XronisR Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Κοιτάω για καινούριο αυτοκίνητο ή ελαφρώς μεταχεισμένο,η αγορά θα γίνει λογικά Οκτώβρη ή Νοέμβρη. Θέλουμε να έχει μεγάλο πορτ μπαγκαζ και να χωράει 2 παιδικά καθίσματα. Χλμ το χρόνο περίπου 8000,να πάρω πετρέλαιο ή βενζίνη; Budget 17-18k max
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Κοιτα για το "ταπεινο" Honda Jazz που οσο κι αν δεν του φαινεται εχει μεγαλους χωρους πισω. Για 8000 τον χρονο αν δεν καιει πολυ δενν βλεπω τον λογο για πετρελαιο . Με τα λεφτα αυτα ανετα μπορεις να βρεις SUV σαν το δικο μου Honda αλλα καιει πολυ εντος πολης με μικρες διαδρομες και εχει τελη 690 ευρω.Εχω βαλει υγαρεριο . Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2018 από Γιάννης Platano 1
panos_90 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Ρίξε μια ματιά στο KIA stonic. Ικανοποιητικοί χώροι, χαμηλά κόστη συντήρησης και 7 χρόνια εγγύηση. Σαν συμπεριφορά στον δρόμο δεν έχω ιδέα αν αντιπροσωπεύει το κόστος κτήσης.
margaritagr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Skoda octavia Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2018 από margaritagr 2 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Κοιτα για το "ταπεινο" Honda Jazz που οσο κι αν δεν του φαινεται εχει μεγαλους χωρους πισω. Για 8000 τον χρονο αν δεν καιει πολυ δενν βλεπω τον λογο για πετρελαιο . Με τα λεφτα αυτα ανετα μπορεις να βρεις SUV σαν το δικο μου Honda αλλα καιει πολυ εντος πολης με μικρες διαδρομες και εχει τελη 690 ευρω.Εχω βαλει υγαρεριο . Συνονόματε, καινούργιο ή ελαφρώς μεταχειρισμένο με μεγάλο πορτ-μπαγκάζ ζητάει ο άνθρωπος... Ούτε 15ετιας ούτε σούπερ μίνι Όπως είπε η Μαργαρίτα, Octavia για αυτά που ζητάς στα 18Κ
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, amagawd είπε Συνονόματε, καινούργιο ή ελαφρώς μεταχειρισμένο με μεγάλο πορτ-μπαγκάζ ζητάει ο άνθρωπος... Ούτε 15ετιας ούτε σούπερ μίνι Όπως είπε η Μαργαρίτα, Octavia για αυτά που ζητάς στα 18Κ Αν ενοεις super mini το Jazz διαφωνω .Οσο για το πορτ μπαγαζ αν δεν το δεις ναι νομιζεις οτι ειναι μικρο αλλα δεν ειναι .
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αν ενοεις super mini το Jazz διαφωνω .Οσο για το πορτ μπαγαζ αν δεν το δεις ναι νομιζεις οτι ειναι μικρο αλλα δεν ειναι . http://www.carbuyer.co.uk/reviews/honda/jazz/hatchback/review Δεν το λέω εγώ, είναι “The Honda Jazz has a class-leading boot and the most spacious interior of any supermini, thanks to its tall roof and upright stance”
l337 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αν ενοεις super mini το Jazz διαφωνω .Οσο για το πορτ μπαγαζ αν δεν το δεις ναι νομιζεις οτι ειναι μικρο αλλα δεν ειναι . Γιάννη, χωράει το jazz δύο καροτσάκια + βαλίτσες + άλλα πράγματα αν χρειαστεί; Δε νομίζω.. Επίσης είναι πολύ μικρό για να βάλεις 2 μωρά (ή μικρά παιδιά) μέσα. Άποψη μου βέβαια. Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2018 από l337
XronisR Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, panos_90 είπε Ρίξε μια ματιά στο KIA stonic. Ικανοποιητικοί χώροι, χαμηλά κόστη συντήρησης και 7 χρόνια εγγύηση. Σαν συμπεριφορά στον δρόμο δεν έχω ιδέα αν αντιπροσωπεύει το κόστος κτήσης. Το εχω δει,μικρο πορτ μπαγκαζ.Ξεγελαει η εμφανιση. 2 ώρες πριν, margaritagr είπε Skoda octavia Δεν μ'αρεσει σαν design.
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, l337 είπε Γιάννη, χωράει το jazz δύο καροτσάκια + βαλίτσες + άλλα πράγματα αν χρειαστεί; Δε νομίζω.. Επίσης είναι πολύ μικρό για να βάλεις 2 μωρά (ή μικρά παιδιά) μέσα. Άποψη μου βέβαια. Για να βαλεις ολα αυτα μονο σε SUV χωρανε ανετα.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Οπότε απορρίπτεται όλη skoda , και εάν αναφέρεσαι στο εσωτερικό και όλο το γκρουπ. Η μεγάλη έκδοση με 440 πορτ-μπαγκάζ μεταλλικό χρώμα κτλπ. Μείον η μεταπώληση
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Για κοιτα για καινουργιο Suzuki Vitara https://www.car.gr/used-cars/suzuki/vitara/2018.html
XronisR Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 26 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Για κοιτα για καινουργιο Suzuki Vitara https://www.car.gr/used-cars/suzuki/vitara/2018.html Ναι δεν το εχω δει αυτο απο κοντα. Στο δρομο που το εχω δει φαινεται ωραιο,απο χωρους δεν εχω εικονα 1 ώρα πριν, amagawd είπε Οπότε απορρίπτεται όλη skoda , και εάν αναφέρεσαι στο εσωτερικό και όλο το γκρουπ. Η μεγάλη έκδοση με 440 πορτ-μπαγκάζ μεταλλικό χρώμα κτλπ. Μείον η μεταπώληση Το sedan δεν μ'αρεσει,θα δω το hb η το station.Εχει καλη τιμη και καλη χρηματοδοτηση.
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 54 λεπτά πριν, XronisR είπε Ναι δεν το εχω δει αυτο απο κοντα. Στο δρομο που το εχω δει φαινεται ωραιο,απο χωρους δεν εχω εικονα Αφου ειναι στα οικονομικα σου πλαισια και καινουργιο δεν χανεις τιποτα να το δεις . Προφανως θα μπορεις να κανεις και test drive.
terry308 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Hyundai i30 fastback Hyundai Kona Αν και το octavia που εχει ήδη προταθεί έχει πολλυυυ χώρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα