Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στην παρέα , σκέφτομαι την αγορά μιας 55αρας τηλεόρασης σχετικά φθηνής και έχω δει κάποιες προσφορές για 4K entry level γιατί δεν παίζουν και πάρα πολλά λεφτά μέχρι 700 €.

Την θέλω για σειρές ταινίες είτε μέσω usb είτε μέσω σύνδεσης pc (torrent, popcorn κτλ) , για Netflix και άλλες εφαρμογές είτε τις διαθέσιμες που έχει η τηλεόραση είτε μετέπειτα αγοράς κάποιου media player/android box και μετά για μπάλα.

Έχω δει τις παρακάτω προσφορές ποιά πιστεύεται ο'τι είναι καλύτερη απο αυτές ή και κάποια άλλη εκτός απο αυτές τις 3 μέχρι 700 €.

https://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Sony-TV-55-KD55XE7096BAEP.htm

https://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Samsung-TV-55-UE55MU6402.htm

https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/177276-philips-55pus6262-55

Ευχαριστώ πολύ!!

Επεξ/σία από Tsoukos87
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ακριβως με την σειρα που τις εβαλες ειναι η ποιοτητα τους.

sony va panel,καλυτερα χρωματα αντιθεση φωτεινοτητα.

samsung καλυτερο smart tv, ηχεια,γωνιες θεασης,

philips καλυτερα εφε λογω ambilight.

η σονυ με box γινεται τρομερη.και στην μπαλα επισης δινει ρεστα.

υπαρχει και θεμα γι αυτη μπορεις να διαβασεις.

Επεξ/σία από alexakos89
  • Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου, έχω διαβάσει ότι γενικά η Sony έχει πιο ρεαλιστικά χρώματα από ότι η Samsung που φαίνονται πιο εντυπωσιακά αλλά είναι στο τέρμα ο κορεσμός. 

Τώρα για Phillips μου φάνηκε ωραίο αυτή η λειτουργία ambilight που έχει άλλα την θάβουν σε όποιες λειτουργίες έχει η τηλεόραση. 

Τώρα για το ήχο έχω κάποια ηχεία 5.1 Logitech σχετικά ικανοποιητικα αλλά σκέφτομαι σχετικα σύντομα να πάρω και ένα home cinema. 

Το μόνο που με παραξενεύει στη Samsung ότι αυτή η σειρά η 6400 είχε θέματα με το light bleed σε κάποιες γωνίες. 

Τώρα για τις εφαρμογές που θέλω κυρίως από τηλεόραση είναι Netflix και YouTube οι άλλες προς το παρόν δεν με πολύ νοιάζουν. 

Και κάτι τελευταίο η Sony 7077 με την 7096 είναι μόνο διαφορά χρώματος στο πλαίσιο; 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Tsoukos87 είπε

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου, έχω διαβάσει ότι γενικά η Sony έχει πιο ρεαλιστικά χρώματα από ότι η Samsung που φαίνονται πιο εντυπωσιακά αλλά είναι στο τέρμα ο κορεσμός. 

Τώρα για Phillips μου φάνηκε ωραίο αυτή η λειτουργία ambilight που έχει άλλα την θάβουν σε όποιες λειτουργίες έχει η τηλεόραση. 

Τώρα για το ήχο έχω κάποια ηχεία 5.1 Logitech σχετικά ικανοποιητικα αλλά σκέφτομαι σχετικα σύντομα να πάρω και ένα home cinema. 

Το μόνο που με παραξενεύει στη Samsung ότι αυτή η σειρά η 6400 είχε θέματα με το light bleed σε κάποιες γωνίες. 

Τώρα για τις εφαρμογές που θέλω κυρίως από τηλεόραση είναι Netflix και YouTube οι άλλες προς το παρόν δεν με πολύ νοιάζουν. 

Και κάτι τελευταίο η Sony 7077 με την 7096 είναι μόνο διαφορά χρώματος στο πλαίσιο; 

Ναι η μόνη διαφορά είναι στο πλαίσιο. Άλλο χρωμα. Η 6400 εχει θεμα ναι,σε όλες τις ίντσες και είναι πολύ ενοχλητικό. Είναι ελαττωματική η σειρά. Τώρα την Philips δεν θα την προτιμούσα ειδικά με ips panel. Εσυ θες ταινίες σειρές παιχνίδια. Όποτε πας σε va αν θες το καλύτερο αποτέλεσμα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...