Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοιτάω για καινούριο αυτοκίνητο ή ελαφρώς μεταχεισμένο,η αγορά θα γίνει λογικά Οκτώβρη ή Νοέμβρη.

Θέλουμε να έχει μεγάλο πορτ μπαγκαζ και να χωράει 2 παιδικά καθίσματα.

Χλμ το χρόνο περίπου 8000,να πάρω πετρέλαιο ή βενζίνη;

Budget 17-18k max

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοιτα για το "ταπεινο" Honda Jazz που οσο κι αν δεν του φαινεται εχει μεγαλους χωρους πισω. Για 8000 τον χρονο αν δεν καιει πολυ δενν βλεπω τον λογο για πετρελαιο .

Με τα λεφτα αυτα ανετα μπορεις να βρεις SUV σαν το δικο μου Honda αλλα καιει πολυ εντος πολης με μικρες διαδρομες  και εχει τελη 690 ευρω.Εχω βαλει υγαρεριο .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1
Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά στο KIA stonic. Ικανοποιητικοί χώροι, χαμηλά κόστη συντήρησης και 7 χρόνια εγγύηση. Σαν συμπεριφορά στον δρόμο δεν έχω ιδέα αν αντιπροσωπεύει το κόστος κτήσης. 

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

Κοιτα για το "ταπεινο" Honda Jazz που οσο κι αν δεν του φαινεται εχει μεγαλους χωρους πισω. Για 8000 τον χρονο αν δεν καιει πολυ δενν βλεπω τον λογο για πετρελαιο .

Με τα λεφτα αυτα ανετα μπορεις να βρεις SUV σαν το δικο μου Honda αλλα καιει πολυ εντος πολης με μικρες διαδρομες  και εχει τελη 690 ευρω.Εχω βαλει υγαρεριο .

Συνονόματε,  καινούργιο ή ελαφρώς μεταχειρισμένο με μεγάλο πορτ-μπαγκάζ ζητάει ο άνθρωπος... Ούτε 15ετιας ούτε σούπερ μίνι

Όπως είπε η Μαργαρίτα,  Octavia για αυτά που ζητάς στα 18Κ

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, amagawd είπε

Συνονόματε,  καινούργιο ή ελαφρώς μεταχειρισμένο με μεγάλο πορτ-μπαγκάζ ζητάει ο άνθρωπος... Ούτε 15ετιας ούτε σούπερ μίνι

Όπως είπε η Μαργαρίτα,  Octavia για αυτά που ζητάς στα 18Κ

Αν ενοεις super mini το Jazz διαφωνω .Οσο για το πορτ μπαγαζ αν δεν το δεις ναι νομιζεις οτι ειναι μικρο αλλα δεν ειναι .

Επισκέπτης
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Αν ενοεις super mini το Jazz διαφωνω .Οσο για το πορτ μπαγαζ αν δεν το δεις ναι νομιζεις οτι ειναι μικρο αλλα δεν ειναι .

http://www.carbuyer.co.uk/reviews/honda/jazz/hatchback/review

Δεν το λέω εγώ,  είναι 

“The Honda Jazz has a class-leading boot and the most spacious interior of any supermini, thanks to its tall roof and upright stance”

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Γιάννη, χωράει το jazz δύο καροτσάκια + βαλίτσες + άλλα πράγματα αν χρειαστεί; Δε νομίζω..
Επίσης είναι πολύ μικρό για να βάλεις 2 μωρά (ή μικρά παιδιά) μέσα. Άποψη μου βέβαια.

Επεξ/σία από l337
Δημοσ.
2 ώρες πριν, panos_90 είπε

Ρίξε μια ματιά στο KIA stonic. Ικανοποιητικοί χώροι, χαμηλά κόστη συντήρησης και 7 χρόνια εγγύηση. Σαν συμπεριφορά στον δρόμο δεν έχω ιδέα αν αντιπροσωπεύει το κόστος κτήσης. 

Το εχω δει,μικρο πορτ μπαγκαζ.Ξεγελαει η εμφανιση.

2 ώρες πριν, margaritagr είπε

Skoda octavia 

Δεν μ'αρεσει σαν design.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, l337 είπε

Γιάννη, χωράει το jazz δύο καροτσάκια + βαλίτσες + άλλα πράγματα αν χρειαστεί; Δε νομίζω..
Επίσης είναι πολύ μικρό για να βάλεις 2 μωρά (ή μικρά παιδιά) μέσα. Άποψη μου βέβαια.

Για να βαλεις ολα αυτα μονο σε SUV χωρανε ανετα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Οπότε απορρίπτεται όλη skoda , και εάν αναφέρεσαι στο εσωτερικό και όλο το γκρουπ.

Screenshot_20180722_165651_Chrome_Beta_8

Η μεγάλη έκδοση με 440 πορτ-μπαγκάζ μεταλλικό χρώμα κτλπ. 

Μείον η μεταπώληση 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Για κοιτα για καινουργιο Suzuki Vitara 

https://www.car.gr/used-cars/suzuki/vitara/2018.html

Ναι δεν το εχω δει αυτο απο κοντα.

Στο δρομο που το εχω δει φαινεται ωραιο,απο χωρους δεν εχω εικονα

1 ώρα πριν, amagawd είπε

Οπότε απορρίπτεται όλη skoda , και εάν αναφέρεσαι στο εσωτερικό και όλο το γκρουπ.

Screenshot_20180722_165651_Chrome_Beta_8

Η μεγάλη έκδοση με 440 πορτ-μπαγκάζ μεταλλικό χρώμα κτλπ. 

Μείον η μεταπώληση 

Το sedan δεν μ'αρεσει,θα δω το hb η το station.Εχει καλη τιμη και καλη χρηματοδοτηση.

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, XronisR είπε

Ναι δεν το εχω δει αυτο απο κοντα.

Στο δρομο που το εχω δει φαινεται ωραιο,απο χωρους δεν εχω εικονα

Αφου ειναι στα οικονομικα σου πλαισια και καινουργιο δεν χανεις τιποτα να το δεις . Προφανως θα μπορεις να κανεις και test drive.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...