Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω για νέο site, hosting με 5 ευρώ το μήνα το πολύ.

Το site θα στηθεί σε wordpress. Θα έχει χαρακτήρα blog με άρθρα που θα ανανεώνονται εβδομαδιαίως και ίσως να streamarei και webradio (αυτό δεν ξέρω πως θα το κάνω ακόμα). Οι ανάγκες είναι μικρές αφού πρόκειται για project χόμπυ και δεν κυνηγάω επισκεψιμότητα.

Ερώτηση: Ποιά η διαφορά ξένου με ελληνικό host?

Καλά θα ήταν μπορούν να ανέβουν πάνω απο ένα site στην τιμή αυτή μήπως έφτιαχνα και ενα online portfolio...

Κατα τα άλλα δεν υπάρχουν άλλες απαιτήσεις.

Επισκέπτης
Δημοσ.

cretaforce.gr, είναι τσιμπημένες οι τιμές και με λίγο χώρο, αλλά είναι κορυφαίοι.

ειδάλλως σε κάτι πιο φθηνό hyperhosting, σε datacenter του εξωτερικού.

μιλάω αποκλειστικά και μόνο τι θα έκανα εγώ αν ήθελα να κάνω αυτό που περιγράφεις.

δεν λαμβάνω υπόψη το webradio. εκεί αλλάζουν οι ανάγκες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εύλογα γεννάται η απορία.

Ποιά η διαφορά Ελλάδα με έξωτερικό?

Υ.Γ  Ας αφησουμε το web radio.

Επεξ/σία από portishead
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, portishead είπε

Και εύλογα γεννάται η απορία.

Ποιά η διαφορά Ελλάδα με έξωτερικό?

Η Ελλάδα έχει καλύτερες ταχύτητες.

Δοκίμασε την sigmaweb, https://www.sigmaweb.gr/web-hosting/

Κοίτα το πακέτο Power έχει 3,5+φπα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, portishead είπε

Ψάχνω για νέο site, hosting με 5 ευρώ το μήνα το πολύ.

Το site θα στηθεί σε wordpress. Θα έχει χαρακτήρα blog με άρθρα που θα ανανεώνονται εβδομαδιαίως και ίσως να streamarei και webradio (αυτό δεν ξέρω πως θα το κάνω ακόμα). Οι ανάγκες είναι μικρές αφού πρόκειται για project χόμπυ και δεν κυνηγάω επισκεψιμότητα.

Ερώτηση: Ποιά η διαφορά ξένου με ελληνικό host?

Καλά θα ήταν μπορούν να ανέβουν πάνω απο ένα site στην τιμή αυτή μήπως έφτιαχνα και ενα online portfolio...

Κατα τα άλλα δεν υπάρχουν άλλες απαιτήσεις.

Με αυτό το budget και web radio?? Μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτείς το όλο θέμα ή να αρχίσεις να "κόβεις τα όνειρά/σκέψεις σου"...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, portishead είπε

Πάμε παρακάτω...

Επεξ/σία από portishead
Επισκέπτης
Δημοσ.

Η διαφορά είναι ότι στην Ελλάδα έχεις ένα τηλέφωνο να πάρεις σε έναν άνθρωπο που μιλά τη γλώσσα σου και έχει τα ίδια ωράρια με εσένα. Βέβαια με €5/μήνα όλα αυτά τα ξεχνάς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/7/2018 στις 12:25 ΠΜ, portishead είπε

Πάμε παρακάτω...

Ξανασκέψου το ή ασχολήσου με blogspot...

*μην προσπαθείτε "τσάμπα" ή με τέτοιο κόστος να γίνεται "Διαχειριστές" σελίδας...

Επεξ/σία από kormos
  • Like 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, kormos είπε

Ξανασκέψου το ή ασχολήσου με blogspot...

*μην προσπαθείτε "τσάμπα" ή με τέτοιο κόστος να γίνεται "Διαχειριστές" σελίδας...

