Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ikaruga24 είπε

Σε τέτοιο επίπεδο πληρότητας (λογισμικό + hardware δηλαδή); Ναι έχει αποκλειστικό προνόμιο.  

Σε βρίσκω πολύ απόλυτο και σίγουρα δεν συμφωνώ περί αποκλειστικού προνομίου. Pixels, Oneplus ακόμα και Nokia (android one) προσφέρουν εξίσου καλό μην πω και καλύτερο επίπεδο πληρότητας σε λογισμικό και hardware όπως λες.

Επίσης και απο δική μου εμπειρία, η υποστήριξη της sony σε updates στις mid και low κατηγορίες  κινητών της δεν είναι όσο καλή την κάνεις να ακούγετε.

Εξάλλου η κατρακύλα των πωλήσεων στο mobile τμήμα της δεν είναι τυχαία και σίγουρα όχι λόγο bezels και ομορφιάς. 

Επεξ/σία από plotolp
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Malthador είπε

Το σέρβις της Sony είναι αποδεδειγμένα κακό σε γενικότερο πλαίσιο, όχι μόνο στις τηλεοράσεις της. Και στα κινητά τα ίδια σκατά είναι.

Σε αντίθεση με το τμήμα των smartphones της, το πρόβλημα με το τμήμα των τηλεοράσεων είναι ότι εκτός του απαράδεκτου service, έχουν και απαράδεκτο quality control, μπορείς να ψάξεις και στο sub-forum των τηλεοράσεων εδώ για εμπειρίες άλλως χρηστών. Δεν νοούνται συσκευές που κάνουν €1000 και €1500 να παρουσιάζουν κολλημένα pixels και clouding ή στην περίπτωση που παρουσιάζουν οφείλεις ως πολυεθνική δισεκατομμυρίων να λύνεις το πρόβλημα χωρίς πολλά πολλά, αντί να ταλαιπωρείς τους αγοραστές που σε στηρίζουν με τα λεφτά τους.

Συμφωνω εν μερει. Samsung  που προσωπικα επεστρεψα τηλεοραση λογω κακης ποιοτητας εικονας που δεν εφτιαχνε ουτε με βαθμονομηση γνωριζεις οτι κανουν λοταρια στα  πανελ τους? Δηλαδη στην ιδια σειρα samsung μπορει να πετυχεις va η ips!!! Clouding και dirty screen  effect παει συννεφο και το χειροτερο lag στην κινηση που οφειλεται μαλλον σε bυg λογισμικου για το οποιο η samsung εκανε τον αλεκο...Για τα προβληματα που αναφερεις δεν τα αμφισβητω αλλα πιστευω ως ενα βαθμο ειναι αναμενομενο να συμβουν ακομα και σε ακριβα μοντελα γιαυτο υπαρχει η εγγυηση αλλωστε αλλα μην το παρουσιαζεις οτι συμβαινουν μονο στην sony

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, plotolp είπε

Σε βρίσκω πολύ απόλυτο και σίγουρα δεν συμφωνώ περί αποκλειστικού προνομίου. Pixels, Oneplus ακόμα και Nokia (android one) προσφέρουν εξίσου καλό μην πω και καλύτερο επίπεδο πληρότητας σε λογισμικό και hardware όπως λες.

Επίσης και απο δική μου εμπειρία, η υποστήριξη της sony σε updates στις mid και low κατηγορίες  κινητών της δεν είναι όσο καλή την κάνεις να ακούγετε.

Εξάλλου η κατρακύλα των πωλήσεων στο mobile τμήμα της δεν είναι τυχαία και σίγουρα όχι λόγο bezels και ομορφιάς. 

Μιλάμε αποκλειστικά στο επίπεδο ναυαρχίδων. Στο low-mid κομμάτι έχω άλλη γνώμη για όλες τις εταιρίες. Pixel, one plus και Nokia έχουν ορισμένες σημαντικότατες ελλείψεις σε σχέση με τα Sony. Η αδιαβροχοποίηση παράδειγμα είναι πολύ σημαντικότερη της θύρας ακουστικών όπως και το κανονικό στέρεο set-up των ηχείων σε σχέση με τα μονά ηχεία ή τα hybrid. 

Η κατρακύλα των πωλήσεων στο mobile κομμάτι είναι καθαρά επειδή η sony δεν δίνει κάποιο quirk σαν ναυαρχίδα όπως δίνουν οι άλλοι. Ολες οι ναυαρχίδες Android εστιάζουν κάπου και το τραβάνε από τα μαλλιά γι αυτό που θέλουν να σου πουλήσουν. Η Sony δεν έχει απολύτων τίποτα (πέρα της 4K οθόνη σε ορισμένα μοντέλα) και σου δίνει ένα ολοκληρωμένο εργαλείο. Αυτό στα μάτια όσων κοιτάνε ναυαρχίδες σημαίνει "κοινότυπο" και δεν μπορείς να "πουλήσεις μούρη" όπως θα έκανες με ένα Huawei P20+. 

Κακά τα ψέματα η sony ενδιαφέρεται πρώτα να έχεις μια λειτουργική συσκευή παρά τα προβλήματα στο QC τους. Πρώτα από εκεί ξεκινάνε και μετά βλέπουν για τα υπόλοιπα και προσωπικά το θεωρώ την καλύτερη στόχευση που θα μπορούσε να κάνει εταιρία. Συνδυάζει το λογισμικό με το hardware σε ένα άψογο πάντρεμα και ισορροπία χωρίς να χάνεις πολλά πολλά. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ikaruga24 είπε

Είπαμε, το θέμα πρακτικότητα δεν είναι μόνο η διευθέτηση των πλήκτρων. Για το θέμα της θύρας ακουστικών τα έχω πει και εγώ, δεν μου αρέσει καθόλου αλλά μάλλον θα πρέπει να μας γίνει συνήθεια σε ναυαρχίδες. Από εκεί και πέρα μην κάθεσαι να ασχολείσαι με τον εαυτό σου και τους 5 φίλους του και 5 γνωστούς. Το σύνολο έχει σημασία γιατί ακόμα και για τον πιο αλεξίσφαιρο κατασκευαστή να πάρεις θα βρεις κόσμο να σου πει άλλα γι' άλλα. 

Περαν του skin και των αναβαθμισεων δεν συμφωνω παντως.

Ενας απο τους σημαντικοτερους ρολους που δεν προτιμησα το XZ1(παρολο που το πουλανε πλεον οσο οσο)ειναι γιατι ειχε θεμα με το wifi που υποτιθεται θα εφτιαχνε με επομενο Update.

https://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-XZ1/Wi-Fi-problems-after-lasteast-update-47-1-a-12-119-not-fixed/td-p/1295522

Αλλα και θεματα με τις καμερες τους(πιο παλια εσβηνε η καμερα λογω υπερ θερμανσης)με πιο προσφατο περιστατικο αυτο με το XZ Premium

https://www.xda-developers.com/fix-camera-distortion-xperia-xz-premium/

https://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-XZ-Premium/XZP-camera-has-serious-distortion-issue/td-p/1232765

Για την δε αγαπημενη(μεχρι το 10ρι)htc εκει τα πραγματα ειναι ακομα χειροτερα απο οπως τα νομιζεις στο κομματι των updates.

Οταν κοιταζα τον Μαιο ή Ιουνιο,το τελευταιο security update του HTC U11(ναυαρχιδα της εταιρειας μεχρι να βγει πριν λιγο καιρο το U12+)ειχε security patch του Νοεμβριου!

Και αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι ακομα με Android 8.0,ουτε καν δηλαδη το τελευταιο 8.1.Μπες στο γειτονικο myphone αν θες και δες τα σχολια χρηστων τους τελευταιους μηνες γυρω απο το κομματι των updates...

Οχι φυσικα οτι και οι αλλες εταιρειες δεν εχουν και αυτες τα προβληματα τους ετσι(λογικο μιας και εχουν και παραπανω πελατες αρα περισσοτερα κρουσματα rma),απλα για να μην θεοποιουμε χωρις λογο την Sony περαν απο το software και τα updates(εμεινε στασιμη μετα το Z2/Z3 και αυτα παθαινει).

Και ενω οντως εχει στα χαρτια ενα πληρες πακετο στα κινητα της απο specs/features,παει μου βγαζει και την θυρα ακουστικων για να δεσει το γλυκο.

Ουτε εμενα μαρεσουν οι εταιρειες τυπου Samsung/Huawei/Xiaomi(για ναυαρχιδες παντα),LG και γενικα οσες εχουν skins δικα τους με bloatware(που αργουν και στις αναβαθμισεις),αλλα δυστηχως εχουν λιγοστεψει οι επιλογες στις android ναυαρχιδες(ειδικα και την Motorola που την εχει κανει χαλια η lenovo).

Ποσοι νομιζεις θα δωσουν 690-700+ευρω για το XZ2 οταν με λιγοτερα χρηματα μπορουν να παρουν το S9+,p20 pro,mate 10 pro,Oneplus6 και παει λεγοντας?

Αναλογη περιπτωση ειναι και η HTC στα τελευταια της κινητα αλλα ειναι κουβεντα για αλλο θεμα.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, karatzovas είπε

REDMI 4 note, με τέτοια μπαταρία και δεν είναι τούβλο, αλλά κλασικό τηλ. Σίγουρα δεν είναι ναυαρχίδα. 

τουβλαρα ειναι... όχι οτι έχω θέμα αλλά μικρο δεν το λες σε καμία περίπτωση στο ιδιο μέγεθος 6 ιντσες παίζουν

+ το σημαντικότερο... έχει μικρή μητρική λόγο αδύναμου hardware μικρο camera module κλπ ετσι ανετα χωραει και μεγαλύτερη μπαταρια

• Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, jimmyrock said:

Συμφωνω εν μερει. Samsung  που προσωπικα επεστρεψα τηλεοραση λογω κακης ποιοτητας εικονας που δεν εφτιαχνε ουτε με βαθμονομηση γνωριζεις οτι κανουν λοταρια στα  πανελ τους? Δηλαδη στην ιδια σειρα samsung μπορει να πετυχεις va η ips!!! Clouding και dirty screen  effect παει συννεφο και το χειροτερο lag στην κινηση που οφειλεται μαλλον σε bυg λογισμικου για το οποιο η samsung εκανε τον αλεκο...Για τα προβληματα που αναφερεις δεν τα αμφισβητω αλλα πιστευω ως ενα βαθμο ειναι αναμενομενο να συμβουν ακομα και σε ακριβα μοντελα γιαυτο υπαρχει η εγγυηση αλλωστε αλλα μην το παρουσιαζεις οτι συμβαινουν μονο στην sony

Δεν παρουσιάζω ότι συμβαίνουν μόνο στην Sony, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν με ενδιαφέρει τι γίνεται στις άλλες εταιρείες. Αύριο αν αγοραζα τηλεόραση και πάλι Sony θα αγόραζα γιατί εκεί βρίσκω αυτά που θέλω (χαμηλό lag, android OS κ.α.), οπότε για αυτής της εταιρείας τα ελαττώματα θα γκρινιάζω. 

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Περαν του skin και των αναβαθμισεων δεν συμφωνω παντως.

Ενας απο τους σημαντικοτερους ρολους που δεν προτιμησα το XZ1(παρολο που το πουλανε πλεον οσο οσο)ειναι γιατι ειχε θεμα με το wifi που υποτιθεται θα εφτιαχνε με επομενο Update.

https://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-XZ1/Wi-Fi-problems-after-lasteast-update-47-1-a-12-119-not-fixed/td-p/1295522

Αλλα και θεματα με τις καμερες τους(πιο παλια εσβηνε η καμερα λογω υπερ θερμανσης)με πιο προσφατο περιστατικο αυτο με το XZ Premium

https://www.xda-developers.com/fix-camera-distortion-xperia-xz-premium/

https://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-XZ-Premium/XZP-camera-has-serious-distortion-issue/td-p/1232765

Για την δε αγαπημενη(μεχρι το 10ρι)htc εκει τα πραγματα ειναι ακομα χειροτερα απο οπως τα νομιζεις στο κομματι των updates.

Οταν κοιταζα τον Μαιο ή Ιουνιο,το τελευταιο security update του HTC U11(ναυαρχιδα της εταιρειας μεχρι να βγει πριν λιγο καιρο το U12+)ειχε security patch του Νοεμβριου!

Και αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι ακομα με Android 8.0,ουτε καν δηλαδη το τελευταιο 8.1.Μπες στο γειτονικο myphone αν θες και δες τα σχολια χρηστων τους τελευταιους μηνες γυρω απο το κομματι των updates...

Οχι φυσικα οτι και οι αλλες εταιρειες δεν εχουν και αυτες τα προβληματα τους ετσι(λογικο μιας και εχουν και παραπανω πελατες αρα περισσοτερα κρουσματα rma),απλα για να μην θεοποιουμε χωρις λογο την Sony περαν απο το software και τα updates(εμεινε στασιμη μετα το Z2/Z3 και αυτα παθαινει).

Και ενω οντως εχει στα χαρτια ενα πληρες πακετο στα κινητα της απο specs/features,παει μου βγαζει και την θυρα ακουστικων για να δεσει το γλυκο.

Ουτε εμενα μαρεσουν οι εταιρειες τυπου Samsung/Huawei/Xiaomi(για ναυαρχιδες παντα),LG και γενικα οσες εχουν skins δικα τους με bloatware(που αργουν και στις αναβαθμισεις),αλλα δυστηχως εχουν λιγοστεψει οι επιλογες στις android ναυαρχιδες(ειδικα και την Motorola που την εχει κανει χαλια η lenovo).

Ποσοι νομιζεις θα δωσουν 690-700+ευρω για το XZ2 οταν με λιγοτερα χρηματα μπορουν να παρουν το S9+,p20 pro,mate 10 pro,Oneplus6 και παει λεγοντας?

Αναλογη περιπτωση ειναι και η HTC στα τελευταια της κινητα αλλα ειναι κουβεντα για αλλο θεμα.

Κοίτα έχεις μια ιδιαίτερη ικανότητα να τα κάνεις όλα doomsday χωρίς ουσιαστικό λόγο. Επειδή βρέθηκαν κάποιοι, κάπου που είχαν, έχουν ή θα έχουν κάποιο πρόβλημα δεν το κάνει και χαρακτηριστικό των συσκευών της εταιρίας. Οτιδήποτε και να πάρουμε υπόψη υπάρχει ένα όριο της τάξης του 15% ως απόλυτα φυσιολογικό κομμάτι περί αστοχίας υλικού ή κάτι τέτοιο. Αν το πράγμα πάρει διαστάσεις (όπως ήταν παράδειγμα το RROD ή το YLOD στα X360 και fat PS3 ή ακόμα και το περίφημο bootloop που σκότωσε το LG G4 και έμεινε και κουσούρι σε αρκετά G5 και Nexus 5X) τότε ναι κάτι παίζει. Σε οτιδήποτε άλλο αν κάθομαι και διαβάζω το κάθε ποστ με τον κάθε άσχετο που γράφει τον πόνο του δεν θα αγόραζα ποτέ τίποτα και θα είχα και παράνοια με το κάθε τι ότι κάτι μου πήγε στραβά. Διαβάζω γενικότητες και το ποια είναι η γενικότερη εμπειρία των χρηστών με την κάθε συσκευή που με ενδιαφέρει. 

Η μέχρι τώρα άποψη μου βάση του τι έχω δουλέψει εγώ και τι βλέπω γενικότερα από όλες τις εταιρίες είναι ότι η sony στο σύνολο της προσφέρει την καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη λύση στις ναυαρχίδες και ας μην έχει φρου φρου και αρώματα. Είναι η μοναδική εταιρία που χρόνια τώρα είναι πιστή σε αυτό που προσφέρει και αυτή η σταθερότητα στα δικά μου μάτια την κάνει και αξιόπιστη. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Κοίτα έχεις μια ιδιαίτερη ικανότητα να τα κάνεις όλα doomsday χωρίς ουσιαστικό λόγο. Επειδή βρέθηκαν κάποιοι, κάπου που είχαν, έχουν ή θα έχουν κάποιο πρόβλημα δεν το κάνει και χαρακτηριστικό των συσκευών της εταιρίας. Οτιδήποτε και να πάρουμε υπόψη υπάρχει ένα όριο της τάξης του 15% ως απόλυτα φυσιολογικό κομμάτι περί αστοχίας υλικού ή κάτι τέτοιο. Αν το πράγμα πάρει διαστάσεις (όπως ήταν παράδειγμα το RROD ή το YLOD στα X360 και fat PS3 ή ακόμα και το περίφημο bootloop που σκότωσε το LG G4 και έμεινε και κουσούρι σε αρκετά G5 και Nexus 5X) τότε ναι κάτι παίζει. Σε οτιδήποτε άλλο αν κάθομαι και διαβάζω το κάθε ποστ με τον κάθε άσχετο που γράφει τον πόνο του δεν θα αγόραζα ποτέ τίποτα και θα είχα και παράνοια με το κάθε τι ότι κάτι μου πήγε στραβά. Διαβάζω γενικότητες και το ποια είναι η γενικότερη εμπειρία των χρηστών με την κάθε συσκευή που με ενδιαφέρει. 

Η μέχρι τώρα άποψη μου βάση του τι έχω δουλέψει εγώ και τι βλέπω γενικότερα από όλες τις εταιρίες είναι ότι η sony στο σύνολο της προσφέρει την καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη λύση στις ναυαρχίδες και ας μην έχει φρου φρου και αρώματα. Είναι η μοναδική εταιρία που χρόνια τώρα είναι πιστή σε αυτό που προσφέρει και αυτή η σταθερότητα στα δικά μου μάτια την κάνει και αξιόπιστη. 

Αν για σενα προβληματα σε ενα κινητο ειναι μονο αν φτασουμε στα ακρα(bootloop g4 που την πηγανε δικαστικα ή τυπου Note 7) τοτε μπορουμε πολυ απλα να πουμε οτι συμφωνουμε οτι διαφωνουμε στο πως βλεπει ο καθενας τα πραγματα.

Σιγουρα ομως σε καμια περιπτωση τα παραπανω δεν τα λες doomsday.

Υπαρκτα αναγνωρισμενα προβληματα των τελευταιων συσκευων τα λες(χωρις οπως ειπα και πιο μετα να μην σημαινει οτι και οι αλλοι δεν βγαζουν προβληματα στις συσκευες τους)και τα ανεφερα πιο πολυ για το κομματι της αξιοπιστιας που αναφερθηκες,ακριβως επειδη κοιταζα προσωπικα για αγορα γιατι και εχω εχω δουλεψει που και που συσκευες γνωστων/φιλων(Z5/xz1/xz1 compact)αλλα δεν λεει κατι αυτο για την συμπεριφορα σε βαθος χρονου του κινητου.

Μαλιστα στο πρωτο link μεχρι και ο ιδιος ο εκπροσωπος απο το support της εταιρειας παραδεχτηκε οτι οντως υπαρχει προβλημα με το wifi(και οτι πιθανως να διορθωθει σε μελλοντικο update) αρα οχι δεν ειναι τι λεει ο καθε ασχετος,τουλαχιστον οχι σε αυτη την περιπτωση.

Το ιδιο και για το θεμα της καμερας με το XZ premium. 

Το ιδιο τελος παει και για την HTC(που ανεφερες πιο πισω) και τα updates της στα τελευταια κινητα,ψαξε εσυ ο ιδιος να δεις τι παιζει στην προηγουμενη ναυαρχιδα απο πλευρας updates το U11 μιας και εγραψες πιο πανω αυτο(που φυσικα δεν διαφωνω).

3 ώρες πριν, ikaruga24 είπε

Το OS όμως με τις αναβαθμίσεις είναι πάρα πολύ σημαντικός παράγοντας και ειδικά στο android που οι περισσότερες εταιρίες τα κατουράνε τα κινητά τους μετά τον πρώτο χρόνο.

Βεβαια θα ηθελα αν σου ειναι ευκολο να μου πεις ποιες ειναι οι περισσοτερες εταιρειες που παρατανε τις ναυαρχιδες τους μετα τον πρωτο χρονο καθαρα πληροφοριακα...

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Fulgore είπε

Αν για σενα προβληματα σε ενα κινητο ειναι μονο αν φτασουμε στα ακρα(bootloop g4 που την πηγανε δικαστικα ή τυπου Note 7) τοτε μπορουμε πολυ απλα να πουμε οτι συμφωνουμε οτι διαφωνουμε στο πως βλεπει ο καθενας τα πραγματα.

Σιγουρα ομως σε καμια περιπτωση τα παραπανω δεν τα λες doomsday.

Το πρόβλημα σου είναι ότι εστιάζεις αποκλειστικά και μόνο στα αρνητικά ή σε οτιδήποτε μπορεί να ειπωθεί από τον οποιονδήποτε online και να το κάνεις σημαία ότι έτσι είναι και δεν υπάρχει άλλο. Το έχω πει και το ξαναλέω, σε όλες μα όλες τις εταιρίες μπορεί να υπάρξει ένα 15% παραγωγής ή κάτι τέτοιο που να προκύψει κάποιο θέμα, δεν θα το κάνω σημαία όμως. Οπότε ναι, αν υπάρχει πραγματικά σοβαρό πρόβλημα τότε να το συζητήσουμε και να κλείσει εκεί το θέμα. Κουβέντες του στυλ "έχει πρόβλημα με το wi-fi" που σε καμιά περίπτωση δεν είναι αντιπροσωπευτικό ή επηρεάζει όλες τις συσκευές παντού και σε όλες τις περιοχές χώρια τις περιπτώσεις που εμφανέστατα έχει το ίδιο το ρούτερ το πρόβλημα ή τη ρύθμιση. 

Αυτό που κάνεις μπορώ να στο κάνω με -οποιαδήποτε- συσκευή και να μου πεις. Ειλικρινά στο λέω, γράψε μου ότι συσκευή θες και θα στην σκίσω ότι έχει και δεν έχει σε χρόνο ρεκόρ και να την παρουσιάσω ως το χειρότερο πράγμα που έχει βγει ποτέ στην αγορά. 

20 ώρες πριν, Fulgore είπε

Βεβαια θα ηθελα αν σου ειναι ευκολο να μου πεις ποιες ειναι οι περισσοτερες εταιρειες που παρατανε τις ναυαρχιδες τους μετα τον πρωτο χρονο καθαρα πληροφοριακα...

Δεν είπα παρατάνε, είπα κατουράνε. Το να έχεις συσκευή ναυαρχίδα που κάνει να πάρει τα κατάλληλα updates σε εύλογο χρονικό διάστημα το θεωρώ κατούρημα. Ολες οι συσκευές στην κατηγορία "ναυαρχίδα" από όλες τις εταιρίες θα έπρεπε να τις έχουν για τουλάχιστον 2 χρόνια πλήρως εναρμονισμένες με τις απαραίτητες αναβαθμίσεις. Σε αυτό το κομμάτι λοιπόν η μόνη εταιρία που ξέρω που είναι πιστή είναι η sony και η HTC (και η πρώην moto).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Δεν είπα παρατάνε, είπα κατουράνε. Το να έχεις συσκευή ναυαρχίδα που κάνει να πάρει τα κατάλληλα updates σε εύλογο χρονικό διάστημα το θεωρώ κατούρημα. Ολες οι συσκευές στην κατηγορία "ναυαρχίδα" από όλες τις εταιρίες θα έπρεπε να τις έχουν για τουλάχιστον 2 χρόνια πλήρως εναρμονισμένες με τις απαραίτητες αναβαθμίσεις. Σε αυτό το κομμάτι λοιπόν η μόνη εταιρία που ξέρω που είναι πιστή είναι η sony και η HTC (και η πρώην moto).

Σε αυτο οφειλεται το οτι εχουν δικα τους skin με bloatware με αποτελεσμα να ειναι απο τις τελευταιες στο κομματι των updates.

Γιαυτο και οι εταιρειες πλεον που εχουν πρωτες τα updates ειναι κυριως οσες εχουν ελαφρυ skin ή stock android περαν των pixel,δηλαδη Sony,Oneplus.

Για την htc παντως σου απαντησα και πισω οτι εχει ξεπεσει και αυτη απο το U11 και μετα.

15 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Το πρόβλημα σου είναι ότι εστιάζεις αποκλειστικά και μόνο στα αρνητικά

Spoiler

Δεν εστιαζω μονο στα αρνητικα,απαντηση εδωσα σε αυτο που ειχες γραψει πιο πισω για τα τελευταια Sony κινητα.

Τα περισσοτερα θετικα περαν του skin και των αναβαθμισεων που ειχε παλια η εταιρεια μεχρι και το ενδοξο Z3 (που ειχα και προλαβα),πλεον τα βλεπεις στα περισσοτερα κινητα της αγορας.

Ενα παραδειγμα.

Sony XZ2 700ευρω https://www.skroutz.gr/s/14089945/Sony-Xperia-XZ2-64GB.html

Galaxy S9+ 675ευρω https://www.skroutz.gr/s/13784463/Samsung-Galaxy-S9-Dual-64GB.html

Περαν λοιπον απο το ελαφρυ skin και τα καλυτερα updates για ποιο λογο να προτιμησει καποιος το ακριβοτερο Sony XZ2?

Για την απουσια θυρας ακουστικων?

Για την κατωτερη(αν και πολυ καλη σε σχεση με αλλες full hd οθονες με hdr υποστηριξη)full hd οθονη σε σχεση με την 2κ super amoled?

Για την θυρα ακουστικων που δεν εχει το XZ2?

Για την κατωτερη καμερα του xz2?

Για το XZ2 Premium θα δειξει τι εχει παραπανω να προσφερει και αυτο.

Καποτε οντως τα Sony κινητα μονοπωλουσαν το ενδιαφερον επειδη ηταν τα μονα που εδιναν αδιαβροχοποιηση+2 ηχεια(στερεο διαταξη)+φυσικα τις γρηγορες αναβαθμισεις, αλλα πλεον εμειναν στασιμα για ποσο καιρο.Την ασυρματη φορτιση τωρα προστεθηκε οταν πχ η Samsung την εχει απο το S7.

Στην ιδια και χειροτερη μοιρα(μετα την εξαγορα απο την google του μεγαλυτερου κομματιου)και η HTC που μετα το τουμπανο htc 10 και τους πρωτους μηνες του U11 την πηρε και αυτην η κατηφορα.

Και αυτα στα γραφει ατομο ακριβως επειδη δεν παω καθολου ουτε Samsung,ουτε Huawei,ουτε LG λογω των skin που εχουν με το bloatware (και αρα αργες αναβαθμισεις),οχι γιατι ειμαι hater της Sony.

Τουλαχιστον το XZ1 οταν το κοιταζα ειχε ανταγωνιστικη τιμη γυρω στα 300ευρω και με τραβαγε γιατι ειχε απο τα πιο ολοκληρωμενα πακετα στα χρηματα του,αλλα φρεναρα οταν διαβασα για τα θεματα που ειχε. 

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
Στις 22/7/2018 στις 8:50 ΜΜ, aris1986 είπε

Οπως θα έπρεπε να είναι.

Που υπογράφουμε online ώστε να διώξουν τον σχεδιαστή τους;

Let's make Sony Great Again

Who's with me???

αυτο ειναι οντως ομορφο.πρεπει να αλλαξουν σχεδιαστες εκει στη sony και επειγοντως μαλιστα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, ikaruga24 είπε

Νομιζω και η samsung στις ναυαρχιδες της ειναι στο ιδιο επιπεδο με την sony στο θεμα αναβαθμισεων. Δινει software version updates για 2+ χρονια και ταυτοχρονα δινει πολυ συχνα τα μηνιαια security updates.

Μαλιστα, μιας και η samsung βγαζει νωριτερα τις ναυαρχιδες της απο την sony(συνηθως Απριλιο εναντι Σεπτεμβριου), τα samsung εχουν ουσιαστικα περισσοτερο καιρο υποστηριξη απο την στιγμη που εχουν την ιδια εκδοση λογισμικου με τα sony.

Ενδεικτικα:
α) Ναυαρχιδες 2014

Samsung S5 April 2014 : upgradable to 6.0
Sony Xperia Z3 September 2014  upgradable to 6.0 (Marshmallow)

β) Ναυαρχιδες 2015

Samsung Galaxy S6 March 2015 7.0 (Nougat)
Sony Xperia Z3+ June 2015 6.0.1 (Marshmallow)

Sony Xperia Z5 October 2015upgradable to 7.1.1 (Nougat)

γ) Ναυαρχιδες του 2016

Samsung Galaxy S7 March 2016 : upgradable to Android 8.0 (Oreo)
Sony Xperia XZ October 2016  upgradable to Android 8.0 (Oreo)

----------------------------

To θετικο ειναι οτι η sony εστω και αργα καταλαβε οτι τα κινητα της υστερουν σε θεμα πρακτικοτητας λογω τεραστιων bezel και τα εχει μειωσει στα τελευταια μοντελα. Θελει ακομα δρομο ομως, οπως και φυσικα να φτιαξει οθονες πραγματικα top και επιτελους να δωσει μια καμερα με αξιοπιστο firmware.

Επεξ/σία από haHa

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...