Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Innersense είπε

Προφανώς όποιος ενδιαφέρεται παίρνει ένα τηλέφωνο στο κατάστημα και μαθαίνει.

Στην πρώτη προωθητική ενέργεια τον Αύγουστο, για να τους βρω στο τηλ,  μαρτύρησα...

• Απαντ. 168
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Innersense είπε

Προφανώς όποιος ενδιαφέρεται παίρνει ένα τηλέφωνο στο κατάστημα και μαθαίνει.

αν πιάσεις γραμμή εκείνη την ημέρα γραψε μου!!! Στο Golden επερνα μια μερα και τζιφος

Δημοσ.

Θα βγει ανακοίνωση και στο ίντερνετ και στη σελίδα τους στα social media. Δε χρειάζεται να πάρετε τηλέφωνο. Δε θα το κρατήσουν κρυφό. Εγώ πάντως είμαι από Θεσσαλονίκη και μια χαρά εξυπηρετηθηκα και το έμαθα. 

Δημοσ.

Note 9 δύσκολο να μπει. 

Τιμολόγιο μπορείς να κόψεις και με τον κλασικό τρόπο, αλλά η χρέωση θα πρέπει να γίνει μέσω κάρτας του διαχειριστή αν το συνολικό ποσό ξεπερνάει τα 500€

Δημοσ.

Το s9+ πάντως που ενδιαφέρει τους περισσότερους βγαίνει στα 473€ με τιμολόγιο, οπότε μπορεί να πληρωθεί και μετρητά. Εγώ όταν το πήρα δεν μου ζήτησαν κάτι άλλο εκτός από το χαρτί από το taxis, οπότε μπορεί να πάει και οποιοσδήποτε. 

Δημοσ.

σε μένα το αντίθετο!

S9 με θήκη που έβγαινε σύνολο γύρω στα 450 με τιμολόγιο, μου ζήτησαν χρεωστική/πιστωτική

Κατάστημα Θεσσαλονίκης πριν 1 βδομάδα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, mercator84 είπε

σε μένα το αντίθετο!

S9 με θήκη που έβγαινε σύνολο γύρω στα 450 με τιμολόγιο, μου ζήτησαν χρεωστική/πιστωτική

Κατάστημα Θεσσαλονίκης πριν 1 βδομάδα

Κι εγώ τελικά με κάρτα πλήρωσα γιατί έβαλα 24 άτοκες. Αλλά σε σένα μου φαίνεται περίεργο γιατί ζήτησαν κάρτα! Αφού το ποσό δεν υπερβαίνει το 500αρικο...

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, psychologos είπε

Τελικα ρε παιδια, ανοιξε σημερα το VR κατάστημα όπως ειχαν υποσχεθεί ή τσάμπα η χαρα;

15 Οκτωβρίου τελικά. 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, tryf3 είπε

15 Οκτωβρίου τελικά. 

Ωχ, τι σου' τυχε φιλαρακι ! Να που τελικα δεν ηταν φημες ! Εγω ευτυχως το κρατησα το MI MIX2  να το δωσω αφου παρω το S9+

Δημοσ.
2 ώρες πριν, psychologos είπε

Ωχ, τι σου' τυχε φιλαρακι ! Να που τελικα δεν ηταν φημες ! Εγω ευτυχως το κρατησα το MI MIX2  να το δωσω αφου παρω το S9+

Δε βαριέσαι υπομονή. Κατάφερα και έδωσα 450 ευρώ το δικαρτο s8+ ! Δεν ξέρω αν θα το ξανά έδινα σε τέτοια τιμή και ειδικά τότε! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...