AggelosTz Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Βγάζει και αυτή σαν την Samsung 238902180 νέα μοντέλα κάθε εξάμηνο παρατώντας την υποστήριξη στα προηγούμενα μοντέλα της μετά από ένα χρόνο (το πολύ). Ωραίες συσκευές με ωραίο design και οικονομικές που όμως χάνουν κατευθείαν την αξία μεταπώλησης τους...Το καλό είναι ότι ο οποιοσδήποτε πλέον μπορεί να αποκτήσει ένα οικονομικό smartphone χωρίς να θυσιάσει σε ποιότητα και να μην καταλήξει να κλαίει τα λεφτά του έχοντας αποκτήσει μια συσκευή laggatron για τα σκουπίδια.
EuphangeL Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 11 λεπτά πριν, Balantakos είπε Νομιζω η σελιδα εχει γινει ''Mobile News Only''. Sorry που ούτε οι πιτσιρικάδες μέχρι 15 χρονών δεν νοιάζονται πλέον για το custom build PC σου Η Huawei πάντως έχει πάρει με το σπαθί της τo mark "value for money" για όσους δεν μπορούν να αγοράσουν iPhone 1
GrigM Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, efkairiakos είπε Μόνο εμένα μου φαίνονται τόσο κορεσμένα όλα και δεν ξέρω τι να πάρω για επόμενη συσκευή; απο νέα πραγματάκια θα φέρει κάποιος κάτι ουσιαστικό; Δεν εχεις αδικο..ΑΛΛΑ! Επειδη το "ουσιαστικο" ειναι σχετικο κ διαφορετικο για τον καθενα, θα σου προτεινω το <<διαφορετικο>>. - Ποιοτητα, design κ support σε καλη τιμη..Nokia (πχ Nokia 6.1) - Ποιοτητα, ΤΟ design, διαφορετικοτητα και full support σε premium τιμη..Blackberry (πχ Key2)
Stogianz Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 8 λεπτά πριν, GrigM είπε - Ποιοτητα, design κ support σε καλη τιμη..Nokia (πχ Nokia 6.1) Μόνο εμένα μου φαίνονται άσχημα τα Νοκια? Δε μιλάω για ποιότητα κατασκευής (η οποία παρεμπιπτόντως είναι εξαιρετική) αλλά για θέμα καθαρά design (ειδικά τα περσινά της μοντέλα είχαν πολύ μεγάλα bezels λες και ήταν συσκευές του 12/13). Στα συν το στοκ αντροιντ.
GrigM Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Stogianz είπε Μόνο εμένα μου φαίνονται άσχημα τα Νοκια? Δε μιλάω για ποιότητα κατασκευής (η οποία παρεμπιπτόντως είναι εξαιρετική) αλλά για θέμα καθαρά design (ειδικά τα περσινά της μοντέλα είχαν πολύ μεγάλα bezels λες και ήταν συσκευές του 12/13). Στα συν το στοκ αντροιντ. Καλα ναι ειναι κ θεμα γουστου. Το 8 για παραδειγμα, ειναι εκτρωμα. Αλλα το 6.1 σε μαυρο, με τις πορτοκαλι λεπτομερειες, τη πλατη που κανει αυτη τη καμπυλη στη καμερα σαν χερουλι κ την curved οθονη, με κερδισε απ τη 1η στιγμη που το ειδα. Οσο για τα bezels, εγω ειμαι υποστηρικτης (οχι να ειναι βεβαια μεγεθους sony ή google pixel) οποτε.. Δεν το εχω το κινητο. Αλλα οσο το εχω δει, σκεφτομαι πως αν ημουν στην αγορα για συσκευη κ δεν ειχα 600€ για το key2, τοτε καρφι στο nokia. Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2018 από GrigM
Stogianz Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 6 ώρες πριν, akamar είπε Μην ξεχνάμε ότι και τα honor είναι δικά της . Μιας και την λανσάρει ως ξεχωριστή εταιρεία δε νομίζω πως την έχει συμπεριλάβει μέσα στους αριθμούς. (έτσι φαντάζομαι τουλάχιστον)
sistah Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Μπραβο της για το milestone αλλα να υπενθυμισω πως στις 24/7 θα κοψει το unlock του bootloader σε ολες τις Huawei/Honor συσκευες. Σιγουρα δεν προκειται να δημιουργησει καποιο προβλημα στον μεσο χρηστη αλλα ειναι δυσαρεστη κινηση.
just for today Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Τελικα οι ανθρωποι ειμαστε ανηκανοποιητη..Γγρινοιαζαμε για καλυτερες καμερες, καλυτερες οθονες, καλυτερες καρτες γραφικων, καλυτερους φακους, μεγαλυτερο διαφραγμα φακου, περησοτερη ραμ,καρτες μνημης, αδιαβροχοποιησει,καλυτερη αυτονομια,ταχυτερη φορτησει,ασυρματη φορτιση,περησοτερη επεξεργαστικη δυναμη,καλυτερα ηχεια κ ηχο,καλυτερο δαχτυλικο,καλυτερη προστασια απο σπασιματα φθορες σε οθονη,καλυτερη σχεδιαστικη γραμη με μικροτερα μπεζελς κτλπ ....ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΑ ΑΠΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ.Ολα αυτα τα χαρακτηρηστικα ρε ανθρωπε εχουν εξεληχθει κατα πολυ!!!!Δε μας αρεσει το ενα δε μας αρεσει το αλο.Δε μπορω να καταλαβω....Εκει που δειναμε ενα σκασμο λεφτα για να παρουμε τα σονυ ερικσον και τα σαρπ και νοκια για να παιζουμε κανενα φιδακι και νομηζαμε οτι εχουμε πολυ εξεληγμενες συσκευες τωρα εχουμε πραγματικα πολυ ανωτερες και καλυτερες συσκευες απο τοτε αλα ξαφνικα δε μας κανει τιποτα!!!@ 2
razorblade334 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω τι λέτε. Πήρα πριν από 20 μέρες το Huawei p9 lite 2017 και έχω μείνει υπέρ ικανοποιημένος. Τρομερή οθόνη στα 1920χ1080p, καλή κάμερα στα 12mp, δακτύλικο αποτύπωμα παρα πολύ ακριβές και γρήγορο, η μπαταρία του κρατάει πάρα το φαΐ που θέλει ο εξαιρετικά γρήγορος kirin cpu 675. Και 3 GB ram που σιγά μη χρειαστείς παραπάνω. Πριν είχα το j3 2016.ε καμία σχέση. Το κινητό πετάει. Κι όλα αυτά μαζί με την ασφάλεια για 2 χρόνια εάν σου πέσει και σπάσει στα 175 ευρώ. Τι άλλο θες. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2018 από razorblade334
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα