Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και αρκετοί αναφέρονται στα άνω/κάτω περιθώρια, αυτό τουλάχιστον αποτελεί χαρακτηριστικό - καιρό τώρα - στο σχεδιασμό της Sony (για τους δικούς της προφανώς λόγους). 

Τουλάχιστον δεν ακολουθεί τη μόδα των notch που τη θεωρώ μεγαλύτερη κακογουστιά. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Παντα ποιοτικες οι ναυαρχιδες της sony(κατοχος xz1) και σε λογικες τιμες μετα απο μερικους μηνες απο το λανσαρισμα, αλλα σε οθονη καμερα και design η samsung δεν εχει ανταγωνιστη. 

Δημοσ.

Ειναι αποριας αξιο τα χρηματα που πληρωνουν στα στελεχη τους...

Ενα κινητο στις 5.2 ιντσες με μικρα bezel , 4.000Mah μπαταρία , στερεοφωνικά ηχεια, αδιάβροχοποίηση , καλο cpu soc -4gb ram και 64gb rom μαζι με εκδοση σαν pure android (οπως της nokia πχ) ...θα εσπαιρνε !

Ολα τα κινητα εγιναν τεραστια χωρις καλο grip...αναγκαστικα βαζεις θηκη επειδη ειναι γυαλισμενα και εχουν υλικα που χαλανε ευκολα στο φινιρισμα τους... Υπαρχει κοινο που θελει 4.7-5.2 ιντσες κινητα δυνατα και ικανων specs ...

• Like 3
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, evkar είπε

ωραία , οπότε θα πέσει και ξεστοκάρισμα σε κανα XZ1 , το οποίο και θα τιμήσουμε αβλεπί , βεβαίως , βεβαίως.

Τώρα για bezels ,mezels και δε συμμαζεύεται σε άλλους αρέσουν , και σε άλλους όχι. Στα patches ανά μήνα εξακολουθεί και είναι κορυφαία.

Μεγάλο φάουλ πάντως που στα νεότερα μοντέλα άλλαξε τη θέση του fingerprint από το πλάι στην πλάτη. 

Το Xz1 ήδη έχει εξαφανιστεί, μονο 3 καταστήματα το έχουν στα 399 περίπου. Μην  περιμένεις να πέσει κάτω απο 350 (για όσο υπάρχει). Στα του XΖ3 τωρα, καλά specs, το δακτυλικό σε άβολη θέση και σε λίγους μηνες μετα τη κυκλοφορία του σε καλή τιμή...μένει να δούμε τις επιδόσεις του σε photo/video.  

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, plotolp said:

Εντάξει, δεν προσφέρει και καμία μοναδική εργονομία ή πρακτικότητα  που δεν βρίσκεις αλλού. 

Για πες, θέλω να τα σκάσω για ναυαρχίδα με πραγματικά στερεοφωνικά ηχεία, τι επιλογές έχω; Δεν θέλω gaming κινητό, θέλω μόνο stereo speakers και specs που να σκοτώνουν. Ακούω. 

Δυστυχώς η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι κατασκευαστές στα ακριβά τους κινητά ασχολούνται με ηλίθια πράγματα όπως notch και κυρτές οθόνες, αντί να προσθέσουν feats που όντως έχουν σημασία. 

Επεξ/σία από Malthador
  • Thanks 1
Δημοσ.

Γελαει ο τοπος με τους δεινοσαυρους της Sony....απορω με τετοιες πωλησεις πως τους επιτρεπει η μητρικη εταιρεια να συνεχιζουν να βγαζουν κινητα.

• Like 1
  • Confused 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, ikaruga24 said:

Πρακτικότητα >>>> εμφάνιση και design και επειδή δεν υπάρχουν και πολλές εταιρίες σήμερα που να δίνουν σημασία στην πρακτικότητα πρώτα θα το καλοδεχτώ αυτό που προσφέρει η sony.

Μετά από τρία σερί Sony κινητά έκανα το παραστράτημα να πάρω Huawei. Το μετάνιωσα και απ' ότι βλέπω μάλλον θα ξαναπάρω Sony κινητό μιας και το XΖ3 φαίνεται εξαιρετικό. Δεν πειράζει που δεν έχει notch και εχει μεγάλα περιθώρια, δεν θα μπορέσω να ριξω γκόμενα με αυτό, αλλά τουλάχιστον θα μπορώ να βλέπω βίντεο σωστά και θα μπορώ να παίζω games ανθρώπινα, με φυσιολογικό ήχο. 

Επεξ/σία από Malthador
  • Thanks 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Malthador είπε

Για πες, θέλω να τα σκάσω για ναυαρχίδα με πραγματικά στερεοφωνικά ηχεία, τι επιλογές έχω; Δεν θέλω gaming κινητό, θέλω μόνο stereo speakers και specs που να σκοτώνουν. Ακούω. 

Δυστυχώς η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι κατασκευαστές στα ακριβά τους κινητά ασχολούνται με ηλίθια πράγματα όπως notch και κυρτές οθόνες, αντί να προσθέσουν feats που όντως έχουν σημασία. 

Οχι gaming, το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι pixel 2. Με top χαρακτηριστικά, update και κάμερα. Θυμάμαι και ένα lg πριν λίγο καιρό που έκανε μάλιστα και ηχείο την επιφάνεια που ακουμπούσε. Δεν δίνουν όλοι βάση στα στερεοφωνικά ηχεία αλλά αν είναι βασικό σου κριτήριο υπάρχουν επιλογές για όλα.☺

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτο το πραγμα που σας εχουν κολλησει με τα bezels σε μερικους...ελεος δηλαδη...λετε κακογουστια τα μεγαλα bezels και σας αρεσει το notch..η μαλλον σας κανουν να σας αρεσει..ουτε καν κοιτατε πια την ποιοτητα κατασκευης και της αντοχης στο χρονο..εδω και 15 χρονια sony αγοραζω και οτι προηγουμενο κινητο εχω πουλιετε σε πολυ καλη κατασταση και ευκολα..και οχι να πηγαίνει στον μπλε καδο. κατοχος τωρα του xz1 ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος και πιστευω αυτο μετραει..με την αγορα που κανεις να εισαι ικανοποιημενος  και οχι να νομιζεις πως σε εχουν κοροιδεψει κρυβοντας αδυναμιες πισω απο λεπτα bezels

Επεξ/σία από loypis
  • Like 2
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 minutes ago, plotolp said:

Οχι gaming, το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι pixel 2. Με top χαρακτηριστικά, update και κάμερα. Θυμάμαι και ένα lg πριν λίγο καιρό που έκανε μάλιστα και ηχείο την επιφάνεια που ακουμπούσε. Δεν δίνουν όλοι βάση στα στερεοφωνικά ηχεία αλλά αν είναι βασικό σου κριτήριο υπάρχουν επιλογές για όλα.☺

Ναι, το pixel 2 το γλυκοκοιταζα κάποτε, αλλά λίγο η εξωφρενική τιμή, λίγο η OLED το σκέφτηκα καλύτερα (και καλά έκανα). 

Από εκεί και πέρα όταν υπάρχουν 10 ναυαρχίδες με notch και μόλις 2 με στερεοφωνικά ηχεία, τότε κάτι έχει πάει πολύ στραβά με τις απαιτήσεις μας τόσο επί του αισθητικού, όσο και επί του πρακτικού. 

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, fsbmaniac είπε

Ειναι αποριας αξιο τα χρηματα που πληρωνουν στα στελεχη τους... 

Ενα κινητο στις 5.2 ιντσες με μικρα bezel , 4.000Mah μπαταρία , στερεοφωνικά ηχεια, αδιάβροχοποίηση , καλο cpu soc -4gb ram και 64gb rom μαζι με εκδοση σαν pure android (οπως της nokia πχ) ...θα εσπαιρνε ! 

Ολα τα κινητα εγιναν τεραστια χωρις καλο grip...αναγκαστικα βαζεις θηκη επειδη ειναι γυαλισμενα και εχουν υλικα που χαλανε ευκολα στο φινιρισμα τους... Υπαρχει κοινο που θελει 4.7-5.2 ιντσες κινητα δυνατα και ικανων specs ...

με 5,2 ιντσες συσκευη και 4.000 μπαταρία συσκευη θα ειναι ποιο χοντρι και απο ενα τουβλο

• Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, vasilisDD said:

Είμαι πολύ περίεργος να μάθω πόσα λεφτά βγάζει από smartphone η Sony. 

Λίγα, δεν έχει κατανάλωση, αφού δεν βγάζει κινητά της μόδας. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, plotolp είπε

Εντάξει, δεν προσφέρει και καμία μοναδική εργονομία ή πρακτικότητα  που δεν βρίσκεις αλλού. Ίσα ίσα που το δακτυλικό δείχνει να είναι πολύ πιο κοντά στην μέση της συσκευής, που δεν μου μοιάζει και ότι καλύτερο σε σύγκριση με τα περισσότερα κινητά που το έχουν πιο ψηλά για να ακουμπάει πιο φυσικά το δάχτυλο.

Τα specs του πάντως μια χαρά είναι.

Η πρακτικότητα δεν είναι μόνο το πως είναι διαρυθμισμένη η συσκευή. Είναι η αντοχή στον χρόνο, είναι η ποιότητα κατασκευής, η διαδικασία απαγωγής της θερμότητας και πολλά ακόμα. Εχω δει και έχω δουλέψει με αρκετές συσκευές, φίλων και δικές μου, οι συσκευές της sony και της HTC (και η πρώην motorola) για εμένα είναι αυτές που έχουν κατεξοχήν πρακτικό σχεδιασμό και είναι και ζήτημα στην κατασκευή τους κιόλας, όχι μόνο η εμφάνιση και η τάση της μόδας. 

Η sony αυτή τη στιγμή με τις προτάσεις της είναι παραδόξως το διαφορετικό και το ξεχωριστό. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι εκτός από το διαφορετικό και ξεχωριστό θα πάρεις και μια συσκευή που σε πρακτικά ζητήματα είναι και ακριβώς αυτή που θα πρέπει να είναι. Σε όλα αυτά έρχεται να συμπληρωθεί και το λειτουργικό που αν μη τι άλλο ως εταιρία είναι απόλυτα πιστή στο να προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία και ενημέρωση λογισμικού. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπως θα έπρεπε να είναι.

Που υπογράφουμε online ώστε να διώξουν τον σχεδιαστή τους;

Let's make Sony Great Again

Who's with me???

Επεξ/σία από aris1986
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...