Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

100 εύρος για τροφοδοτικό ναι είναι πολλά..

Με 50-70 εύρος θα καταφέρεις το ίδιο, θα σου μείνει κάτι για κάρτα λίγο καλύτερη κ δεν θα  να την αλλάξεις μέσα σε ένα χρονο κ θα παίζεις κ κανένα παιχνίδι. 

Με 710 πραγματικά δεν έχεις πολλές επιλογές για gaming  αν σ έρθει κατι., Ενω με μια gtx 650  η r7 260 κάτι έχεις τι δυνατότητα..

Επεξ/σία από roulis37
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εξαρτάται τι PC θα κάνεις αργότερα. Για εμένα το τροφοδοτικό είναι το Α και το Ω για ένα PC γιατί είναι σαν την καρδιά, θέλω να είναι όσο το δυνατόν καλύτερο, αλλά ανάλογα και με το τι PC θα κάνω, αφού πάει για μελλοντική χρήση, βάλε αυτό που σου πρότεινα χαμένος δε θα βγεις. Με 10 χρόνια εγγύηση κανείς δε βγήκε χαμένος πάντως ;)

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, roulis37 είπε

100 εύρος για τροφοδοτικό ναι είναι πολλά..

Με 50-70 εύρος θα καταφέρεις το ίδιο, θα σου μείνει κάτι για κάρτα λίγο καλύτερη κ δεν θα  να την αλλάξεις μέσα σε ένα χρονο κ θα παίζεις κ κανένα παιχνίδι. 

Με 710 πραγματικά δεν έχεις πολλές επιλογές για gaming  αν σ έρθει κατι., Ενω με μια gtx 650  η r7 260 κάτι έχεις τι δυνατότητα..

τις συγκεκριμενες καινούριες δεν τις βρίσκω στο skroutz μόνο μεταχειρισμένες σε διάφορες αγγελίες εκεί στα 40-50. Να φανταστώ καινούριες είναι στο 100αρι; δεν είναι κρίμα να δώσω τόσα λεφτά για κάρτπου σε λίγους μήνες (άντε χρόνο) θα φάει αλλαγή; Τα μεταχειρισμένα να τα εμπιστευτώ ή όχι;

17 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Εξαρτάται τι PC θα κάνεις αργότερα. Για εμένα το τροφοδοτικό είναι το Α και το Ω για ένα PC γιατί είναι σαν την καρδιά, θέλω να είναι όσο το δυνατόν καλύτερο, αλλά ανάλογα και με το τι PC θα κάνω, αφού πάει για μελλοντική χρήση, βάλε αυτό που σου πρότεινα χαμένος δε θα βγεις. Με 10 χρόνια εγγύηση κανείς δε βγήκε χαμένος πάντως ;)

Και γω έτσι το βλέπω (από δω και πέρα 😂). Τώρα για το μελλοντικό που λες για να χεις και συ μια εικόνα φαντάσου ένα σύστημα των 600-700 ευρώ. Όχι κάτι τρελό δηλαδη. Μεσαίας κατηγορίας ας πούμε.

Δημοσ.

Θα δώσεις λεφτά για 710 καινουρια που είναι πραγματικά για πολύ λίγα πράγματα.

Πάρε κάτι μεταχειρισμένο να το έχεις για λίγο καιρό παρά πάνω, πάντα από κάποιον με καλά reviews και σε άριστη κατάσταση

Πες μου θέλεις να παίξεις ένα παιχνίδι τι θα κάνεις ,έδωσες λεφτά για κάτι που δεν έχεις την δυνατότητα να το κάνει κ θα χάσει παντελώς την αξία του κ ας το πήρες καινούριο την συγκεκριμένη περίπτωση με την 710 μιλάω πάντα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοίτα με τροφοδοτικό των 60 ευρω πάλι κομπλέ είναι το παλικάρι και αν σε 3-4 χρόνια που έχει τα λεφτά για το καλύτερο build περνει κάτι τότε πολύ καλύτερο γιατί η τεχνολογία προχωράει κ δεν μένει σταθερή..

Αν και τροφοδοτικό των 60 η 100 ευρω παρει δεν θα πάθη κάτι κομπλέ θα είναι σε αυτό το διάστημα αλλά λέμε τωρα.

Επεξ/σία από roulis37
Δημοσ.

Έλα ρε φίλε τώρα που τροφοδοτικό με 10 χρόνια εγγύηση δεν είναι καλύτερη επένδυση από το 60άρι των 5-7 ετών! Μετά τα 5 έτη ούτως ή αλλως θα φθήνει η απόδοσή του αλλα έχοντας τα 10 χρόνια εγγύηση από πίσω δεν τον νοιάζει, κάνει RMA και παίρνει καινούργιο μοντέλο το 2023+, μη λέμε ό,τι θέλουμε. Εγώ ό,τι PC έχω πάντως και ό,τι πέρασε από τα χέρια μου προσπαθώ να του βάζω PSU μεγάλης κατηγορίας 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Έλα ρε φίλε τώρα που τροφοδοτικό με 10 χρόνια εγγύηση δεν είναι καλύτερη επένδυση από το 60άρι των 5-7 ετών! Μετά τα 5 έτη ούτως ή αλλως θα φθήνει η απόδοσή του αλλα έχοντας τα 10 χρόνια εγγύηση από πίσω δεν τον νοιάζει, κάνει RMA και παίρνει καινούργιο μοντέλο το 2023+, μη λέμε ό,τι θέλουμε. Εγώ ό,τι PC έχω πάντως και ό,τι πέρασε από τα χέρια μου προσπαθώ να του βάζω PSU μεγάλης κατηγορίας 

Είσαι πολύ λάθος στο θέμα rma δεν πάει έτσι μακάρι να ήταν αλλά όχι.

Εγώ πάνω από 5-6 χρόνια δεν κρατάω psu αν σου κάνει κάτι κάποιος πυκνότης κ σου πάρει μαζί το μισώ συστήματα θα πάρεις ένα psu καινούριο πες rma κ θα έχεις χάσει πχ cpu η μητρική.

Το έχω δει με τα μάτια μου λογο δουλειας δεν το λέω έτσι αυτό . Κ απόλυτα σεβαστή η άποψη σου φίλε μου..

Πάντα φιλικά μιλάμε κ όλοι έχουμε της προσωπικες μας άποψης έτσι..

Επεξ/σία από roulis37
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Άμα έχει σταματήσει το μοντέλο να διατίθεται γίνεται ωραιότατη πίστωση, αρκεί να ειναι εντός εγγύησης. 

Βρε μανάρι δεν πάει έτσι αν στειλεις psu κ δουλεύει το τονίζω για rma δεν περνεις καινούριο..δεν τους νοιάζει η απόδοση του psu αν δουλεύει είναι κομπλέ στα μάτια τους..

Κοίτα για να μην φεύγουμε από topic, ας πάρει κάτι πιο οικονομικό και δεν θα έχει θέμα,να μείνει και κανένα φράγκο για μια καλύτερη καρτα gpu να περνάει κ οι ώρα του αν θέλει να παίξει τίποτα έως το μεγάλο build..

Δημοσ.

Ποιος μίλησε για RMA ενώ το PSU δουλεύει; Σε περίπτωση που τα φτύσει μιλάω, δηλαδή για το αυτονόητο :) καλύτερη κάρτα για 2-3 μήνες ενώ δεν παίζει παιχνίδια λόγω της παλαιότητας Μαλιστα . Γουοτεβερ. Εγώ αυτά που είχα να πω τα είπα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εσύ το είπες rma πιο πάνω απλά να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.. ετσι

27 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Τα λόγια σου " κάνει RMA και παίρνει καινούριο μοντέλο του 2023+"

Το λεω για να μην φαντάζεται διάφορα το παιδί για το μέλλον .

Εμείς ήμαστε cool μιλάμε κ περνάει η ώρα ευχάριστα τίποτα αλλο..

Επεξ/σία από roulis37
Δημοσ.

επειδή με έχετε διχάσει και ειλικρινά έχετε και οι δύο τα δίκια σας να πω ότι παιχνίδια έχω να παίξω από το 2011 που χα φάει ένα κόλλημα με το skyrim. Tώρα το μόνο παιχνίδι που τρέχει στον υπολογιστή ειναι το rules of survival που παίζει ο αδερφός μου. https://www.systemrequirementslab.com/cyri/requirements/rules-of-survival/17862

Γενικά κανείς μας δεν είναι πλέον μεγάλος φαν του gaming. Ο αδερφός μου θα ήθελε να παίζει και κανα pubg αλλά για κάτι τέτοιο αν δεν πας στο 200αρι στην καρτα δεν νομίζω να μπορείς να το τρέξεις. Γι αυτο είπα να προσανατολιστώ στο psu.  Τωρα ταινίες 1080p και βιντεάκια στο youtube θεωρώ τα παίζουν όλες οι κάρτες γι αυτό λέω να μην σκάσω λεφτά. Γιατί ακόμη και αν σκάσω ένα 200-250αρι ας πούμε και πάρω και κάρτα της προκοπής με αυτό το Build δεν θα χω τρομερά προβλήματα Throttling και στην ουσία θα μεινει αναξιοποίητη η κάρτα; Τι λέτε; Το σκέφτομαι λάθος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοίτα αν πάρεις μια gtx 760 η 770 60-80  90 με 100 κόστος πάνω κατω θα παίζει κ ο μικρός pubg 1080p με το καινούριο update μια χαρα..

Κ θα σου μείνει μια κάρτα που δεν έχει θέμα για το μέλλον ειδικά αν πας σε gtx 770 4gb την είχα κ το λέω από πρώτο χέρι για 1080 είναι τέλεια κ budget.

Επεξ/σία από roulis37

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...