Jargon Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, di maria kun είπε γενικα τα βραδια εχω αυπνιες-δουλεια προβληματα οικονομικα κτλ,δυσκολευομαι οταν την πεφτω στο κρεββατι,παρατηρησα οτι βαζοντας 5 λεπτα πριν κοιμηθω walking dead με βοηθαει αμεσα σε βαθυ ηρεμο υπνο.Τι θελω να πω,δεν απευθυνεται μονο σε αυτη την κατηγορια που αναφερεις υπαρχουμε και εμεις LOL....Αν και το έχω παρατήσει εδώ και καιρό ο μόνος λόγος που δεν το σβήνω από το σκληρό είναι αυτός.....όταν εισπράτω χρήματα δεν μπορώ να το δω με τίποτα....χαχαχαχα....
Kostasspil Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Ένα νέο spinoff του The Walking Dead είναι στα σκαριά, όπως επιβεβαίωσε το AMC Networks.
Pitzimpitzidis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 που ειδα το 9x11 ειχε 4.39m νουμερα που δεν εχει σε αλλη σειρα του το AMC ακομα και το Fear κανει γυρω στα 2m δεν θα το παρατησει ευκολα το καναλι θα πεσει τρελο αρμεγμα μεχρι τελικης πτωσεως
najinblue3 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) To neftlix διαβασα θα προβαλει τη σειρα, διαβασατε κατι σχετικο? Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2019 από najinblue3
-WISE- Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 12 λεπτά πριν, najinblue3 είπε To neftlix διαβασα θα προβαλει τη σειρα, διαβασατε κατι σχετικο? Ναι είναι επιβεβαιωμένο. Μέχρι την 8 το έχει πάρει. 1
najinblue3 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 8 λεπτά πριν, -WISE- είπε Ναι είναι επιβεβαιωμένο. Μέχρι την 8 το έχει πάρει. thx καιρος να την συνεχισω xD
-WISE- Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, najinblue3 είπε thx καιρος να την συνεχισω xD Ναι, συνέχισε την και μπαίνε να κράζουμε όλοι μαζί. 😛
7nisiotis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 5 ώρες πριν, Kostasspil είπε Ένα νέο spinoff του The Walking Dead είναι στα σκαριά, όπως επιβεβαίωσε το AMC Networks. Τι θα δείξουν; Την Maggie non stop bitching /crying;
Kostasspil Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 https://www.instagram.com/p/BubgrMtARv2/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=j80o4e1puf8b
totalius Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 18 ώρες πριν, najinblue3 είπε thx καιρος να την συνεχισω xD Δλδ επειδή τη πήρε το Netflix αξίζει να τη συνεχίσεις ? Μήπως είσαι μεγαλομέτοχος του καναλιού κ δε το ξέρουμε ;
najinblue3 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, totalius είπε Δλδ επειδή τη πήρε το Netflix αξίζει να τη συνεχίσεις ? Μήπως είσαι μεγαλομέτοχος του καναλιού κ δε το ξέρουμε ; οτι δε βλεπω πειρατικα δε περναει απο το μυαλο σου, ε? 1
alustop Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 11 λεπτά πριν, najinblue3 είπε οτι δε βλεπω πειρατικα δε περναει απο το μυαλο σου, ε? Εδώ που τα λέμε πάντως οι πρώτες 4-5 σεζόν αξίζουν. Οι άλλες είναι... 1
totalius Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, najinblue3 είπε οτι δε βλεπω πειρατικα δε περναει απο το μυαλο σου, ε? Μα κ εγώ στο otetv το βλέπω δεν είμαι υπέρ της πειρατείας εκτός κ αν είναι κάτι που δεν υπάρχει Ελλάδα .
najinblue3 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, totalius είπε Μα κ εγώ στο otetv το βλέπω δεν είμαι υπέρ της πειρατείας εκτός κ αν είναι κάτι που δεν υπάρχει Ελλάδα . Δεν μενω Ελλαδα και μονο Neftlix μπορω να δω με Αγγλικους υποτιτλους. Δε ξερω αν μπορεις να εχεις Otetv στο εξωτερικο παντως, δεν το εχω ψαξει
totalius Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Εξωτερικό όντως η μόνη λύση για να έχεις κ υπότιτλους πρέπει να είναι το Netflix .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα