Technoman16 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ MacBook που πλέον δεν λειτουργεί γιατί από το κινητό μου και την εφαρμογή εύρεση iPhone είχα κάνει συγχρονισμό το MacBook και αντί για να πατήσω κλείδωμα MacBook πάτησα σβήσιμο MacBook και διαγράφτηκαν όλα τα αρχεία και μάλλον μαζί μετά αρχεία διαγράφτηκε και το λογισμικό. Τι μπορώ να κανω γι αυτό;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, Technoman16 είπε ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ MacBook που πλέον δεν λειτουργεί γιατί από το κινητό μου και την εφαρμογή εύρεση iPhone είχα κάνει συγχρονισμό το MacBook και αντί για να πατήσω κλείδωμα MacBook πάτησα σβήσιμο MacBook και διαγράφτηκαν όλα τα αρχεία και μάλλον μαζί μετά αρχεία διαγράφτηκε και το λογισμικό. Τι μπορώ να κανω γι αυτό;;;;; Δοκίμασε αυτό https://support.apple.com/en-us/HT201314 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Technoman16 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Το προσπάθησα αλλά τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Ο υπολογιστής ανάβει? Δείχνει τίποτα στην οθόνη? Δοκίμασε nvram reset? https://support.apple.com/en-us/HT204063 Ακομα δεν απάντησες ποιο MacBook είναι. Χρονολογίας? Αν προσπαθείς να συνδεθεί με WiFi δοκίμασε ένα δίκτυο χωρίς password. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Technoman16 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Είναι το MacBook όπως είπα παραπάνω με τις 12 ίντσες. Βγάζει επανεγκατάσταση λογισμικού,βοήθεια και κάτι ακόμα που δεν θυμάμαι. Έχω δοκιμάσει τα πάντα και απ ότι βλέπω θα το πάω σε κάποιο εξουσιοδοτημένο κατάστημα και θα μου πάρουν το 200ρικο για πλακα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 33 λεπτά πριν, Technoman16 είπε Είναι το MacBook όπως είπα παραπάνω με τις 12 ίντσες. Βγάζει επανεγκατάσταση λογισμικού,βοήθεια και κάτι ακόμα που δεν θυμάμαι. Έχω δοκιμάσει τα πάντα και απ ότι βλέπω θα το πάω σε κάποιο εξουσιοδοτημένο κατάστημα και θα μου πάρουν το 200ρικο για πλακα 200 ρικο? Για επανεγκατάσταση λογισμικού? Τέλος πάντων , αν μπορέσεις βρες μια φωτογραφία από το Internet με το τι δείχνει η οθόνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Technoman16 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Ε όλο και κάποιο άλλο πρόβλημα και καλά θα σ βρουν για να βγάλουν και αυτοί μεροκάματο. Θα το αναρτήσω αύριο εδώ γιατί ειμαι εκτος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yiannis87 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Πρέπει να κάνεις επανεγκατάση λογισμικού από usb-drive. Αν δεν έχεις usb-drive με το λογισμικό εγκατεστημένο πρέπει να βρεις ένα mac που να λειτουργεί. Για να το κάνεις αυτό google: How to create Mac OS bootable usb drive αφού το κάνεις google Ηow to reinstall Mac OS from usb drive Αν δεν έχεις κάποιο άλλο mac που να δουλεύει θα χρειστείς να βρεις για να δημιουργήσεις το bootable usb ή να δώσεις 30-40, max 50 ευρώ για να στο κάνει κάποιο service. (Μπορείς να πας και σε unauthorized αφού η "βλάβη" αφορά μόνο το λογισμικό και δεν αφορά το hardware & την εγγύησή του μηχανήματος). Γενικά δεν έχεις πάθει και τίποτα σοβαρό, πέρα ίσως από το να χάσεις κάποια αρχεία, don't worry Για 200 έρχομαι και στο φτιάχνω στο σπίτι σου Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2018 από Yiannis87 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα