ss13 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 22 λεπτά πριν, mphxths είπε Το οποιο λινκ σε στελνει σε αυτο. Κανεις ο,τι λεει στο ποστ #2 και καλα Χριστουγεννα... Αν ημουν στο "πρασινο μιλι" και μου λεγανε σε 2 ωρες σε βαζουμε στην ηλεκτρικη καρεκλα..ΕΚΤΟΣ και αν κανεις οτι λεει το ποστ #2 , θα διαλεγα την καρεκλα... Δηλ , αν ειναι δυνατον , μονο και μονο απο αντιδραση δεν θα ξανα-ασχολιομουν με φορητο samsung.. Ναι αλλά άμα το έχεις ή στο έχουν φέρει πρέπει να βρεις λύση , μου θυμίζει τα υπέροχα Vaio με τα τρελλά προβλήματα οδηγών κλπ , σκέτη απογοήτευση
mphxths Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, ss13 είπε Ναι αλλά άμα το έχεις ή στο έχουν φέρει πρέπει να βρεις λύση , μου θυμίζει τα υπέροχα Vaio με τα τρελλά προβλήματα οδηγών κλπ , σκέτη απογοήτευση Aν μου το χαν φερει εμενα..θα το βαραγα στα αυτια απο θεμα κοστολογησης...ειτε να λακισει ο πελατης..ειτε να βγαλω τα σπασμενα μου Μην μου πεις αν ηταν συγγενης ή φιλος..δεν καταλαβαινω εγω απο τετοια !! Αν απο την αλλη ηταν δικο μου φορητο...τοτε...ηλεκτρικη καρεκλα οπως ειπα Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2018 από mphxths
ss13 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 22 λεπτά πριν, mphxths είπε Aν μου το χαν φερει εμενα..θα το βαραγα στα αυτια απο θεμα κοστολογησης...ειτε να λακισει ο πελατης..ειτε να βγαλω τα σπασμενα μου Μην μου πεις αν ηταν συγγενης ή φιλος..δεν καταλαβαινω εγω απο τετοια !! Αν απο την αλλη ηταν δικο μου φορητο...τοτε...ηλεκτρικη καρεκλα οπως ειπα Εντάξει αναλόγως τι είναι και τι δουλειά θέλει , κι εγώ σε ένα πελάτη παιδευόμουν 2 μέρες με ένα Vaio ( ούτε Format ούτε οδηγούς δεν είχε για Windows 7 ) μου έβγαλε τι πίστη , το χειρότερο είναι πως ο άλλος σου λέει ' τι κάνεις και θες κάδε ευρώ για πληρωμή ; ' στη χώρα μας όλοι ξέρουν τα πάντα και όλα , απελπισία είναι , αυτό με τις τιμές σωστό είναι να παίρνεις κάτι λίγο πάντα , γιατί μετά ο άλλος θα σε περάσει για μα!@κα , ειδικά ο Έλληνας που είναι τζαμπατζής
GaV Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και για την βοήθεια έως τώρα. Θα διαβάσω με προσοχή τα link που μου στείλατε και θα ενημερώσω σχετικός! ({αν δείτε φωτιά έξω από το παράθυρο του σπιτιού σας να ξέρετε από που θα είναι)}
mphxths Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 17 λεπτά πριν, GaV είπε Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και για την βοήθεια έως τώρα. Θα διαβάσω με προσοχή τα link που μου στείλατε και θα ενημερώσω σχετικός! ({αν δείτε φωτιά έξω από το παράθυρο του σπιτιού σας να ξέρετε από που θα είναι)} Απο την Κινετα?
GaV Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Όχι τώρα θα καεί ο Υμηττός..... 😀 (ότι έχει μείνει δηλαδή)
micos000 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Αν δεν είναι το F2 ή Fn+F2 πρέπει να μπαίνει με το F10 ή Fn+F10. Κάτι πρέπει να σου ξεφεύγει ή να μην είσαι πολύ γρήγορος. Δοκίμασες να κρατήσεις πατημένο το F10 και μετά να πατήσεις το power; Δοκίμασες να βγάλεις τον δίσκο και να δεις μήπως μπορέσεις να μπεις στο bios;
ss13 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δες το τελευταίο μήνυμα , ο sil_unique εκπλήσσει με τις γνώσεις του σε παρόμοια θέματα περί Laptops κι εδώ https://www.ifixit.com/Answers/View/197717/Can't+get+to+BIOS+boot+menu ή να επικοινωνήσεις με την αντιπροσωπεία https://www.samsung.com/gr/info/contactus/ μήπως λύσουν αυτοί τον δαίμονα
micos000 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Στις 24/7/2018 στις 10:52 ΜΜ, ss13 είπε Δες το τελευταίο μήνυμα Το πρότεινα κι εγώ αυτό αλλά ο GaV είπε ότι το δοκίμασε και δεν έγινε τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα