Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum

Έχω ένα laptop σχετικά καινούργιο το οποίο θέλω να του βάλω έναν SSD να πάρει λίγο τα πάνω του. Αυτή την στιγμή έχει αυτόν πάνω του : HGST HTS541075A9E680 και θέλω να τον αντικαταστήσω.

Σε μια αναζήτηση που έκανα κατέληξα σε αυτόν :   Intel® SSD 545s

https://www.intel.com/content/www/us/en/products/memory-storage/solid-state-drives/consumer-ssds/545s-series/545s-512gb-2-5inch-6gbps-16nm.html

Πιστεύεται αξίζει πρώτων και δεύτερων, υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα ;

Τέλος, τον παλιό μου δίσκο άκουσα πως μπορώ να βρω μια θήκη και να τον βάλω στην θέση του CD Drive που δεν χρησιμοποιώ ως έξτρα χώρο. Ισχύει κάτι τέτοιο ;  

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DrXavier είπε

Καλησπέρα στο forum

Έχω ένα laptop σχετικά καινούργιο το οποίο θέλω να του βάλω έναν SSD να πάρει λίγο τα πάνω του. Αυτή την στιγμή έχει αυτόν πάνω του : HGST HTS541075A9E680 και θέλω να τον αντικαταστήσω.

Σε μια αναζήτηση που έκανα κατέληξα σε αυτόν :   Intel® SSD 545s

https://www.intel.com/content/www/us/en/products/memory-storage/solid-state-drives/consumer-ssds/545s-series/545s-512gb-2-5inch-6gbps-16nm.html

Πιστεύεται αξίζει πρώτων και δεύτερων, υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα ;

Τέλος, τον παλιό μου δίσκο άκουσα πως μπορώ να βρω μια θήκη και να τον βάλω στην θέση του CD Drive που δεν χρησιμοποιώ ως έξτρα χώρο. Ισχύει κάτι τέτοιο ;  

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Οποία μετάβαση από hdd σε ssd δίνει νέα ζωή στα περισσότερα «μηχανάκια».

Για το αν μπορεί να μπει στη θέση του οπτικού μέσου ίσως κάποια παραπάνω πληροφορία για το μοντέλο που έχεις να βοηθήσει...

*η περιγραφή αυτή είναι σαν να λες έχω ένα αυτοκίνητο, μπορώ να βάλω καύσιμα στο Χ πρατήριο καυσίμων; (Βενζίνη, Πετρέλαιο, Αέριο; )🤔

Δημοσ.

Ναι ισχύει. Παίρνεις ένα caddy και μέσα σε αυτό βάζεις τον δίσκο. Στη συνέχεια βγάζεις το dvd drive και βάζεις στη θέση του το caddy. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...