Προς το περιεχόμενο

σύγκριση δύο fans

dim_mnia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα!

Θα ήθελα να ρωτήσω για δυο fans, συγκεκριμένα τους

1) Coolermaster JetFlo 120mm PWM

2) Scythe Grand Flex 2400rpm PWM

Είμαι ανάμεσα σε αυτούς τους δύο, χρειάζομαι έναν καλό fan με καλό airflow και μετά από ψάξιμο είμαι ανάμεσα σε αυτούς τους δύο αλλά δε ξέρω ποιον να διαλέξω,

βλέποντας βιντεο και reviews μάλλον θα πάω στον Scythe αλλά θα ήθελα και μια δεύτερη γνώμη (By the way, o JetFlo μπορεί να μπει ως fan σε cpu heatsink; Γιατι ο scythe είναι "τετράγωνος" όπως οι περισσότεροι cpu fans οπότε λογικά μπαίνει, ενώ ο JetFlo έχει πιο περίεργο σχήμα).

Thanks!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εάν δε σε πειράζει ο θόρυβος προχωρά έχω τους jet flo σε 140 και τους βάζω μόνο καλοκαίρι στο ψυγείο απίστευτο air flow αλλά δυστυχως πακέτο με παραπολυ θόρυβο !!!

Στις 22/7/2018 στις 10:26 ΜΜ, ultraex2003 είπε

Εάν δε σε πειράζει ο θόρυβος προχωρά έχω τους jet flo σε 140 και τους βάζω μόνο καλοκαίρι στο ψυγείο απίστευτο air flow αλλά δυστυχως πακέτο με παραπολυ θόρυβο !!!

χμμ οκ δεν ενοχλούμαι ιδιαίτερα με τον θόρυβο, εξάλλου είναι και pwm οπότε σε idle δε θα ακούγονται! Ξέρεις αν μπαίνουν σε cpu heatsinks? (η 120mm έκδοση, λογικά θα μπαίνει αφού οι aftermarket ψύκτρες έχουν και αυτές έναν 120mm) το σχήμα του jetflo είναι διαφορετικό και δεν είναι τετράγωνο και δε ξέρω αν μπαίνει ή αν μπορείς να τον βάλεις με αυτά τα fan clips που συνδέονται στο heatsink.

3 ώρες πριν, dim_mnia είπε

χμμ οκ δεν ενοχλούμαι ιδιαίτερα με τον θόρυβο, εξάλλου είναι και pwm οπότε σε idle δε θα ακούγονται! Ξέρεις αν μπαίνουν σε cpu heatsinks? (η 120mm έκδοση, λογικά θα μπαίνει αφού οι aftermarket ψύκτρες έχουν και αυτές έναν 120mm) το σχήμα του jetflo είναι διαφορετικό και δεν είναι τετράγωνο και δε ξέρω αν μπαίνει ή αν μπορείς να τον βάλεις με αυτά τα fan clips που συνδέονται στο heatsink.

δε βρίσκω το λόγο στο να μη μπαινουν τα 120αρια jet flo σε ψυκτρα 

τώρα όσο αφορά τα κλιπ δε νομίζω ότι θα έχεις κάποιο θεμα

6 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε

δε βρίσκω το λόγο στο να μη μπαινουν τα 120αρια jet flo σε ψυκτρα 

τώρα όσο αφορά τα κλιπ δε νομίζω ότι θα έχεις κάποιο θεμα

ευχαριστώ πολύ! Σκεφτόμουν να πάρω αυτή τη ψύκτρα

https://www.tweaktown.com/reviews/8320/scythe-mugen-5-rev-cpu-cooler-review/index.html

Αλλά έχει έναν 1200rpm fan με χαμηλό airflow, αλλά ακόμα και έτσι βλέπω που λένε πως είναι "υπερβολικά αθόρυβος αλλά πολύ δυνατή ψύκτρα" που σημαίνει πως με έναν καλύτερο fan θα έχει ακόμα καλύτερη απόδοση (κλαιν ο ήχος)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dim_mnia είπε

ευχαριστώ πολύ! Σκεφτόμουν να πάρω αυτή τη ψύκτρα

https://www.tweaktown.com/reviews/8320/scythe-mugen-5-rev-cpu-cooler-review/index.html

Αλλά έχει έναν 1200rpm fan με χαμηλό airflow, αλλά ακόμα και έτσι βλέπω που λένε πως είναι "υπερβολικά αθόρυβος αλλά πολύ δυνατή ψύκτρα" που σημαίνει πως με έναν καλύτερο fan θα έχει ακόμα καλύτερη απόδοση (κλαιν ο ήχος)

συνηθως βαζουν αθορυβα φαν με χαμηλα airflow για ησυχια  αλλα  αν θα  πας σε jet flo θα παρεις  airflow μπολικο

Επεξ/σία από ultraex2003

32 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε

συνηθως βαζουν αθορυβα φαν με χαμηλα airflow για ησυχια  αλλα  αν θα  πας σε jet flo θα παρεις  airflow μπολικο

ωραία, thanks ;D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...