spyroskonst Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 FWD τα έσπαγε μέχρι την 3η σεζόν, με αποκορύφωμα για εμένα την 2η που ήταν ότι καλύτερο έχω δει σε σειροζόμπια. Απο κει και πέρα όμως... απλά πολλοί καφέδες για να βγει το κάθε επεισόδιο. Το πρόβλημα με WD & FWD είναι πώς την παλεύεις όταν τελειώνει ο καφές.
icenex Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Επειδη ανακαλυψα κατα τυχη μια σειρα του ειδους στο netflix δεν ξερω αν ειναι καλη αλλα οπως κ να εχει για τους λατρεις του ειδους νομιζω ειναι αρκετη για να περασει η ωρα και απο το πρωτο επεισοδιο που ειδα δεν ειναι τραγικη οπως κατι z nation. Η σειρα λεγεται black summer. Edit: Βλακεια ειναι τελικα...ηλιθιο σεναριο αν και ξεκινησε ωραια...ολοι μεσα στην σειρα ειναι πιο κουτοι και απο τα ραδικια. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2019 από icenex 1
naruto14 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Στις 11/4/2019 στις 12:28 ΜΜ, icenex είπε Επειδη ανακαλυψα κατα τυχη μια σειρα του ειδους στο netflix δεν ξερω αν ειναι καλη αλλα οπως κ να εχει για τους λατρεις του ειδους νομιζω ειναι αρκετη για να περασει η ωρα και απο το πρωτο επεισοδιο που ειδα δεν ειναι τραγικη οπως κατι z nation. Η σειρα λεγεται black summer. Edit: Βλακεια ειναι τελικα...ηλιθιο σεναριο αν και ξεκινησε ωραια...ολοι μεσα στην σειρα ειναι πιο κουτοι και απο τα ραδικια. Τι φάση το έχει το setting και σε τέτοιες σειρές οι χαρακτήρες κάνουν συνέχεια χαζομάρες; 😁
panther_512 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Καλή φάση πάντως που το έβαλαν στο netflix. Είχα σταματήσει κάπου στον 4ο κύκλο. Θα περνάει ευχάριστα η ώρα όταν θα πλένω τα πιάτα.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Μέχρι στιγμής μπορώ και το απολαμβάνω πάντως με μια μοναδική εξαίρεση, τα sneaky zombies που πετάγονται αθόρυβα από το πουθενά for cheap deaths. Βασικά κάτι μου λέει η επομενη θα είναι μάλλον και η τελευταία. Πάντως από "κακούς" νομίζω αυτοί είναι οι πιο ενδιαφέρον και είχε κάποιες καταπληκτικές σκηνές αυτή η season. Ώρα για FTWD.
Bermudakias33 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Η σειρά δεν παλεύεται πια. Βαρεμάρα μέχρι αηδίας. Πολλές φορές πατώ το κουμπί forward που σε εμένα πηδά 15 sec. Το κάνω όταν βλέπω σπαστικό ανούσιο διάλογο ή όταν βλέπω τον άλλο απλά να κάθεται και να κοιτά μια ντομάτα… Τα νούμερα πέφτουν και κάποια στιγμή η σειρά θα τελειώσει επιτέλους, διότι πλέον οι περισσότεροι το βλέπουμε ψυχαναγκαστικά, απλά για να μην το αφήσουμε στη μέση. Η τελευταία σεζόν FEAR ήταν πολύ καλύτερη... Επεξ/σία 19 Μαΐου 2019 από Bermudakias33 2
Fulgore Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Μιας και βγαινει το Fear τον αλλο μηνα ειπα να ξεκινησω να δω την τελευταια season μιας και τελειωσε. Στο πρωτο 15λεπτο περιπου με πηρε κυριολεκτικα ο υπνος,πρωτη φορα απο τοτε που ξεκινησα την εν λογω σειρα. Ακομα και το Fear που εχει αλλα προβληματα βεβαια,τοσο βαρετο και προβλεψιμο δεν ειναι σαν το Walking Dead. Πιστευω οτι του χρονου θα σκασει ανακοινωση για τελευταια season την 11η,δεν ειναι για παραπανω η σειρα γιατι θα ξεμεινει και απο κεντρικους ηθοποιους οι οποιοι ενας ενας φευγουν. 1
costacurta Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, Fulgore είπε Στο πρωτο 15λεπτο περιπου με πηρε κυριολεκτικα ο υπνος Έχει αναφερθεί πολλές φορές στο νήμα. Είναι ιδανική η νέα σεζόν για εξαιρετικό ύπνο και μεσημέρι και βραδάκι ακόμα και σε άτομα που κοιμούνται δύσκολα (δεν κάνω πλάκα)
7nisiotis Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, costacurta είπε Έχει αναφερθεί πολλές φορές στο νήμα. Είναι ιδανική η νέα σεζόν για εξαιρετικό ύπνο και μεσημέρι και βραδάκι ακόμα και σε άτομα που κοιμούνται δύσκολα (δεν κάνω πλάκα) Το έχω πάθει και γω, από το 2012 πριν κοιμηθώ το βλέπω χααχχα 1
Fulgore Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Μετα απο αρκετα επεισοδια η αποψη μου αλλαξε αρκετα προς το καλυτερο,βεβαια τα πρωτα 6-7 επεισοδια περιπου(μεχρι να δουμε τους whisperers ή οπως λεγονται τελος παντων)δεν παλευονται,εφυγαν με αρκετο fast forward με εξαιρεση καπως το επεισοδιο του Ρικ(που μαλλον θα τον ξαναδουμε παλι στο τελος). Γενικα απο το 8ο επεισοδιο και μετα ειναι που γινεται επιτελους ενδιαφερουσα η σειρα και οι whisperers ειναι σιγουρα κατι το διαφορετικο,αλλα το προβλημα ειναι οτι τους πηρε μολις 9 season για να δουμε κατι τετοιο... Τελικες εντυπωσεις οταν δω και τα τελευταια επεισοδια. Αυτο με τα sneaky zombies που δεν ακουγονται απο πουθενα και ξαφνικα βρισκονται απο πισω απο τον αλλο οντως σπαστικο.
paiktaras69 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Αφορά το κόμικ Spoiler https://www.reader.gr/life/tv-movies/295445/istoriki-stigmi-gia-walking-dead-pethane-o-rik-gkraims-pics
Fulgore Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 '''Ένα άδοξο τέλος για τον ....., και καλύτερα που δεν το είδαμε στη σειρά.''' Ο αρθρογραφος μαλλον δεν παρακολουθει την ιδια την σειρα για να γραφει τετοια πραγματα
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Ρε παιδιά τώρα τελιωσα τον 8ο κύκλο, ας μου πει κάποιος πως γίνεται ο negan να είναι ζωντανός αφού ο άλλος του κόψει το λαιμό
GoDRiC- Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 15 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε Ρε παιδιά τώρα τελιωσα τον 8ο κύκλο, ας μου πει κάποιος πως γίνεται ο negan να είναι ζωντανός αφού ο άλλος του κόψει το λαιμό Δεν ήταν πολύ δυνατό το κόψιμο και τον σώσαν επίσης. 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, GoDRiC- είπε Δεν ήταν πολύ δυνατό το κόψιμο και τον σώσαν επίσης. αυτο σκεφτηκα αλλα μου μοιαζει λιγο μουφα , ο ηθοποιος που κανει τον ρικ ποτε αλλαζει στον 9ο κυκλο ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα