Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, patrickdrd είπε

ναι μωρε

και σιγα τι βγηκε, γτπ release, δεν παιζει στην tv μου,

σε τετοιες περιπτωσεις ολη η σαβουρα βγαινει,

θα περιμενω την κανονικη, σιγα μην κατσω να κανω convert τη μλκια

Το έκαναν διαθέσιμο στους συνδρομητές τους πρόωρα.

Σε μια χαρα ποιότητα το βρήκα μάλιστα 1080p WebDL X265. Αν θες στείλε μου pm  να σου δώσω λινκ

39 λεπτά πριν, Arkin είπε

Το βαρεθηκε ο κοσμος. Εχουν ακριβως το παραπανω pattern που γραφεις. Μεχρι την 4-5 σεζον max το εβλεπα με πολυ καλη διαθεση. Μετα το βαρεθηκα. Τις πρωτες σεζον τις ξανα βλεπω παντως ανετα μεχρι τον governor μετα με τους κανιβαλους και τον nigan ελαχιστα επεισοδια βλεπονται.

Το μόνο θετικό στη σειρά πλέον είναι ο Νιγκαν. Ελπίζω μην τον μαλθακωσουν τερμα και αυτόν και φαγωθεί από κάνα περαστικό ζομπι

• Απαντ. 374
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 minute ago, 7nisiotis said:

Σε μια χαρα ποιότητα το βρήκα μάλιστα 1080p WebDL X265. Αν θες στείλε μου pm  να σου δώσω λινκ

ευχαριστω πολυ για το οφερ, αλλα δεν μου παιζουν τα 265 (παλια τηλεοραση), ολα τετοια ειναι;

κατι απλο αν βρει καποιος, 264 δηλαδη, αλλα ενα nogrp που βρηκα δεν μου επαιξε,

αν βρει κανενας κανα αλλο ας μου το στειλει

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, patrickdrd είπε

ευχαριστω πολυ για το οφερ, αλλα δεν μου παιζουν τα 265 (παλια τηλεοραση), ολα τετοια ειναι;

κατι απλο αν βρει καποιος, 264 δηλαδη, αλλα ενα nogrp που βρηκα δεν μου επαιξε,

αν βρει κανενας κανα αλλο ας μου το στειλει

Έχεις pm σε λίγα λεπτά να βρω κανα 2.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Το βαρεθηκε ο κοσμος. Εχουν ακριβως το παραπανω pattern που γραφεις. Μεχρι την 4-5 σεζον max το εβλεπα με πολυ καλη διαθεση. Μετα το βαρεθηκα. Τις πρωτες σεζον τις ξανα βλεπω παντως ανετα μεχρι τον governor μετα με τους κανιβαλους και τον nigan ελαχιστα επεισοδια βλεπονται.

Μα κάποτε ήταν πολύ καλή σειρά! Σου είχε δράση, είχε επεισόδια που προχωρούσαν την ιστορία, έχτιζαν τους χαρακτήρες κλπ. Γενικά ανυπομονούσες για το επόμενο επεισόδιο! Αλλά με το που τελείωσε και η σεζόν με τον Governor, φαίνεται απλά ξέχασαν να γράφουν ή βαρέθηκαν να γράφουν

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Gkostas2007 είπε

Μα κάποτε ήταν πολύ καλή σειρά! Σου είχε δράση, είχε επεισόδια που προχωρούσαν την ιστορία, έχτιζαν τους χαρακτήρες κλπ. Γενικά ανυπομονούσες για το επόμενο επεισόδιο! Αλλά με το που τελείωσε και η σεζόν με τον Governor, φαίνεται απλά ξέχασαν να γράφουν ή βαρέθηκαν να γράφουν

Ισως και αυτοι δεν ηξεραν τι να βγαλουν στη συνεχεια και εγινε αυτο το πραγμα. Ειδαν χρημα και οντως εβγαλαν αλλα στη συνεχεια τιποτα. Τα ιδια με το lost/dexter/prison break επεσαν στην παγιδα και αυτη. Δεν μιλαω για τα sitcoms bbt/himym αυτα απο την 4 σεζον και μετα απλα τιποτα. Αλλα τα βλεπουμε απο συνηθεια και γιατι τους μαθαμε τοσα χρονια.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Ισως και αυτοι δεν ηξεραν τι να βγαλουν στη συνεχεια και εγινε αυτο το πραγμα. Ειδαν χρημα και οντως εβγαλαν αλλα στη συνεχεια τιποτα. Τα ιδια με το lost/dexter/prison break επεσαν στην παγιδα και αυτη. Δεν μιλαω για τα sitcoms bbt/himym αυτα απο την 4 σεζον και μετα απλα τιποτα. Αλλα τα βλεπουμε απο συνηθεια και γιατι τους μαθαμε τοσα χρονια.

Γι' αυτό συνήθως οι πιο επιτυχημένες σειρές τελειώνουν μετά απο 3-4 σεζόν ;)

• Like 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Alejandro είπε

Άλλο ένα δραματικά κακό επεισόδιο...

δεν συμφωνώ......ήταν ένα ικανοποιητικό επεισόδιο......έχουν παιχτεί αρκετά χειρότερα 

Δημοσ.

Αχ και να ακολουθούσε τα κόμικ θα μιλούσαμε για άλλη σειρά....Μακάρι να το πάνε παρακάτω γρήγορα με τους whisperers και να μην κολλήσουν καμιά δεκαριά επεισόδια με δαύτους.

11 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Το μόνο θετικό στη σειρά πλέον είναι ο Νιγκαν. Ελπίζω μην τον μαλθακωσουν τερμα και αυτόν και φαγωθεί από κάνα περαστικό ζομπι

Είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα τον κάνουν και πως θα τον διαχειριστούν από δω και μπρος.

Δημοσ.

Εγώ παίδες είδα πρόσφατα ένα νέο κορεάτικο με ζόμπι (kingdom) και συγκρινομενο με το τωρινό συνονθύλευμα που λέγεται walking dead season 9 είναι σαν να βλέπεις champion league και β τοπικό. 

Δημοσ.

Εγώ αν ήμουν ο Jeffrey Dean Morgan, μετά το τελευταίο επεισόδιο,  θα έφευγα και θα τους χάριζα και τα δεδουλευμένα για να μη με διασύρουν άλλο έτσι.

Δημοσ.

Φεύγει και η Μισόν....στο τέλος το μόνο που θα απομείνει θα είναι τα ζόμπι αλλά μια μέρα θα καταλάβουμε πως είμαστε εμείς που κοιτάμε την ανάκλαση μας στη TV.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...