγέας) σε βάζουν να συμπληρώσεις μια έτοιμη φόρμα

όπου επικαλείσαι το δεύτερο χρόνο σωστής λειτουργία του προιόντος  σύμφωνα με

κάποιο κανονισμό της Ευρώπης κλπ κλπ  και πρέπει να καλύπτει και η apple, 

και στο επισκευάζουν ή αλλάζουν δωρεάν, αρκεί βέβαια να είναι αγορασμένο από Ευρώπη . . .

Η καλύτερη επιλογή για service είναι Ιnfo....  Docu..., iSq..., κλπ κλπ που να έχει service και να μη το ''στέλνει'' αλλού.

Έτσι μπορεί αν επισκευαστεί μέσα σε 2 - 3 μέρες συνήθως αν είσαι τυχερός 🙂

Η οθονη δεν πρασινιζει..προσπαθω και εγω να τελειωσω την μπαταρια να δω αν πετυχαινει αυτο..το ειδα το βιντεο.

αν παω info και τους πω οτι εχει θεμα θα με βαλουν να συμπληρωσω την αιτηση?η πρεπει να μην πω τ ιποτα και να την συμπληρωσω και μετα να το παω?

σκεφτηκα να το παω στην document αλλα δεν ξερω αν το κανει αυτο με την αιτηση που λες.

πηρα στο public εκεινοι λενε ενα χρονο εχει και δεν ξερουν κατι για 2ο χρονο στο τηλεφωνικο κεντρο.πρεπει να παω στο σερβις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η info το κάνει σίγουρα. Ένα magic mouse, macbook, imac που έχω πάει για μένα

αλλά και διαφόρων φίλων συσκευές της apple καλύφθηκαν κανονικά το 2ο χρόνο. Πήγαινέ το και

πες το πρόβλημα χωρίς πολλές σάλτσες και φυσικά ούτε αναφορά ''έκανα μπάνιο κλπ''. Πες κάτι του στυλ

το πρωί που ξύπνησα μου έβγαλε αυτό το πρόβλημα . . . . δε ξέρω τι είναι . . .  Και όσο γίνεται καθάρισε το από αλάτια

και ίχνη νερού

Επεξ/σία από aret1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, aret1 είπε

Η info το κάνει σίγουρα. Ένα magic mouse, macbook, imac που έχω πάει για μένα

αλλά και διαφόρων φίλων συσκευές της apple καλύφθηκαν κανονικά το 2ο χρόνο. Πήγαινέ το και

πες το πρόβλημα χωρίς πολλές σάλτσες και φυσικά ούτε αναφορά ''έκανα μπάνιο κλπ''. Πες κάτι του στυλ

το πρωί που ξύπνησα μου έβγαλε αυτό το πρόβλημα . . . . δε ξέρω τι είναι . . .  Και όσο γίνεται καθάρισε το από αλάτια

και ίχνη νερού

Μίλησα με doc μου είπε να το πάω με απόδειξη και θα το στείλουν εκείνοι. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, aret1 είπε

μακάρι να πάνε όλα κατ΄ευχήν

μακαρι δεν λες τιποτα..το πηγα στην doc πολυ εξυπηρετικοι εκει περα.

η αποδειξη του public οτι χειροτερο κυκλοφορει ειχε ξεθωριασει τελειως δεν φαινοταν τιποτα.

οι ανθρωποι παραυτα την δεχτηκαν συμπληρωσα και το εντυπο και θα μαθουμε απο δευτερα απο την μαμα apple.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...