Εχω αγοράσει ήδη host απο ξένη εταιρία (prometeus) μετά από προτροπή φίλου που χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες τους...

Γύρω στα 11 ευρώ για 3 μήνες.

5gb disk, απεριόριστα domains, 100gb bandwith. 

Προσωπικά μου είναι υπέρ-αρκετά για να κάνω το hobby μου μια χαρά.... Δεν είπε κανένας τσάμπα. Δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ανάγκες , και αυτό πρέπει να το λαμβάνετε υπόψιν πριν συμβουλέψετε κάποιον.

Δημοσ.

Καμία διαφορά. Απλώς σε ελληνικές εταιρίες μπορείς να βρεις φιλοξενία σε ελληνικά datacenters και υποστήριξή στα ελληνικά. Κατα τα άλλα ίδιες τεχνολογίες και παρόμοιες τιμές.

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, portishead είπε

Εχω αγοράσει ήδη host απο ξένη εταιρία (prometeus) μετά από προτροπή φίλου που χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες τους...

Γύρω στα 11 ευρώ για 3 μήνες.

5gb disk, απεριόριστα domains, 100gb bandwith. 

Προσωπικά μου είναι υπέρ-αρκετά για να κάνω το hobby μου μια χαρά.... Δεν είπε κανένας τσάμπα. Δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ανάγκες , και αυτό πρέπει να το λαμβάνετε υπόψιν πριν συμβουλέψετε κάποιον.

Ευελπιστώ να είναι αυτό που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σου.... Θα ήθελα τα όσα έχεις προαναφέρει εν καιρό να τα δω online...

Οι συμβουλές είναι αντάξιες στα ζητούμενα του καθενός και δε νομίζω να έχει γραφτεί κάτι παράλογο.... (παρεμπιπτόντως , πρώτη φορά ακούω προσωπικά γι αυτή την εταιρεία... http://www.prometeus.net/site/biz-web-hosting.php )

ΜΦΧ

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kormos είπε

Ευελπιστώ να είναι αυτό που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σου.... Θα ήθελα τα όσα έχεις προαναφέρει εν καιρό να τα δω online...

Οι συμβουλές είναι αντάξιες στα ζητούμενα του καθενός και δε νομίζω να έχει γραφτεί κάτι παράλογο.... (παρεμπιπτόντως , πρώτη φορά ακούω προσωπικά γι αυτή την εταιρεία... http://www.prometeus.net/site/biz-web-hosting.php )

ΜΦΧ

5gb= 10.000 φωτογραφίες (100kb η μία)

4φωτό/post = 2.500 Χιλιάδες post= υπεραρκετά να καλύψουν το blog και ένα στατικό portfolio που ζητάω.

bandwith 100gb. παρομοίως υπεραρκετά. 

Όλα αυτα με κάτι παραπάνω από 3.5 ευρώ το μήνα.

Άρα το να μην προσπαθούμε με τέτοιο κόστος να γίνουμε διαχειριστές σελίδας είναι κάπως άστοχο. 

Tέλοσπάντων, host αγοράστηκε, το site ανέβηκε. Όλα καλά.  Ευχαριστώ.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, portishead είπε

5gb= 10.000 φωτογραφίες (100kb η μία)

4φωτό/post = 2.500 Χιλιάδες post= υπεραρκετά να καλύψουν το blog και ένα στατικό portfolio που ζητάω.

bandwith 100gb. παρομοίως υπεραρκετά. 

Όλα αυτα με κάτι παραπάνω από 3.5 ευρώ το μήνα.

Άρα το να μην προσπαθούμε με τέτοιο κόστος να γίνουμε διαχειριστές σελίδας είναι κάπως άστοχο. 

Tέλοσπάντων, host αγοράστηκε, το site ανέβηκε. Όλα καλά.  Ευχαριστώ.

Χαίρομαι που έχει βρεθεί λύση στην αναζήτηση σου, καλή επιτυχία!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...