Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, BritGreek είπε

To σήμα της Mercedes δεν είναι πια ακριβό στα μεταχειρισμένα, και πάντα ένα Μercedes είναι πολύ καλύτερο από οποιαδήποτε άλλη μάρκα. Όποιος αγοράζει Μercedes δεν πηγαίνει ξανά εύκολα σε άλλη μάρκα. Ειδικά από C Class και πάνω. Ακόμα και πενταετίας +, ένα καλοσυντηρημένο Merc με σωστή συντήρηση και βιβλίο σέρβις είναι ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο.

Ειπες τη μαγικη φραση. Απο C-Class και πανω. ;)

• Like 1
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
37 minutes ago, BritGreek said:

και πάντα ένα Μercedes είναι πολύ καλύτερο από οποιαδήποτε άλλη μάρκα. 

Τουλάχιστον! 😵

Δημοσ.
Στις 22/7/2018 στις 6:09 ΜΜ, XronisR είπε

Ναι δεν το εχω δει αυτο απο κοντα.

Στο δρομο που το εχω δει φαινεται ωραιο,απο χωρους δεν εχω εικονα

Το sedan δεν μ'αρεσει,θα δω το hb η το station.Εχει καλη τιμη και καλη χρηματοδοτηση.

To Tipo το οδήγησα για λίγο νοικιασμένο αλλά σχεδόν καινούργιο. Πολύ καλό στο δρόμο και αθόρυβο στο ταξίδι, το ταμπλό όμορφο και αρκετά ποιοτικό, αλλά τα υλικά στις πόρτες μου φάνηκαν τραγικά. Γενικά για τα λεφτά του είναι αρκετά καλό.

Δημοσ.
Στις 26/7/2018 στις 12:11 ΜΜ, ProponitisTouKanape είπε

Το B-Klasse πετρελαιο στον μικρο κινητηρα κανει πολυ θορυβο. Συν οτι δεν ειναι ανετο στο δρομο, ζαλιζει τους επιβατες. Καλυτερα κατι αλλο. Θα πληρωσει το σημα της Mercedes στο συγκεκριμενο αυτοκινητο...

Έχεις ταξιδέψει με το συγκεκριμένο μοντέλο και είχε θόρυβο; Ποιο πακέτο ήταν; το σπορ είναι σκληρό και μπορεί να κούρασε το κανονικό πακέτο είναι πολύ άνετο. Από που βγάζεις το συμπέρασμα ότι θα πληρωσει το σημα; Δεν τα αξίζει τα λεφτά του; Έχεις καβαλήσει κάποιο άλλο στην ίδια κατηγορία που ήταν καλλίτερο στην οδήγηση και την ποιότητα; 

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, thanasisxask είπε

Έχεις ταξιδέψει με το συγκεκριμένο μοντέλο και είχε θόρυβο; Ποιο πακέτο ήταν; το σπορ είναι σκληρό και μπορεί να κούρασε το κανονικό πακέτο είναι πολύ άνετο. Από που βγάζεις το συμπέρασμα ότι θα πληρωσει το σημα; Δεν τα αξίζει τα λεφτά του; Έχεις καβαλήσει κάποιο άλλο στην ίδια κατηγορία που ήταν καλλίτερο στην οδήγηση και την ποιότητα; 

Εχω κανει αρκετα χλμ με το συγκεκριμενο (200+), και μεσα στην πολη και εκτος. Και μαλιστα καθομουν μπροστα, οχι πισω. Κι ηταν το Β180 μοντελο του 2012, ο πρωτος κινητηρας που εβγαλε με χειροκινητο κιβωτιο. Ειναι σαφως καλυτερο απο το προηγουμενο μοντελο, αλλα μεχρι εκει. 

Για μενα το συγκεκριμενο αυτοκινητο δεν αξιζει, πληρωνεις το οτι το βγαζει η Mercedes. Ουτε εχει πισω κινηση (οπως η C), ουτε εχει τιποτα φοβερους κινητηρες που βαζουν φωτια στην ασφαλτο, ουτε κανει ταξιδι οπως ενα σενταν. Αν ειχε αλλο σημα θα το λεγαμε αχαρο κουτι, επειδη εχει σημα Merc το βγαζουμε αμαξαρα. 

Αν θελει καποιος Mercedes με τα καλα του Mercedes, ας κοιταξει να κανει το αλμα στη C-Class. Αν δε μπορει, υπαρχουν τοσα αυτοκινητα με λιγοτερο premium σηματα που ειναι βολικα για οικογενειες. Ουτως ή αλλως κατω απο 15,000 δεν παιζει το συγκεκριμενο μοντελο. 

Απο εκει και περα, ο καθενας εχει αλλη αποψη για καθε αυτοκινητο για αυτο υπαρχουν και τοσα μοντελα στην αγορα. Ας κρινει ο φιλος. Peace bro 😎

Δημοσ.

Εγώ πάντως επειδή είχα σεντάν έχουν τεράστια διαφορά στην φόρτωση με όλα αυτά τα αυτοκίνητα - κουτιά. Βάζεις πολύ περισσότερα πράγματα γιατί έχουν το ύψος. Το c w204 δεν είναι τόσο μεγάλο είναι ποιο μικρό από το b και σαν λεφτά δεν έχουν διαφορά, αλλά από θέμα ευχρηστίας; το b παρκάρει εκεί που θα βγει το golf το τιμόνι κόβει απίστευτα. Η κίνηση καλλίτερα που είναι μπροστά γιατί είναι ποιο εύκολο στην οδήγηση στον μέσο οδηγό. Όσο αφορά για το αν αξίζει τα λεφτά του, και καλά πληρώνεις μάρκα κτλ, εγώ θα σου πω ότι με κανένα από τα προηγούμενα 5 αυτοκίνητα που είχα και μετά από 5ωρη οδήγηση δεν κατέβηκα ξεκούραστος, πάντα θα ήμουν κομμάτια. Με αυτό, μετά από ταξίδι κατεβαίνω και είμαι όπως ανέβηκα πριν ταξιδέψω, για εμένα αυτό είναι που αξίζει. Θα μπορούσα να σου γράψω και άλλα πολλά γιατί είχα την άποψη την δικιά σου περί premium αλλά αποδείχτηκε τελικά ότι είχα λάθος. 

Φιλικά πάντα 

Δημοσ.

Ειδα σημερα το octavia και το tipo.

Τipo μου φανηκαν ακριβα για αυτα που προσφερουν.Εαν θα επαιρνα κατι θα ηταν το sedan.

Octavia: εχει οντως τεραστιο πορτ μπαγκαζ.Εσωτερικα δεν μου εκανε κατι κλικ.Ο μονος λογος αγορας ειναι οι χωροι του.

Λογω εφαρμογης του νεου νομου σχετικα με τους ρυπους υπαρχει θεμα με τις αντιπροσωπειες.Οποτε θα περιμενω για το χειμωνα οταν ξεκαθαρισει το τοπιο.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, XronisR είπε

Ειδα σημερα το octavia και το tipo.

Τipo μου φανηκαν ακριβα για αυτα που προσφερουν.Εαν θα επαιρνα κατι θα ηταν το sedan.

Octavia: εχει οντως τεραστιο πορτ μπαγκαζ.Εσωτερικα δεν μου εκανε κατι κλικ.Ο μονος λογος αγορας ειναι οι χωροι του.

Λογω εφαρμογης του νεου νομου σχετικα με τους ρυπους υπαρχει θεμα με τις αντιπροσωπειες.Οποτε θα περιμενω για το χειμωνα οταν ξεκαθαρισει το τοπιο.

Μα ούτος ή αλλιώς όπως αναφέρεις στο πρώτο ποστ η αγορά κατά τον Νοέμβριο την έβλεπες... και αν τσιγκουνευοσουν τα τέλη κυκλοφορίας καλό νεο έτος 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, bromiaris είπε

Μα ούτος ή αλλιώς όπως αναφέρεις στο πρώτο ποστ η αγορά κατά τον Νοέμβριο την έβλεπες... και αν τσιγκουνευοσουν τα τέλη κυκλοφορίας καλό νεο έτος 

Ο λογιστης μου ειπε η αγορα να γινει εκεινη την περιοδο.Και ετσι οπως παει η κατασταση θα παμε για νεος ετος λογικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...