Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 374
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όντως μέτριο. Εμένα μου ψιλοάρεσε η προσπάθεια επιστροφής του Νίγκαν.

Με τόσους πρωταγωνιστές να αποχωρούν, ποιός/ποιά θα μείνει στο τέλος; Μόνο ο Daryl και η Carol έμειναν. 

Δημοσ.

Το μόνο που μου άρεσε από το επεισόδιο ήταν η όλη φάση με το Νιγκαν . Εξαιρώ βέβαια τη γελοία  σκηνή με τη μικρή . Γενικά οι σκηνές με τα πιτσιρίκια στο WD από την αρχή βγάζουν μόνο γέλιο με τη κακή έννοια .

Νεθρικο γέλιο με έπιασε επίσης που προσπαθούν  να δώσουν ηγετικό ρόλο στη χοντρούλα με το βλέμμα αγελάδας . Κατά τα αλά το είδα ευχάριστα . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γελοιοτητες με τη Τζούντιθ. Γενικά όλο το σκηνικό με την απελευθέρωση κλπ... Το βρήκα κάκιστο.
Στο επόμενο επεισόδιο θα έχουμε μπόλικο πράγμα με γουισπερερς.

Πάντως ο, τι και να λέμε για την κατάντια της σειράς, τα κοστούμια, το make up και το body paint της είναι σε άλλα επίπεδα. Top of the top.

Επεξ/σία από -WISE-
  • Like 1
Δημοσ.

Εντάξει,δεν ήταν και τόσο κακό..Τον Νιγκαν τον θέλουμε Αντρουα με κοχονας ρε..σοβαρευτειτε οι σεναριογράφοι.

Αν η Μπουλουκα αναλάβει το Χιλτο(ν)π θα φαρμακωθω. 

Έχω μια ελπίδα, μια λαχτάρα ,,  να ξαναγίνει η σειρά που αγάπησα.. Ίσως γι'αυτό την βλέπω ακόμα...ή είμαι ψυχαναγκαστικος μαζοχιστης και πρέπει να το κοιτάξω...εε γιατρέ?  

Δημοσ.

Το επεισόδιο θα μπορουσε να λεγεται κ "" Οτι του φανει του λολοστεφανή" .Απο που να το πιασεις κ που να το αφησεις . Από το ξαφνικο ερωτα του πιτσιρικα για τη πιτσιρικα που για παρτη της εκανε τη μια μαλ@κι@ μετα την αλλη ; Απο τις καθυστερημενες που βγηκαν βολτα νυχτιατικα στο παρκο ; Απο τον ηγετικο ρολο 😂 της χοντρουλας ; Το χειροτερο επεισοδιο απο τα 10 του κυκλου .

Δημοσ.

Όχι άλλα φιλεεεεερς! Έλεος πια.

Εν τω μεταξύ τόσο εκτός λογικής όλα όσα έγιναν στο επεισόδιο αυτό.

Δημοσ.

Όλες οι ενέργειες που έκαναν οι πρωταγωνιστες του επεισοδίου ήταν wtf . Κυρίως το στορυ  του πιτσιρικά με τη φυλακισμένη είναι εντελώς άκυρο . Μάλιστα μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση γιατί σε αυτό το κύκλο έως τώρα είχε περιοριστεί αυτό στο ελάχιστο . Δλδ γινόταν πράγματα που είχαν κάποιο νόημα . Ήταν η μεγάλη αλλαγή αυτού του κύκλου προς το καλύτερο ότι δεν έβλεπες χαζές ενέργειες που απλά εξυπηρετούν το σενάριο . 

Δημοσ.

το στορυ του πιτσιρικα θα εβγαζε περισσοτερο νοημα αν γινοταν σε διαρκεια περισσοτερων επεισοδιων αλλα θα κουραζε

πιο ηλιθιο μου φανηκε το σχεδιο των καινουριων μεσα στην νυχτα να πανε να βρουνε τον φιλο τους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...