Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 6/11/2018 στις 1:37 ΠΜ, najinblue3 είπε

εγω λεω αφου δεν εχεις δει την προηγουμενη, μην δεις ουτε αυτη. Τζαμπα χρονος αφου την σταματησες ηδη

Σα να διαβάζεις το νου μου najinblue. Λίγο πριν να τελειώσει η εφτά την άφησα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μοναδικό πράγμα που έσωσε το επεισόδιο ήταν η μάχη Beta Vs Daryl. Προσωπικά γέλασα και λίγο πώς πετάγονταν μεσα απ' τους τοίχους. Θύμησε σκηνή από το Punisher του 2004 με τον The Russian.

......

movie κανείς; :P

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, naimore είπε

ποιοι ειναι αυτοι παλι; 

οι whisperers?

κάτι καλά παιδιά-βυρσοδέψες στο επάγγελμα

Δημοσ.

ε επρεπε με καποιο τροπο να δικαιολογησουν το x στην πλατη που τοχαμε απορια απο την αρχη της σεζον

καλο πουχε Μισον αλλα τραβηγμενο τι αλλο πια θα δειξουν

Δημοσ.

Έλεγα και γω τι πήγε στραβά και υπήρχαν δύο επεισόδια απανωτά που μπορούσες να δεις χωρίς να παίζεις σστο κινητό σου και τελικά ήρθε το χθεσινό επεισόδιο να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. 😛

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, -WISE- είπε

Έλεγα και γω τι πήγε στραβά και υπήρχαν δύο επεισόδια απανωτά που μπορούσες να δεις χωρίς να παίζεις σστο κινητό σου και τελικά ήρθε το χθεσινό επεισόδιο να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. 😛

εμενα μου θυμιζει εντονα τολμη και γοητεια αλλα με ζομπι

Δημοσ.

WTF επεισόδιο ηταν αυτο?

Το μαρτύριο της σταγόνας ζούμε...επικη ανατροπή που σώζει τη παρτίδα.. οι whisperers τα κάνουν τανα όλα.. Και εκεί που όλα μοιάζουν χαμένα εμφανίζεται ο Νιγκαν με τη Λουσυλ και τους κάνει κιμά. 

Με τον κιμά φτιάχνουν κεφτεδάκια και μαζεύονται όλοι στο πανηγύρι του Βασιλείου να τα φάνε βλέποντας με τον βιντεοπροβολέα ζομπιλαντ.

Το επόμενο πρωί είναι όλοι ζόμπι και πέφτει αυλαία στη σειρά.. Και ησυχαζουμε.

Δημοσ.

Εκεί που λες ότι η σεζόν ανεβαίνει έρχεται το 14ο επεισόδιο, το λες και filler, και γκρεμίζει τα πάντα. Άντε τώρα να ξαναπείσεις αυτούς που κλαψουρίζουν όλη την ώρα για τη σειρά ότι αξίζει να τη συνεχίσουν.

Δημοσ.

Εμένα μου άρεσε περισσότερο από τα τελευταία γιατί δεν έδειξε καθόλου το ξανθοψείρα το Henry  . Ήταν όμως ένα επεισόδιο απλά για να συμπληρωθεί ο κύκλος . Επίσης σα κακοί οι whisperers δε μου λένε τίποτα έτσι κ σλιως οποτε δε μου έλειψαν κιόλας. . Καλύτερα να βλέπω το Νιγκαν έστω στη φυλακή . 

Δημοσ.

Ηταν ενα επεισοδιο που επρεπε να το δειξουν... Για να μαθουμε τι διαολο επαθε αυτη η Μισον! Το θεμα ειναι οτι το μισο επεισοδιο επρεπε να παιχτη 5-6 επεισοδια πριν και οχι τωρα...

Δημοσ.
Στις 19/3/2019 στις 3:53 ΜΜ, -WISE- είπε

Γίνεται δουλειά όμως, δε μπορείς να πεις. Προλαβαίνεις να διαβάσεις όλα τα νέα της ημέρας ε... Όχι χαζά... :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...