Black_Dahlia Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Στις 6/11/2018 στις 1:37 ΠΜ, najinblue3 είπε εγω λεω αφου δεν εχεις δει την προηγουμενη, μην δεις ουτε αυτη. Τζαμπα χρονος αφου την σταματησες ηδη Σα να διαβάζεις το νου μου najinblue. Λίγο πριν να τελειώσει η εφτά την άφησα.
7nisiotis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Το μοναδικό πράγμα που έσωσε το επεισόδιο ήταν η μάχη Beta Vs Daryl. Προσωπικά γέλασα και λίγο πώς πετάγονταν μεσα απ' τους τοίχους. Θύμησε σκηνή από το Punisher του 2004 με τον The Russian. ...... movie κανείς; Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2019 από 7nisiotis
naimore Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) ποιοι ειναι αυτοι παλι; Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2019 από naimore
MaNePi Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 12 λεπτά πριν, naimore είπε ποιοι ειναι αυτοι παλι; οι whisperers? κάτι καλά παιδιά-βυρσοδέψες στο επάγγελμα
naimore Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 whisperers ηταν τα πιτσιρικια; εγω για τα πιτσιρικια ελεγα
Pitzimpitzidis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 ε επρεπε με καποιο τροπο να δικαιολογησουν το x στην πλατη που τοχαμε απορια απο την αρχη της σεζον καλο πουχε Μισον αλλα τραβηγμενο τι αλλο πια θα δειξουν
totalius Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Μισον Νιγκαν Νταρυλ . Αυτοί έμειναν να έχουν ενδιαφέρον κ είναι οι μόνοι που σώζουν τη κατάσταση .
-WISE- Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Έλεγα και γω τι πήγε στραβά και υπήρχαν δύο επεισόδια απανωτά που μπορούσες να δεις χωρίς να παίζεις σστο κινητό σου και τελικά ήρθε το χθεσινό επεισόδιο να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. 😛 1
rudigarcia222 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, -WISE- είπε Έλεγα και γω τι πήγε στραβά και υπήρχαν δύο επεισόδια απανωτά που μπορούσες να δεις χωρίς να παίζεις σστο κινητό σου και τελικά ήρθε το χθεσινό επεισόδιο να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. 😛 εμενα μου θυμιζει εντονα τολμη και γοητεια αλλα με ζομπι
7nisiotis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Τα ποιο ενδιαφέροντα λεπτά η σκηνή με τον Νιγκαν.
Ghost1978 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 WTF επεισόδιο ηταν αυτο? Το μαρτύριο της σταγόνας ζούμε...επικη ανατροπή που σώζει τη παρτίδα.. οι whisperers τα κάνουν τανα όλα.. Και εκεί που όλα μοιάζουν χαμένα εμφανίζεται ο Νιγκαν με τη Λουσυλ και τους κάνει κιμά. Με τον κιμά φτιάχνουν κεφτεδάκια και μαζεύονται όλοι στο πανηγύρι του Βασιλείου να τα φάνε βλέποντας με τον βιντεοπροβολέα ζομπιλαντ. Το επόμενο πρωί είναι όλοι ζόμπι και πέφτει αυλαία στη σειρά.. Και ησυχαζουμε.
Fan Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Εκεί που λες ότι η σεζόν ανεβαίνει έρχεται το 14ο επεισόδιο, το λες και filler, και γκρεμίζει τα πάντα. Άντε τώρα να ξαναπείσεις αυτούς που κλαψουρίζουν όλη την ώρα για τη σειρά ότι αξίζει να τη συνεχίσουν.
totalius Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Εμένα μου άρεσε περισσότερο από τα τελευταία γιατί δεν έδειξε καθόλου το ξανθοψείρα το Henry . Ήταν όμως ένα επεισόδιο απλά για να συμπληρωθεί ο κύκλος . Επίσης σα κακοί οι whisperers δε μου λένε τίποτα έτσι κ σλιως οποτε δε μου έλειψαν κιόλας. . Καλύτερα να βλέπω το Νιγκαν έστω στη φυλακή .
tz3s Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Ηταν ενα επεισοδιο που επρεπε να το δειξουν... Για να μαθουμε τι διαολο επαθε αυτη η Μισον! Το θεμα ειναι οτι το μισο επεισοδιο επρεπε να παιχτη 5-6 επεισοδια πριν και οχι τωρα...
GiOrGoSk21 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Στις 19/3/2019 στις 3:53 ΜΜ, -WISE- είπε Έλεγα και γω τι πήγε στραβά και υπήρχαν δύο επεισόδια απανωτά που μπορούσες να δεις χωρίς να παίζεις σστο κινητό σου και τελικά ήρθε το χθεσινό επεισόδιο να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. 😛 Γίνεται δουλειά όμως, δε μπορείς να πεις. Προλαβαίνεις να διαβάσεις όλα τα νέα της ημέρας ε... Όχι χαζά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα