Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκοπεύω να κάνω format σε ένα Lenovo ThinkPad Edge E531 το οποίο δεν έχει cdάκι με drivers.
Στρατηγική μου είναι να κατεβάσω τα drivers που θα μου επιτρέψουν να συνδεθώ online και ύστερα να αφήσω το site της Lenovo να κάνει την υπόλοιπη δουλειά.
Έχω κάποιες ερωτήσεις:
1) Το site της Lenovo είναι αξιόπιστο, ή θα φορτώσει το laptop με extra software που δεν είναι αναγκαίο?
2) Ποια είναι η σωστή σειρά για να ολοκληρωθεί η διαδικασία? Δλδ μετά την εγκατάσταση των Windows να μπω αμέσως στο site της Lenovo για drivers ή να κάνω πρώτα Windows Updates?

Γενικά αν έχετε άλλες συμβουλές για ένα σωστό format θα ήταν ευπρόσδεκτες.

Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

Η λογική εγκατάσταση λέει :

1. Κάνε τα Windows Updates εφόσον το λειτουργικό σου είναι αυθεντικό , αλλιώς θα φας Black Screen με την επανεκκίνηση του μηχανηματος .

2. Το μηχάνημα μόλις γίνει η εγκατάσταση έχει αυτόματη πρόσβαση στο Internet , οπότε είσαι εντάξει .

3. Στο Menu Severity επιλέγεις Recommended , για να εγκαταστήσεις τα απολύτως απαραίτητα πράγματα .

4. Στο Release Date , επιλέγεις Last 30 Days .

5. Εγκατάσταση του Chipset , πρώτα - πρώτα απ' όλους τους οδηγούς , πολύ σημαντικό .

6. Άσε τα αυτόματα κλπ , περνάς εσύ με το χέρι έναν έναν τους οδηγούς .

Tips : Σε κάθε εγκατάσταση των οδηγών οπωσδήποτε επανεκκίνηση του υπολογιστή , για να πάρει τις αλλαγές , κατόπιν συνεχίζεις με τον επόμενο οδηγό την ίδια διαδικασία , εαν δεν κάνεις επανεκκίνηση σε κάθε εγκατάσταση οδηγού , υπάρχει περίπτωση να έχεις προβλήματα .

Γενικά μετά το Chipset , εγκαθιστούν τον Audio Driver κλπ B)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εξαρταται και ποια windows θελεις να εγκαταστησεις. 

Εγω ηθελα να περασω windows 7 σε λαπτοπ DELL και ειχα θεμα στην  εγκατασταση, δεν μου αναγνωριζε το φλασακι με την εγκατασταση του λειτουργικου. Και αφου το ελυσα, δεν αναγνωριζε επισης και το υπολοιπο hardware αφου ολοκληρωθηκε η εγκατασταση και αναγκαστηκα να επανελθω στα 10.

Οποτε  εξαρταται τι windows θα βαλεις. 

Η γνωμη μου ειναι να κατεβαζεις τους οδηγους χειροκινητα, ωστε να ελεγχεις την εγκατασταση. Με την αυτοματη μπορει να γινει και κανα μπερδεμα. Φυσικα και δεν λεω οτι η αυτοματη εγκατασταση απο το σαιτ δεν ειναι καλη. Αφου κανεις install τους απαραιτητους, τοτε οι υπολοιποι μπορουν να γινουν και αυτοματα απο το Windows Update. Δεν χρειαζεται να μπαινεις σε σαιτς κτλ. 

Τα λαπτοπ εχουν κρυφα παρτισιονς για επαναφορα σε περιπτωση που θελεις να κανεις φορματ. Τα φορματ σε λαπτοπ απο την αρχη καθαρα ειναι ΜΕΓΑΛΟΣ μπελας. Καλυτερα κανε επαναφορα. Αυτο κανεις μονο και το λαπτοπ καθαριζει. Το μονο που κανεις ειναι να πατησεις μερικα κουμπια στο πληκτρολογιο και εισαι κομπλε. Ολα ειναι ετοιμα μετα, σαν να το αγορασες new.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...