TopicStrarter Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 10 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Μίλησα για authorize. Ίσως έπρεπε να το ξεκαθαρίσω περισσότερο. αφου μιλάς κάτω απο το θέμα θα πρέπει να το ξεκαθαρίσεις για να διαχωρίσεις την θέση σου γιατο το θέμα μιλάει για πρόσβαση απο κοινού στα δεδομένα με ένα authorization
Retromaniac Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, TopicStrarter είπε αφου μιλάς κάτω απο το θέμα θα πρέπει να το ξεκαθαρίσεις για να διαχωρίσεις την θέση σου γιατο το θέμα μιλάει για πρόσβαση απο κοινού στα δεδομένα με ένα authorization Αυτό δεν είπα, μολις; Ότι έπρεπε να το ξεκαθαρίσω καλύτερα;
SilverMachine Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 6 ώρες πριν, VChris είπε Αυτό είναι εκτός πλαισίων GDPR, το οποίο λέει ότι θα πρέπει να δίνεις στον επισκέπτη τη δυνατότητα να ρυθμίζει ποια cookies επιθυμεί να ενεργοποιηθούν, με εξαίρεση τα απαραίτητα που χωρίς αυτά δεν λειτουργεί σωστά η ιστοσελίδα (φαντάσου πχ σε κάθε refresh σελίδας να έπρεπε να κάνεις login). Αυτό το "ή θα σερφάρεις με τα cookies μου ή αν δεν σου αρέσει φύγε"... είναι αυθαιρεσία. Αν κ μου φαινεται περιεργο μια εταιρια να βιαζεται να εναρμονιστει στις νεες διαταξειςκ απ την αλλη να αυθαιρετει στον τροπο που το κανει, αυτο που λες ειναι η λογικοτερη εξηγηση. Για την ωρα σταμπαρω τα σαιτ που μου δινουν πραγματικη επιλογη κ απορριπτω αυτα που δεν μου την δινουν. Το κακο ομως ειναι οτι τωρα ξαναξεκιναω την "λιστα" με τις ιστοσελιδες που ειναι "επισκεψιμες" απο την αρχη με βαση τα καινουργια δεδομενα. Κουραση για το τιποτα? Ισως, αλλα κ η μαγκια "η συμφωνεις η δεν προχωρας" δεν μου καθεται με τιποτα.
freegr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Περιμένουμε άμεσα αποτελέσματα ιδίως σε ότι αφορά την διαλειτουργικότητα μεταξύ συστημάτων των μεγάλων εταιριών ώστε η διακίνηση data να είναι εύκολη υπόθεση
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 11 ώρες πριν, SilverMachine είπε Αν κ μου φαινεται περιεργο μια εταιρια να βιαζεται να εναρμονιστει στις νεες διαταξειςκ απ την αλλη να αυθαιρετει στον τροπο που το κανει, αυτο που λες ειναι η λογικοτερη εξηγηση. Για την ωρα σταμπαρω τα σαιτ που μου δινουν πραγματικη επιλογη κ απορριπτω αυτα που δεν μου την δινουν. Το κακο ομως ειναι οτι τωρα ξαναξεκιναω την "λιστα" με τις ιστοσελιδες που ειναι "επισκεψιμες" απο την αρχη με βαση τα καινουργια δεδομενα. Κουραση για το τιποτα? Ισως, αλλα κ η μαγκια "η συμφωνεις η δεν προχωρας" δεν μου καθεται με τιποτα. αστα να πανε, και μενα με χαλει. ελπιζω να υπαρξει ελεγχος και να τους χωσει κανα προστιμο να στρωσουν χαρακτηρα
possiz Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Στις 23/7/2018 στις 1:34 ΠΜ, QuitLife είπε Βαθυστοχαστο σχολιο, απο καποιο ασχετο με το ολο θεμα προφανως. Η μπορει να εισαι απο αυτους που βγαζουν χρηματα απο το ολο θεμα (GDPR, TUV κλπ τριχες). Ρε κοτσάνα λέμε. Μεγίστου βαθμού. Όλα τα ξέρετε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα