dim_mnia Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω για δυο fans, συγκεκριμένα τους 1) Coolermaster JetFlo 120mm PWM 2) Scythe Grand Flex 2400rpm PWM Είμαι ανάμεσα σε αυτούς τους δύο, χρειάζομαι έναν καλό fan με καλό airflow και μετά από ψάξιμο είμαι ανάμεσα σε αυτούς τους δύο αλλά δε ξέρω ποιον να διαλέξω, βλέποντας βιντεο και reviews μάλλον θα πάω στον Scythe αλλά θα ήθελα και μια δεύτερη γνώμη (By the way, o JetFlo μπορεί να μπει ως fan σε cpu heatsink; Γιατι ο scythe είναι "τετράγωνος" όπως οι περισσότεροι cpu fans οπότε λογικά μπαίνει, ενώ ο JetFlo έχει πιο περίεργο σχήμα). Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Εάν δε σε πειράζει ο θόρυβος προχωρά έχω τους jet flo σε 140 και τους βάζω μόνο καλοκαίρι στο ψυγείο απίστευτο air flow αλλά δυστυχως πακέτο με παραπολυ θόρυβο !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_mnia Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Στις 22/7/2018 στις 10:26 ΜΜ, ultraex2003 είπε Εάν δε σε πειράζει ο θόρυβος προχωρά έχω τους jet flo σε 140 και τους βάζω μόνο καλοκαίρι στο ψυγείο απίστευτο air flow αλλά δυστυχως πακέτο με παραπολυ θόρυβο !!! χμμ οκ δεν ενοχλούμαι ιδιαίτερα με τον θόρυβο, εξάλλου είναι και pwm οπότε σε idle δε θα ακούγονται! Ξέρεις αν μπαίνουν σε cpu heatsinks? (η 120mm έκδοση, λογικά θα μπαίνει αφού οι aftermarket ψύκτρες έχουν και αυτές έναν 120mm) το σχήμα του jetflo είναι διαφορετικό και δεν είναι τετράγωνο και δε ξέρω αν μπαίνει ή αν μπορείς να τον βάλεις με αυτά τα fan clips που συνδέονται στο heatsink. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, dim_mnia είπε χμμ οκ δεν ενοχλούμαι ιδιαίτερα με τον θόρυβο, εξάλλου είναι και pwm οπότε σε idle δε θα ακούγονται! Ξέρεις αν μπαίνουν σε cpu heatsinks? (η 120mm έκδοση, λογικά θα μπαίνει αφού οι aftermarket ψύκτρες έχουν και αυτές έναν 120mm) το σχήμα του jetflo είναι διαφορετικό και δεν είναι τετράγωνο και δε ξέρω αν μπαίνει ή αν μπορείς να τον βάλεις με αυτά τα fan clips που συνδέονται στο heatsink. δε βρίσκω το λόγο στο να μη μπαινουν τα 120αρια jet flo σε ψυκτρα τώρα όσο αφορά τα κλιπ δε νομίζω ότι θα έχεις κάποιο θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_mnia Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 6 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε δε βρίσκω το λόγο στο να μη μπαινουν τα 120αρια jet flo σε ψυκτρα τώρα όσο αφορά τα κλιπ δε νομίζω ότι θα έχεις κάποιο θεμα ευχαριστώ πολύ! Σκεφτόμουν να πάρω αυτή τη ψύκτρα https://www.tweaktown.com/reviews/8320/scythe-mugen-5-rev-cpu-cooler-review/index.html Αλλά έχει έναν 1200rpm fan με χαμηλό airflow, αλλά ακόμα και έτσι βλέπω που λένε πως είναι "υπερβολικά αθόρυβος αλλά πολύ δυνατή ψύκτρα" που σημαίνει πως με έναν καλύτερο fan θα έχει ακόμα καλύτερη απόδοση (κλαιν ο ήχος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dim_mnia είπε ευχαριστώ πολύ! Σκεφτόμουν να πάρω αυτή τη ψύκτρα https://www.tweaktown.com/reviews/8320/scythe-mugen-5-rev-cpu-cooler-review/index.html Αλλά έχει έναν 1200rpm fan με χαμηλό airflow, αλλά ακόμα και έτσι βλέπω που λένε πως είναι "υπερβολικά αθόρυβος αλλά πολύ δυνατή ψύκτρα" που σημαίνει πως με έναν καλύτερο fan θα έχει ακόμα καλύτερη απόδοση (κλαιν ο ήχος) συνηθως βαζουν αθορυβα φαν με χαμηλα airflow για ησυχια αλλα αν θα πας σε jet flo θα παρεις airflow μπολικο Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2018 από ultraex2003 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_mnia Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 32 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε συνηθως βαζουν αθορυβα φαν με χαμηλα airflow για ησυχια αλλα αν θα πας σε jet flo θα παρεις airflow μπολικο ωραία, thanks ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα