Προς το περιεχόμενο

Cubot x18 plus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, TheAccountant είπε

απο την μια Cubot, απο την αλλη Elephone... κυριολεκτικα μπρος γκρεμος και πισω ρεμα. Lose - Lose situation.

Σε αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει γκρεμός και ρέμα. Υπάρχει μονόδρομος.

Δημοσ.

Λίγο out of topic αλλά πολύ καλή περίπτωση είναι το ,Leeco x526 ,στα 80 ευρώ ,το πήρα από bangood και είμαι πολύ ικανοποιημένος , δυστυχώς διαθέσιμο μόνο σε roze gold , μετά τις 28 σε gold.

https://m.banggood.com/LeEco-LeTV-Le-2-X526-5_5-Inch-3GB-RAM-32GB-ROM-MSM8976-Snapdragon652-1_8GHz-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1273817.html?rmmds=categories

• Like 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, black66.gr είπε

Σε αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει γκρεμός και ρέμα. Υπάρχει μονόδρομος.

Τοτε φρονημο ειναι κανεις να σωσει τα λεφτά του μην αγοράζοντας τα. Μια επενδυση σε πιτογυρα ας πουμε ειναι πιο σίγουρη.

Αν θα επρεπε να πάρω κάτι σε αυτα τα χρήματα, υπάρχει στα 132 ευρώ (τελικη) το Xiaomi Redmi 5 Global 3/32. Ναι ξερω, στα χαρτιά φαίνεται χειροτερο, αλλα μονο στα χαρτια.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, TheAccountant είπε

Τοτε φρονημο ειναι κανεις να σωσει τα λεφτά του μην αγοράζοντας τα. Μια επενδυση σε πιτογυρα ας πουμε ειναι πιο σίγουρη.

Αν θα επρεπε να πάρω κάτι σε αυτα τα χρήματα, υπάρχει στα 132 ευρώ (τελικη) το Xiaomi Redmi 5 Global 3/32. Ναι ξερω, στα χαρτιά φαίνεται χειροτερο, αλλα μονο στα χαρτια.

Γι αυτο ειπα οτι σε αυτα τα χρηματα υπαρχουν καλυτερα απο Ελλαδα!

Αλλα τα 80-100€ ειναι αλλη κατηγορια τιμης.

Επεξ/σία από SeNNinhA
Δημοσ.
2 ώρες πριν, petla είπε

Λίγο out of topic αλλά πολύ καλή περίπτωση είναι το ,Leeco x526 ,στα 80 ευρώ ,το πήρα από bangood και είμαι πολύ ικανοποιημένος , δυστυχώς διαθέσιμο μόνο σε roze gold , μετά τις 28 σε gold.

https://m.banggood.com/LeEco-LeTV-Le-2-X526-5_5-Inch-3GB-RAM-32GB-ROM-MSM8976-Snapdragon652-1_8GHz-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1273817.html?rmmds=categories

Ειμαι ανάμεσα σε αυτο και στο iphone x... Αλλα δεν εχω αποφασίσει ακόμα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, greed είπε

Το λες και κακο χιουμορ αυτο.....

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, TheAccountant είπε

Στα χαρτιά χειρότερο και +33 % ακριβότερο. Μιλάω για το Elephone και όχι για το Cubot. Για κάποιους με πολύ στενό budget, απαγορευτικό δηλαδή. Μιλάμε ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΡΑ και αυτή την κατηγορία τιμών (≤100 ευρώ). Γενικά λύσεις με περισσότερα χρήματα, άπειρες.

Τώρα αν εσύ διαθέτεις ΜΟΝΟ 100 ευρώ για αγορά κινητού και στον δρόμο τα κάνεις επένδυση σε πιτόγυρα, υπάρχουν  και τα σήματα καπνού που είναι τζάμπα. :P

8 ώρες πριν, greed είπε

Πάρε το leeco με κλειστά μάτια. Άλλο είναι να κλαίς 80 ευρώ και άλλο είναι να κλαίς 800.

Επεξ/σία από black66.gr
Δημοσ.
12 ώρες πριν, petla είπε

σκεφτομαι πολυ σοβαρα να το παρω ,εχω παρει για αλλον το le pro 3 elite και εντυπωσιαστηκα απο την ποιοτητα κ τι ς επιδοσεις σε σχεση με την τιμη

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, what_if είπε

σκεφτομαι πολυ σοβαρα να το παρω ,εχω παρει για αλλον το le pro 3 elite και εντυπωσιαστηκα απο την ποιοτητα κ τι ς επιδοσεις σε σχεση με την τιμη

Σε ασημί το ίδιο (αν και το αναφερει ως αλλο μοντελο...)

https://m.banggood.com/LeTV-LeEco-Le-S3-X522-5_5-Inch-3GB-RAM-32GB-ROM-MSM8976-Snapdragon652-1_8GHz-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1269560.html?rmmds=flashdeals

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...