Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γεια σας, θα ήθελα την βοήθεια σας όσον αφορά την επιλογή του πρώτου μου αυτοκινήτου. Αρχικά το budget μου κυμαίνεται περίπου στα 5 χιλιάρικα και ψάχνω για ένα κατά προτίμηση 2-πορτο αυτοκίνητο μέχρι 1400cc βενζίνη. Αυτά που έχω δει και μου αρέσουν αρκετά είναι το VW Golf Mk5 FSI 1,4 και το Seat Ibiza 1,4 σχετικά όμως με αυτά τα μοντέλα μου είπαν ότι βγάζουν αρκετά και συνεχή προβλήματα οπότε στράφηκα σε λύσεις όπως το Swift 1,3 GLA, το Fiesta σε εκδόσεις titanium και trend αλλά και το yaris το facelift μοντέλο του 2010. Περιμένω και την δική σας γνώμη.. 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλύτερα να πάρεις ένα 1.2 turbo όπως πχ Clio III ή το Ibiza ή ο,τι άλλο 1.2 turbo βρεις σε αυτά τα λεφτά. Η κατανάλωσή τους δεν συγκρίνεται με τα 1.4, ούτε φυσικά τα τέλη κυκλοφορίας, ούτε η τεχνολογία κινητήρα. Το Fiesta πολύ ωραίο αυτοκίνητο σε γενικές γραμμές, τα Swift και Yaris πρόβλημα στα κιβώτια σε πολλές περιπτώσεις, προσωπικά μου αρέσουν οδηγικά και τα δύο και ας είναι λίγο "αποκομμένα" αλλά δεν θα τα επέλεγα και ας λένε όλοι ότι είναι αξιόπιστα. Επίσης η ιστορία με τους 1.3 κινητήρες είναι στο "just" σε επιδόσεις, χίλιες φορές 1.2 turbo. 

Δημοσ.

Το fiesta 9 χρόνια τώρα και 85000κμ ζητάει μόνο τα αναλώσιμα, ακούγεται βέβαια η κολώνα τιμονιού αλλά δεν πρόκειται να την αλλάξω γιατί δεν επηρεάζει την ασφάλεια. 

Δημοσ.

Για Fiesta στα χρήματα που ζητάς είναι τίμια επιλογή με σπορ εμφάνιση και αξιόπιστο σε γενικές γραμμές. Αν θες και λίγο πιο μεγάλο κοίτα κάτι σε C4, νομίζω πως δεν είχε κακή φήμη στο θέμα αξιοπιστίας. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...