Προς το περιεχόμενο

Format σε laptop Samsung

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, mphxths είπε

Το οποιο λινκ σε στελνει σε αυτο.

Κανεις ο,τι λεει στο ποστ #2 και καλα Χριστουγεννα...

Αν ημουν στο "πρασινο μιλι" και μου λεγανε σε 2 ωρες σε βαζουμε στην ηλεκτρικη καρεκλα..ΕΚΤΟΣ και αν κανεις οτι λεει το ποστ #2 , θα διαλεγα την καρεκλα...
Δηλ , αν ειναι δυνατον , μονο και μονο απο αντιδραση δεν θα ξανα-ασχολιομουν με φορητο samsung..

Ναι αλλά άμα το έχεις ή στο έχουν φέρει πρέπει να βρεις λύση , μου θυμίζει τα υπέροχα Vaio με τα τρελλά προβλήματα οδηγών κλπ , σκέτη απογοήτευση B)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, ss13 είπε

Ναι αλλά άμα το έχεις ή στο έχουν φέρει πρέπει να βρεις λύση , μου θυμίζει τα υπέροχα Vaio με τα τρελλά προβλήματα οδηγών κλπ , σκέτη απογοήτευση B)

Aν μου το χαν φερει εμενα..θα το βαραγα στα αυτια απο θεμα κοστολογησης...ειτε να λακισει ο πελατης..ειτε να βγαλω τα σπασμενα μου :)
Μην μου πεις αν ηταν συγγενης ή φιλος..δεν καταλαβαινω εγω απο τετοια !!
Αν απο την αλλη ηταν δικο μου φορητο...τοτε...ηλεκτρικη καρεκλα οπως ειπα :)

Επεξ/σία από mphxths
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, mphxths είπε

Aν μου το χαν φερει εμενα..θα το βαραγα στα αυτια απο θεμα κοστολογησης...ειτε να λακισει ο πελατης..ειτε να βγαλω τα σπασμενα μου :)
Μην μου πεις αν ηταν συγγενης ή φιλος..δεν καταλαβαινω εγω απο τετοια !!
Αν απο την αλλη ηταν δικο μου φορητο...τοτε...ηλεκτρικη καρεκλα οπως ειπα :)

Εντάξει αναλόγως τι είναι και τι δουλειά θέλει , κι εγώ σε ένα πελάτη παιδευόμουν 2 μέρες με ένα Vaio ( ούτε Format ούτε οδηγούς δεν είχε για Windows 7 ) μου έβγαλε τι πίστη , το χειρότερο είναι πως ο άλλος σου λέει ' τι κάνεις και θες κάδε ευρώ για πληρωμή ; ' στη χώρα μας όλοι ξέρουν τα πάντα και όλα , απελπισία είναι , αυτό με τις τιμές σωστό είναι να παίρνεις κάτι λίγο πάντα , γιατί μετά ο άλλος θα σε περάσει για μα!@κα , ειδικά ο Έλληνας που είναι τζαμπατζής B)

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και για την βοήθεια έως τώρα. Θα διαβάσω με προσοχή τα link που μου στείλατε και θα ενημερώσω σχετικός! ({αν δείτε φωτιά έξω από το παράθυρο του σπιτιού σας να ξέρετε από που θα είναι)} :) 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, GaV είπε

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και για την βοήθεια έως τώρα. Θα διαβάσω με προσοχή τα link που μου στείλατε και θα ενημερώσω σχετικός! ({αν δείτε φωτιά έξω από το παράθυρο του σπιτιού σας να ξέρετε από που θα είναι)} :) 

Απο την Κινετα? :)

Δημοσ.

Αν δεν είναι το F2 ή Fn+F2 πρέπει να μπαίνει με το F10 ή Fn+F10. Κάτι πρέπει να σου ξεφεύγει ή να μην είσαι πολύ γρήγορος. Δοκίμασες να κρατήσεις πατημένο το F10 και μετά να πατήσεις το power;  Δοκίμασες να βγάλεις τον δίσκο και να δεις μήπως μπορέσεις να μπεις στο bios;

Δημοσ.

Δες το τελευταίο μήνυμα , ο sil_unique εκπλήσσει με τις γνώσεις του σε παρόμοια θέματα περί Laptops

κι εδώ

https://www.ifixit.com/Answers/View/197717/Can't+get+to+BIOS+boot+menu

ή να επικοινωνήσεις με την αντιπροσωπεία

https://www.samsung.com/gr/info/contactus/

μήπως λύσουν αυτοί τον δαίμονα B)

Δημοσ.
Στις 24/7/2018 στις 10:52 ΜΜ, ss13 είπε

Δες το τελευταίο μήνυμα

Το πρότεινα κι εγώ αυτό αλλά ο GaV είπε ότι το δοκίμασε και δεν έγινε τίποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...