Λευτέρης 00 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 καλησπερα ηθελα να κανω μια ερωτηση ανοιξα το χβοχ μου και μετα απο λιγο μου εσβησε και μου κανει συνεχεια το ιδιο το εβγαλα απτην μπριζα το εβαλα μετα απο λιγο το αναβω και μετα απο 3 λεπτα εσβησε ξερετε τι μπορει να φταιει?...η μηπως φταιει το πολυμπριζο?
Mr_Terror Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Το πρωτο φατ μοντελο εχεις.Φοβαμαι οτι ειναι θεμα τροφοδοτικου.Συχνο προβλημα στα φατ μοντελα. Για αρχη βαλτο σε αλλη πριζα χωρις το πολυμπριζο.
Λευτέρης 00 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, Mr_Terror είπε Το πρωτο φατ μοντελο εχεις.Φοβαμαι οτι ειναι θεμα τροφοδοτικου.Συχνο προβλημα στα φατ μοντελα. Για αρχη βαλτο σε αλλη πριζα χωρις το πολυμπριζο. το πρωτο εχω τωρα που το ξανα αναψα παιζει μια χαρα δεν μπορω να καταλαβω
Mr_Terror Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Τα ιδια εκανε σε φιλο μου μεχρι που μια μερα δεν ξανα αναψε.Το τροφοδοτικο ηταν το προβλημα.
Λευτέρης 00 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, Mr_Terror είπε Τα ιδια εκανε σε φιλο μου μεχρι που μια μερα δεν ξανα αναψε.Το τροφοδοτικο ηταν το προβλημα. λες εε?
Mr_Terror Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Ειναι μια πιθανοτητα.Εχεις προσεξει οταν στο κανει το led του τροφοδοτικου τι χρωμα γινεται?
Mr_Terror Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Θυμησε μου, κιτρινο ειναι οταν η κονσολα ειναι κλειστη και λευκο οταν λειτουργει? Δοκιμασε το σε αλλη πριζα να τσεκαρεις αν το ξανακανει.Το καλυτερο ειναι να βρεις δανικο τροφοδοτικο.
Λευτέρης 00 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Θυμησε μου, κιτρινο ειναι οταν η κονσολα ειναι κλειστη και λευκο οταν λειτουργει? Δοκιμασε το σε αλλη πριζα να τσεκαρεις αν το ξανακανει.Το καλυτερο ειναι να βρεις δανικο τροφοδοτικο. ναι κιτρινο οταν κλεινει λευκο οταν ανοιγει εγω το ξανα ανοιξα και επαιξα μια ωρα δεν το ξανακανε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα