vagdesign Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Έφτασε η εποχή που η Sony θα ήθελε να μοιάζει έστω και λίγο στην Xiaomi στο σχεδιασμό κινητών. Καλά, γιατί δεν παίρνουν τους σχεδιαστές τηλεοράσεων να τους πουν "σχεδίασε μια οθόνη μικρότερη των 6" με αναλογία 16:9 ή 18:10"; Κρίμα. 1
evkar Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δεν νομίζω ότι θέλει να μοιάσει στην xiaomi. Για τα έσοδα από τον τομέα των κινητών έχουν πει, ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει προς το παρόν είναι να μην μπαίνουν μέσα, και για να είναι ακόμη στην αγορά μάλλον τα καταφέρνουν
White Wolf Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 56 λεπτά πριν, evkar είπε Δεν νομίζω ότι θέλει να μοιάσει στην xiaomi. Για τα έσοδα από τον τομέα των κινητών έχουν πει, ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει προς το παρόν είναι να μην μπαίνουν μέσα, και για να είναι ακόμη στην αγορά μάλλον τα καταφέρνουν Ναι σωστα αλλωστε ολες οι εταιριες παγκοσμιως το μονο που τους νοιαζει να ειναι να μην μπαινουν μεσα και οχι να βγαζουν κερδος.....οσα δεν φτανει η αλεπου.
Agony Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Για μενα πιο σημαντικό ειναι να εχει ενα κινητο αδιάβροχοποίηση οθονη τις προκοπης HDR. Παρα Notch . Αν και δεν παιρνω Sony κινητα πλεον λογο Samsung s και LG v series πρεπει να πω οτι κανει σε αρκετους τομεις καλη δουλεια..
Istros Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Διερευσε φωτογραφία του σχεδιαστή της sony Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2018 από Istros
Agony Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Malthador είπε Ναι, το pixel 2 το γλυκοκοιταζα κάποτε, αλλά λίγο η εξωφρενική τιμή, λίγο η OLED το σκέφτηκα καλύτερα (και καλά έκανα). Από εκεί και πέρα όταν υπάρχουν 10 ναυαρχίδες με notch και μόλις 2 με στερεοφωνικά ηχεία, τότε κάτι έχει πάει πολύ στραβά με τις απαιτήσεις μας τόσο επί του αισθητικού, όσο και επί του πρακτικού. Τι το κακο εχει η OLED ? Και καλυτερη καταναλωση και καλυτερη ποιοτητα και χρωματα και μαύρο. Τωρα για καποια ελαχιστα περιστατικά που ηταν εντος εγγύησης burn in δεν ειναι καν θεμα. Κατα την γνώμη μου κινητο που να μην εχει OLED HDR dolby vision οθονη θα πρεπει να ειναι σε κατηγορια. Xiaomi Χαβαι κτλ κτλ. Sony xz. LG v . Samsung s . Iphone x που εχουν τέτοιες οθονες ειναι η μερα με την νυχτα με ολα τα άλλα. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2018 από Agony
ikaruga24 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 12 λεπτά πριν, Agony είπε Τι το κακο εχει η OLED ? Δεν είναι θέμα κακού, είναι θέμα προτίμησης. Και εγώ προτιμώ τις LCD από τις OLED. Τις θεωρώ (τις LCD) πολύ πιο αξιόπιστες, πολύ πιο καλές για ένα σύνολο εργασιών που θες να κάνεις στη συσκευή και στην τελική ακόμα και στο μάτι μου κάθονται καλύτερα. Ακόμα και οι καλύτερες OLED στην αγορά (κατά κύρια ομολογία της Samsung) δεν μου αρέσουν στο μάτι έπειτα από λίγη ώρα θέασης. 1
Istros Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Άντε να ανεχτούμε τα bezel που αγοραζεις κινητό 5 ιντσών και ηταν σαν τηλεόραση αλλά αυτή η κακογουστια τους δεν έχει όρια.κριμα για μια εταιρεία σαν την Sony!πρέπει κάτι να αλλάξει εκεί στο μαγαζακι με τα κινητά.μαλλον να τους ξηλώσουν όλους μπας και δουμε κανενα κινητο της προκοπης. Ειδικά το πίσω κάλυμμα είναι χάλια μονο για να παίζεις βελάκια κανει Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2018 από Istros
aris1986 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 51 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Δεν είναι θέμα κακού, είναι θέμα προτίμησης. Και εγώ προτιμώ τις LCD από τις OLED. Τις θεωρώ (τις LCD) πολύ πιο αξιόπιστες, πολύ πιο καλές για ένα σύνολο εργασιών που θες να κάνεις στη συσκευή και στην τελική ακόμα και στο μάτι μου κάθονται καλύτερα. Ακόμα και οι καλύτερες OLED στην αγορά (κατά κύρια ομολογία της Samsung) δεν μου αρέσουν στο μάτι έπειτα από λίγη ώρα θέασης. Περίεργο αυτό που λες πάντως. Με τις oled σε κινητά είναι η μέρα με την νύχτα με τίς lcd. Απο lcd σου γραφω. Απλά οι περισσότεροι φοβούνται το burn in και ότι θα βάλουν τα κλάματα άμα δεν το καλύπτει η εταιρία. Ξέρω άτομο που το έδωσε πίσω με doa στις 2 ώρες γιατί νόμιζε ότι είδε burn in και δεν θα του το κάλυπταν σε περίπτωση τέτοια. Έχουν ξεφύγει μερικοί βέβαια. 1
dimosss Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, Jason voorhees 11 είπε Κατευθειαν να πειτε ασχημο το κινητο...αφου εχει πανω μια θηκη οτι να ναι,δειτε το πρωτα οταν με το καλο βγει και μετα μιλαμε.. Όταν το fingerprint βρίσκεται στην μέση ακριβώς της συσκευής δεν χρειάζονται περαιτέρω πληροφορίες για να το αποκαλέσει κανείς άσχημο και δυσλειτουργικό
panathatube Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 14 ώρες πριν, Malthador είπε Για πες, θέλω να τα σκάσω για ναυαρχίδα με πραγματικά στερεοφωνικά ηχεία, τι επιλογές έχω; Δεν θέλω gaming κινητό, θέλω μόνο stereo speakers και specs που να σκοτώνουν. Ακούω. Δυστυχώς η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι κατασκευαστές στα ακριβά τους κινητά ασχολούνται με ηλίθια πράγματα όπως notch και κυρτές οθόνες, αντί να προσθέσουν feats που όντως έχουν σημασία. S9. 8 ώρες πριν, ikaruga24 είπε Δεν είναι θέμα κακού, είναι θέμα προτίμησης. Και εγώ προτιμώ τις LCD από τις OLED. Τις θεωρώ (τις LCD) πολύ πιο αξιόπιστες, πολύ πιο καλές για ένα σύνολο εργασιών που θες να κάνεις στη συσκευή και στην τελική ακόμα και στο μάτι μου κάθονται καλύτερα. Ακόμα και οι καλύτερες OLED στην αγορά (κατά κύρια ομολογία της Samsung) δεν μου αρέσουν στο μάτι έπειτα από λίγη ώρα θέασης. Έχω OLED S7. Κανένα πρόβλημα αξιοπιστίας κανένα burn in τρία χρόνια τώρα φοβερά χρώματα φοβερή φωτεινότητα. Κυρίως το μαύρο της OLED είναι το κάτι άλλο. 1
Jimmy08 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 9 ώρες πριν, Agony είπε Τι το κακο εχει η OLED ? Και καλυτερη καταναλωση και καλυτερη ποιοτητα και χρωματα και μαύρο. Τωρα για καποια ελαχιστα περιστατικά που ηταν εντος εγγύησης burn in δεν ειναι καν θεμα. Κατα την γνώμη μου κινητο που να μην εχει OLED HDR dolby vision οθονη θα πρεπει να ειναι σε κατηγορια. Xiaomi Χαβαι κτλ κτλ. Sony xz. LG v . Samsung s . Iphone x που εχουν τέτοιες οθονες ειναι η μερα με την νυχτα με ολα τα άλλα. Δεν είναι μόνο τα burn in. Αντικειμενικά είναι κακή οθόνη για αυτό το price range.
Moderators Malthador Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 11 hours ago, White Wolf said: Ναι σωστα αλλωστε ολες οι εταιριες παγκοσμιως το μονο που τους νοιαζει να ειναι να μην μπαινουν μεσα και οχι να βγαζουν κερδος.....οσα δεν φτανει η αλεπου. Στα προϊόντα και στις υπηρεσίες που δραστηριοποιούνται πολλές εταιρείες, όπως είναι τα smartphones, δεν απευθύνονται όλοι σε όλους και αυτό είναι καλό για τον τελικό καταναλωτή. Είναι προφανές ότι η Sony δεν θέλει να πιάσει (πιθανότατα δεν μπορεί κιόλας) το mainstream κοινό που θέλει edge-to-edge οθόνες ή στυλάτα κινητά. Απευθύνεται σε διαφορετικό κοινό. Υπό αυτή την έννοια, μπορεί να μην ενδιαφέρεται να έχει τεράστια κέρδη από τα smartphones και για την ώρα της αρκεί να συντηρεί το τμήμα της. 13 hours ago, ikaruga24 said: Η πρακτικότητα δεν είναι μόνο το πως είναι διαρυθμισμένη η συσκευή. Είναι η αντοχή στον χρόνο, είναι η ποιότητα κατασκευής, η διαδικασία απαγωγής της θερμότητας και πολλά ακόμα. Εχω δει και έχω δουλέψει με αρκετές συσκευές, φίλων και δικές μου, οι συσκευές της sony και της HTC (και η πρώην motorola) για εμένα είναι αυτές που έχουν κατεξοχήν πρακτικό σχεδιασμό και είναι και ζήτημα στην κατασκευή τους κιόλας, όχι μόνο η εμφάνιση και η τάση της μόδας. Η sony αυτή τη στιγμή με τις προτάσεις της είναι παραδόξως το διαφορετικό και το ξεχωριστό. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι εκτός από το διαφορετικό και ξεχωριστό θα πάρεις και μια συσκευή που σε πρακτικά ζητήματα είναι και ακριβώς αυτή που θα πρέπει να είναι. Σε όλα αυτά έρχεται να συμπληρωθεί και το λειτουργικό που αν μη τι άλλο ως εταιρία είναι απόλυτα πιστή στο να προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία και ενημέρωση λογισμικού. Βρισκώ εντυπωσιακό το γεγονός ότι μια εταιρεία που κάνει απαράδεκτα σφάλματα στις τηλεοράσεις της και που ακολουθεί μερικές εντελώς λάθος τακτικές στο τμήμα του PlayStation, με κάνει να συμφωνώ απόλυτα μαζί της στις επιλογές του τμήματος των smartphones. 10 hours ago, Agony said: Τι το κακο εχει η OLED ? Και καλυτερη καταναλωση και καλυτερη ποιοτητα και χρωματα και μαύρο. Κανένα κακό. Απλά το Pixel 2 είχε βγάλει burn-in προβλήματα, τώρα μπορεί να έχουν λυθεί τα όποια θέματα είχαν προκύψει παλιότερα με τις OLED στα κινητά. Σήμερα θα αγόραζα smartphone με OLED, αφού έχουν δοκιμαστεί και δεν έχουν γενικότερα θέματα. 1 hour ago, panathatube said: S9. Έχει stereo ηχεία το S9; Πού ακριβώς, στις φωτογραφίες δεν βλέπω κάτι. Μήπως εννοείς ότι κάνει emulation stereo ήχο χρησιμοποιώντας το μικρόφωνο; Εάν εννοείς αυτό, τότε απλά όχι. Δεν είναι καθόλου το ίδιο. Έχω το Mate 9 που κάνει το ίδιο πράγμα και καταριέμαι την ώρα και τη στιγμή που το προτίμησα έναντι του XZ (το οποίο έχει πραγματικά stereo ηχεία).
Karpouzoeispraktoras Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Αν δε βγάλει compact μοντέλο τότε θ' απογοητευτώ πάρα πολύ!!!
alexioannou Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Όταν η sony έφτιαχνε κινητά οι άλλοι δεν υπήρχαν ούτε σαν σκέψη. Έχω σαν δεύτερο ένα Ζ2.......του 2014. 4Κ video. 3 ram. 20.7 mpx camerara. Γυαλί παντού. Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΤΟΥ που είναι η εργοστασιακή του 2014,βγάζει μέρα με 20% υπόλοιπο....... Δύναμη,ποιότητα,εμφάνιση. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2018 από alexioannou 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα