plotolp Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, Malthador είπε Ναι, το pixel 2 το γλυκοκοιταζα κάποτε, αλλά λίγο η εξωφρενική τιμή, λίγο η OLED το σκέφτηκα καλύτερα (και καλά έκανα). Από εκεί και πέρα όταν υπάρχουν 10 ναυαρχίδες με notch και μόλις 2 με στερεοφωνικά ηχεία, τότε κάτι έχει πάει πολύ στραβά με τις απαιτήσεις μας τόσο επί του αισθητικού, όσο και επί του πρακτικού. Δεν έχεις άδικο. Πιστεύω πως τα stereo ηχεία δεν τα βλέπουμε συχνά γιατί δεν έχουν "μεγάλη" ζήτηση οπότε δεν καίγονται και οι κατασκευαστές να τα ενσωματώσουν. Οι πιο πολλοί το βλέπουν σαν κάτι καλό αν το έχεις αλλά και αν δεν το έχεις δεν τους νοιάζει ιδιαίτερα. 15 ώρες πριν, ikaruga24 είπε Η πρακτικότητα δεν είναι μόνο το πως είναι διαρυθμισμένη η συσκευή. Είναι η αντοχή στον χρόνο, είναι η ποιότητα κατασκευής, η διαδικασία απαγωγής της θερμότητας και πολλά ακόμα. Εχω δει και έχω δουλέψει με αρκετές συσκευές, φίλων και δικές μου, οι συσκευές της sony και της HTC (και η πρώην motorola) για εμένα είναι αυτές που έχουν κατεξοχήν πρακτικό σχεδιασμό και είναι και ζήτημα στην κατασκευή τους κιόλας, όχι μόνο η εμφάνιση και η τάση της μόδας. Η sony αυτή τη στιγμή με τις προτάσεις της είναι παραδόξως το διαφορετικό και το ξεχωριστό. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι εκτός από το διαφορετικό και ξεχωριστό θα πάρεις και μια συσκευή που σε πρακτικά ζητήματα είναι και ακριβώς αυτή που θα πρέπει να είναι. Σε όλα αυτά έρχεται να συμπληρωθεί και το λειτουργικό που αν μη τι άλλο ως εταιρία είναι απόλυτα πιστή στο να προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία και ενημέρωση λογισμικού. Για να λέμε την αλήθεια αυτο που περιγράφεις δεν είναι και αποκλειστικό προνόμιο των sony κινητών. Δηλαδή χωρίς να ασχοληθούμε καθόλου με το αισθητικό κομμάτι των συσκευών, η ποιότητα κατασκευής ειδικά σε αυτό το price range είναι κορυφαία σε όλες τις εταιρείες. Τώρα δεν αμφισβητώ την προσωπική εμπειρία που μου περιγράφεις με τις sony συσκευές, αλλά είμαι σίγουρος πως πολύ εύκολα θα βρούμε αντίστοιχα ευχαριστημένους χρήστες και για τους άλλους μεγάλους κατασκευαστές. Δες μόνο πόσος κόσμος είναι ευχαριστημένος απο τις Xiaomi συσκευές και σαν κατασκευή και σαν λειρουργικό και στο 1/3 της τιμής των Sony, Samsung κτλ Οπότε επιστρέφοντας στα περί πρακτικότητας με την διασταση που της δίνεις, είναι αρκετά υποκειμενικό θέμα και αμφιβάλλω ότι τα Sony προσφέρουν κάτι αντικειμενικά πιο ιδιαίτερο απο τους άλλους κατασκευαστές! Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2018 από plotolp 1
Darthrevan7 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Το design στις καμερες είναι έτσι για να βολεύει στην φωτογράφιση όπως κι αν το κρατάς. Εμένα προσωπικά μ αρέσει περισσότερο από το p20/p20 pro. Και το xz2 πολύ ωραίο. 19 ώρες πριν, stavros750 είπε Η Sony πάντα κυκλοφορεί ένα κινητό "ναυαρχίδα",Άνοιξη και Φθινόπωρο. Π.χ το XZ κυκλοφόρησε Σεπτέμβριο 2016,το XZ premium τον Φεβρουάριο 2017 και το XZ1 τον Σεπτέμβριο 2017. Βέβαια από ότι φαίνεται, αν ισχύει η φήμη για το XZ3,η κυκλοφορία του θα συμπέσει με το XZ2 Premium,καμία λογική όταν μιλάμε πάνω κάτω για περίπου ίδια χαρακτηριστικά. Πέρα από βελτιωμένες κάμερες και ίσως λογικά για 4k ανάλυση που θα το έχει το XZ2 Premium,δεν νομίζω να δούμε άλλες διάφορες με το XZ3.(ίδιο soc,ίδιο σχεδόν design,ιδια ραμ) Μία παράθεση, το XZ3 από ότι ακούγεται θα έχει σε όλες τις εκδόσεις 6GB ram αντίθετα με το 2.
Agony Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, Jimmy08 είπε Δεν είναι μόνο τα burn in. Αντικειμενικά είναι κακή οθόνη για αυτό το price range. Αντικειμενικα η OLED ειναι χειροτερη απο LCD ? Μπορεις να το αναλυσεις αυτο ? Απο προσωπικη εμπειρία η OLED ειναι μακραν καλυτερη και σε χρωματα μαυρο κτλ και κατανάλωση. Εκτος ομως απο την προσωπικη μου γνωμη ολα τα tech sites αναλύουν ποσο ανωτερες ειναι οι OLED. Μα τι υψηλο price range εχει oled. Ακομα και η xiaomi παει σε oled.
Jimmy08 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Agony είπε Αντικειμενικα η OLED ειναι χειροτερη απο LCD ? Μπορεις να το αναλυσεις αυτο ? Απο προσωπικη εμπειρία η OLED ειναι μακραν καλυτερη και σε χρωματα μαυρο κτλ και κατανάλωση. Εκτος ομως απο την προσωπικη μου γνωμη ολα τα tech sites αναλύουν ποσο ανωτερες ειναι οι OLED. Μα τι υψηλο price range εχει oled. Ακομα και η xiaomi παει σε oled. Αντικειμενικά η OLED του Pixel είναι μια κακή OLED. Και αναφερόμουν στο price range της συσκευής, όχι της οθόνης. Για 850$ συσκευή, έχει κακή οθόνη. Αυτό εννοώ. Edit: Και για να ακριβολογούμε, αναφέρομαι συγκεκριμένα στην οθόνη του Pixel 2 XL. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2018 από Jimmy08
Fulgore Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, ikaruga24 είπε Πρακτικότητα >>>> εμφάνιση και design και επειδή δεν υπάρχουν και πολλές εταιρίες σήμερα που να δίνουν σημασία στην πρακτικότητα πρώτα θα το καλοδεχτώ αυτό που προσφέρει η sony. Πρακτικοτητα ειναι η θεση του δακτυλικου αποτυπωματος στο πισω μερος που ειναι αβολη σε σχεση με το προηγουμενο πλαινο κουμπι? Πρακτικοτητα ειναι που βγαλανε την θυρα ακουστικων χωρις να προσφερουν τιποτα νεο? Οσο για τα κατασκευαστικα θεματα που λες 2 γνωστους που εχω με Sony XZ1 και οι 2 το πηγαν σε λιγοτερο απο χρονο στο service(δεν αγοραζουν και πολλοι sony κινητα),ο ενας γιατι ειχε προβλημα στο μικροφωνο και ο αλλος γιατι ειχε προβλημα στην οθονη. Και μιλωντας για Sony XZ1 ουτε double tap to wake δεν εχει. Εχει βεβαια καλο os και δινει γρηγορα αναβαθμισεις. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2018 από Fulgore
jimmyrock Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, Malthador είπε Στα προϊόντα και στις υπηρεσίες που δραστηριοποιούνται πολλές εταιρείες, όπως είναι τα smartphones, δεν απευθύνονται όλοι σε όλους και αυτό είναι καλό για τον τελικό καταναλωτή. Είναι προφανές ότι η Sony δεν θέλει να πιάσει (πιθανότατα δεν μπορεί κιόλας) το mainstream κοινό που θέλει edge-to-edge οθόνες ή στυλάτα κινητά. Απευθύνεται σε διαφορετικό κοινό. Υπό αυτή την έννοια, μπορεί να μην ενδιαφέρεται να έχει τεράστια κέρδη από τα smartphones και για την ώρα της αρκεί να συντηρεί το τμήμα της. Βρισκώ εντυπωσιακό το γεγονός ότι μια εταιρεία που κάνει απαράδεκτα σφάλματα στις τηλεοράσεις της και που ακολουθεί μερικές εντελώς λάθος τακτικές στο τμήμα του PlayStation, με κάνει να συμφωνώ απόλυτα μαζί της στις επιλογές του τμήματος των smartphones. Κανένα κακό. Απλά το Pixel 2 είχε βγάλει burn-in προβλήματα, τώρα μπορεί να έχουν λυθεί τα όποια θέματα είχαν προκύψει παλιότερα με τις OLED στα κινητά. Σήμερα θα αγόραζα smartphone με OLED, αφού έχουν δοκιμαστεί και δεν έχουν γενικότερα θέματα. Έχει stereo ηχεία το S9; Πού ακριβώς, στις φωτογραφίες δεν βλέπω κάτι. Μήπως εννοείς ότι κάνει emulation stereo ήχο χρησιμοποιώντας το μικρόφωνο; Εάν εννοείς αυτό, τότε απλά όχι. Δεν είναι καθόλου το ίδιο. Έχω το Mate 9 που κάνει το ίδιο πράγμα και καταριέμαι την ώρα και τη στιγμή που το προτίμησα έναντι του XZ (το οποίο έχει πραγματικά stereo ηχεία). Καλησπερα. Φιλε μπορεις να διευκρινησεις τα απαραδεκτα σφαλματα που κανει στον τομεα των τηλεορασεων? Ασχολουμαι με το τομεα της τηλεορασης και εδω και χρονια η sony βγαζει τις πιο ποιοτικες τηλεορασεις. Ο επεξεργαστης που διαθετουν x1 extreme ειναι ο πιο προηγμενος τεχνολογικα και η ποιοτητα εικονας που αποδιδουν αψογη. Το συστημα κινησης ειναι με διαφορα το καλυτερο. Δες απο κοντα την σειρα xf 9005 και απο oled την a1 και θα σε πεισει... Προφανως αναφερεσαι στο λειτουργικο android που εχουν και στην τιμολογιακη τους πολιτικη? Δεν βρισκω κατι αλλο
Fulgore Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, jimmyrock είπε Καλησπερα. Φιλε μπορεις να διευκρινησεις τα απαραδεκτα σφαλματα που κανει στον τομεα των τηλεορασεων? Ασχολουμαι με το τομεα της τηλεορασης και εδω και χρονια η sony βγαζει τις πιο ποιοτικες τηλεορασεις. Ο επεξεργαστης που διαθετουν x1 extreme ειναι ο πιο προηγμενος τεχνολογικα και η ποιοτητα εικονας που αποδιδουν αψογη. Το συστημα κινησης ειναι με διαφορα το καλυτερο. Δες απο κοντα την σειρα xf 9005 και απο oled την a1 και θα σε πεισει... Προφανως αναφερεσαι στο λειτουργικο android που εχουν και στην τιμολογιακη τους πολιτικη? Δεν βρισκω κατι αλλο Νομιζω οτι αναφερεται στο service τους εδω στην Ελλαδα που δεν ειναι οτι το καλυτερο γενικα. 1
panathatube Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, Malthador είπε Στα προϊόντα και στις υπηρεσίες που δραστηριοποιούνται πολλές εταιρείες, όπως είναι τα smartphones, δεν απευθύνονται όλοι σε όλους και αυτό είναι καλό για τον τελικό καταναλωτή. Είναι προφανές ότι η Sony δεν θέλει να πιάσει (πιθανότατα δεν μπορεί κιόλας) το mainstream κοινό που θέλει edge-to-edge οθόνες ή στυλάτα κινητά. Απευθύνεται σε διαφορετικό κοινό. Υπό αυτή την έννοια, μπορεί να μην ενδιαφέρεται να έχει τεράστια κέρδη από τα smartphones και για την ώρα της αρκεί να συντηρεί το τμήμα της. Βρισκώ εντυπωσιακό το γεγονός ότι μια εταιρεία που κάνει απαράδεκτα σφάλματα στις τηλεοράσεις της και που ακολουθεί μερικές εντελώς λάθος τακτικές στο τμήμα του PlayStation, με κάνει να συμφωνώ απόλυτα μαζί της στις επιλογές του τμήματος των smartphones. Κανένα κακό. Απλά το Pixel 2 είχε βγάλει burn-in προβλήματα, τώρα μπορεί να έχουν λυθεί τα όποια θέματα είχαν προκύψει παλιότερα με τις OLED στα κινητά. Σήμερα θα αγόραζα smartphone με OLED, αφού έχουν δοκιμαστεί και δεν έχουν γενικότερα θέματα. Έχει stereo ηχεία το S9; Πού ακριβώς, στις φωτογραφίες δεν βλέπω κάτι. Μήπως εννοείς ότι κάνει emulation stereo ήχο χρησιμοποιώντας το μικρόφωνο; Εάν εννοείς αυτό, τότε απλά όχι. Δεν είναι καθόλου το ίδιο. Έχω το Mate 9 που κάνει το ίδιο πράγμα και καταριέμαι την ώρα και τη στιγμή που το προτίμησα έναντι του XZ (το οποίο έχει πραγματικά stereo ηχεία). Έχει στερεοφωνικό ήχο πιστοποιημένο Dolby Atmos . Το ηχείο βρίσκεται στο ακουστικό. Πολλοί θεωρούν ότι έχει τον καλύτερο στερεοφωνικό ήχο σε κινητό μετά το Razer.
Moderators Malthador Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 38 minutes ago, jimmyrock said: Καλησπερα. Φιλε μπορεις να διευκρινησεις τα απαραδεκτα σφαλματα που κανει στον τομεα των τηλεορασεων? Ασχολουμαι με το τομεα της τηλεορασης και εδω και χρονια η sony βγαζει τις πιο ποιοτικες τηλεορασεις. Ο επεξεργαστης που διαθετουν x1 extreme ειναι ο πιο προηγμενος τεχνολογικα και η ποιοτητα εικονας που αποδιδουν αψογη. Το συστημα κινησης ειναι με διαφορα το καλυτερο. Δες απο κοντα την σειρα xf 9005 και απο oled την a1 και θα σε πεισει... Προφανως αναφερεσαι στο λειτουργικο android που εχουν και στην τιμολογιακη τους πολιτικη? Δεν βρισκω κατι αλλο Με ταλαιπωρεί πάρα πολύ το σέρβις τους. Η τηλεόραση μου παρουσιάζει αποδεδειγμένα clouding (τους έχω στείλει φωτογραφίες) και κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν. Και πραγματικά είναι κρίμα γιατί από specs θερίζουν οι τηλεοράσεις τους, είναι ιδανικές για gaming με χαμηλό latency κλπ. Η τιμολογιακή πολιτική δεν με ενοχλεί και θεωρώ το android ότι καλύτερο υπάρχει για OS τηλεόρασης. Στο quality control είναι που πάσχουν, εκεί πιάνουν πάτο. Έχω περιγράψει αναλυτικά πως έχει η κατάσταση εδώ, για την ώρα έχω κάνει καταγγελία και αναμένω. 31 minutes ago, panathatube said: Έχει στερεοφωνικό ήχο πιστοποιημένο Dolby Atmos . Το ηχείο βρίσκεται στο ακουστικό. Πολλοί θεωρούν ότι έχει τον καλύτερο στερεοφωνικό ήχο σε κινητό μετά το Razer. Δεν το έχω παίξει στα χέρια μου για να έχω ιδία άποψη, αλλά πάντως διαβάζω διαφορετικά πράγματα για τον ήχο του S9. Απ' ότι γράφουν (πρώτο πρώτο αποτέλεσμα στο google) είναι χειρότερος από τα stereo front-facing ηχεία.
jimmyrock Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 3 λεπτά πριν, Malthador είπε Με ταλαιπωρεί πάρα πολύ το σέρβις τους. Η τηλεόραση μου παρουσιάζει αποδεδειγμένα clouding (τους έχω στείλει φωτογραφίες) και κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν. Και πραγματικά είναι κρίμα γιατί από specs θερίζουν οι τηλεοράσεις τους, είναι ιδανικές για gaming με χαμηλό latency κλπ. Η τιμολογιακή πολιτική δεν με ενοχλεί και θεωρώ το android ότι καλύτερο υπάρχει για OS τηλεόρασης. Στο quality control είναι που πάσχουν, εκεί πιάνουν πάτο. Έχω περιγράψει αναλυτικά πως έχει η κατάσταση εδώ, για την ώρα έχω κάνει καταγγελία και αναμένω. Δεν το έχω παίξει στα χέρια μου για να έχω ιδία άποψη, αλλά πάντως διαβάζω διαφορετικά πράγματα για τον ήχο του S9. Απ' ότι γράφουν (πρώτο πρώτο αποτέλεσμα στο google) είναι χειρότερος από τα stereo front-facing ηχεία. Σεβαστο. Αγοραζω χρονια τηλεορασεις sony δεν χρειαστηκε ποτε να τις παω στο service. Αλλα για να το λετε θα ισχυει οποτε πρεπει να το προσεξουν το θεμα γιατι ειναι κριμα με την ποιοτητα εικονας που βγαζουν οι τηλεορασεις τους
Moderators Malthador Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 1 minute ago, jimmyrock said: Σεβαστο. Αγοραζω χρονια τηλεορασεις sony δεν χρειαστηκε ποτε να τις παω στο service. Αλλα για να το λετε θα ισχυει οποτε πρεπει να το προσεξουν το θεμα γιατι ειναι κριμα με την ποιοτητα εικονας που βγαζουν οι τηλεορασεις τους Το σέρβις της Sony είναι αποδεδειγμένα κακό σε γενικότερο πλαίσιο, όχι μόνο στις τηλεοράσεις της. Και στα κινητά τα ίδια σκατά είναι. Σε αντίθεση με το τμήμα των smartphones της, το πρόβλημα με το τμήμα των τηλεοράσεων είναι ότι εκτός του απαράδεκτου service, έχουν και απαράδεκτο quality control, μπορείς να ψάξεις και στο sub-forum των τηλεοράσεων εδώ για εμπειρίες άλλως χρηστών. Δεν νοούνται συσκευές που κάνουν €1000 και €1500 να παρουσιάζουν κολλημένα pixels και clouding ή στην περίπτωση που παρουσιάζουν οφείλεις ως πολυεθνική δισεκατομμυρίων να λύνεις το πρόβλημα χωρίς πολλά πολλά, αντί να ταλαιπωρείς τους αγοραστές που σε στηρίζουν με τα λεφτά τους.
Fulgore Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Malthador είπε Δεν το έχω παίξει στα χέρια μου για να έχω ιδία άποψη, αλλά πάντως διαβάζω διαφορετικά πράγματα για τον ήχο του S9. Απ' ότι γράφουν (πρώτο πρώτο αποτέλεσμα στο google) είναι χειρότερος από τα stereo front-facing ηχεία. Αυτο το ειχα διαβασει και στα προηγουμενα Sony κινητα που αν και μπροστα ηχεια,εχαναν αρκετα σε συνολικη ενταση. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2018 από Fulgore
karatzovas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 20 ώρες πριν, Black Demis είπε με 5,2 ιντσες συσκευη και 4.000 μπαταρία συσκευη θα ειναι ποιο χοντρι και απο ενα τουβλο REDMI 4 note, με τέτοια μπαταρία και δεν είναι τούβλο, αλλά κλασικό τηλ. Σίγουρα δεν είναι ναυαρχίδα.
Fulgore Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 5 ώρες πριν, alexioannou είπε Όταν η sony έφτιαχνε κινητά οι άλλοι δεν υπήρχαν ούτε σαν σκέψη. Έχω σαν δεύτερο ένα Ζ2.......του 2014. 4Κ video. 3 ram. 20.7 mpx camerara. Γυαλί παντού. Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΤΟΥ που είναι η εργοστασιακή του 2014,βγάζει μέρα με 20% υπόλοιπο....... Δύναμη,ποιότητα,εμφάνιση. Πες και την βασικη σου συσκευη ομως
ikaruga24 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 4 ώρες πριν, Fulgore είπε Πρακτικοτητα ειναι η θεση του δακτυλικου αποτυπωματος στο πισω μερος που ειναι αβολη σε σχεση με το προηγουμενο πλαινο κουμπι? Πρακτικοτητα ειναι που βγαλανε την θυρα ακουστικων χωρις να προσφερουν τιποτα νεο? Οσο για τα κατασκευαστικα θεματα που λες 2 γνωστους που εχω με Sony XZ1 και οι 2 το πηγαν σε λιγοτερο απο χρονο στο service(δεν αγοραζουν και πολλοι sony κινητα),ο ενας γιατι ειχε προβλημα στο μικροφωνο και ο αλλος γιατι ειχε προβλημα στην οθονη. Και μιλωντας για Sony XZ1 ουτε double tap to wake δεν εχει. Εχει βεβαια καλο os και δινει γρηγορα αναβαθμισεις. Είπαμε, το θέμα πρακτικότητα δεν είναι μόνο η διευθέτηση των πλήκτρων. Για το θέμα της θύρας ακουστικών τα έχω πει και εγώ, δεν μου αρέσει καθόλου αλλά μάλλον θα πρέπει να μας γίνει συνήθεια σε ναυαρχίδες. Από εκεί και πέρα μην κάθεσαι να ασχολείσαι με τον εαυτό σου και τους 5 φίλους του και 5 γνωστούς. Το σύνολο έχει σημασία γιατί ακόμα και για τον πιο αλεξίσφαιρο κατασκευαστή να πάρεις θα βρεις κόσμο να σου πει άλλα γι' άλλα. Περί double tap και λοιπά το προσπερνώ γιατί είναι γενικότερα χαρακτηριστικό του stck android ή έστω σε συσκευές που δουλεύουν με το πιο stock android που μπορούν που ακόμα και μια συσκευή όπως το One plus 6 είναι τελείως αναξιόπιστη στο θέμα αυτό. Το OS όμως με τις αναβαθμίσεις είναι πάρα πολύ σημαντικός παράγοντας και ειδικά στο android που οι περισσότερες εταιρίες τα κατουράνε τα κινητά τους μετά τον πρώτο χρόνο. Η Sony δεν το κάνει αυτό, η συσκευή σου θα έχει υποστήριξη κανονικότατα. 6 ώρες πριν, plotolp είπε Για να λέμε την αλήθεια αυτο που περιγράφεις δεν είναι και αποκλειστικό προνόμιο των sony κινητών. Σε τέτοιο επίπεδο πληρότητας (λογισμικό + hardware δηλαδή); Ναι έχει αποκλειστικό προνόμιο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα