Nearly_God Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, fylatos είπε Σε ευχαριστώ πολύ. Ξέρεις αν ανοίγουν 17:00 που λένε; Την πρώτη μέρα, αν και το προσωπικό ήταν στο σημείο που είναι στημένο το vr store από τις 5 παρά, άνοιξαν κατά τις 5.30, μέχρι να κάνουν τις ρυθμίσεις και μετά να το δοκιμάσουν και όλοι οι υπάλληλοι πρώτα. Τώρα πιστεύω ότι ανοίγουν κανονικά. 6 ώρες πριν, Swtiriasissy είπε Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση 😊 Να ρωτήσω κάτι ακόμη. Εχουν καποιο θεμα τα κινητα απο το συγκεκριμένο καταστημα? Γιατί να έχουν θέμα; Το κινητό ήταν σφραγισμένο στο κουτί του και μάλιστα εγώ το άνοιξα και μέσα στο μαγαζί (δεν άντεξα 😜) όσο περίμενα να μου κόψουν το τιμολόγιο και να πληρώσω.
Swtiriasissy Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 37 λεπτά πριν, Nearly_God είπε Την πρώτη μέρα, αν και το προσωπικό ήταν στο σημείο που είναι στημένο το vr store από τις 5 παρά, άνοιξαν κατά τις 5.30, μέχρι να κάνουν τις ρυθμίσεις και μετά να το δοκιμάσουν και όλοι οι υπάλληλοι πρώτα. Τώρα πιστεύω ότι ανοίγουν κανονικά. Γιατί να έχουν θέμα; Το κινητό ήταν σφραγισμένο στο κουτί του και μάλιστα εγώ το άνοιξα και μέσα στο μαγαζί (δεν άντεξα 😜) όσο περίμενα να μου κόψουν το τιμολόγιο και να πληρώσω. Καποιοι που γραφουν για καποια εφαρμογη που δεν μπορουν να διαγραψουν και καποια αλλα που δεν τα ξερω κιολας για αυτο ρωταω.
Nerazzurri Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Παιδιά για κάποιον ο οποίος δεν έχει σύνδεση στη vodafone αλλά απλά ένα πακέτο cu, μπορεί να πάει και να αγοράσει μια σκέτη συσκευή με την έκπτωση ή αυτό το 40% ( η γενικά η μείωση τιμής ) αφορά μόνον ανανεώσεις συμβολαίου της εταιρείας και το δίνουν σαν 'επιδότηση'? Ευχαριστώ!
recon3 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Nerazzurri είπε Παιδιά για κάποιον ο οποίος δεν έχει σύνδεση στη vodafone αλλά απλά ένα πακέτο cu, μπορεί να πάει και να αγοράσει μια σκέτη συσκευή με την έκπτωση ή αυτό το 40% ( η γενικά η μείωση τιμής ) αφορά μόνον ανανεώσεις συμβολαίου της εταιρείας και το δίνουν σαν 'επιδότηση'? Ευχαριστώ! Μπορείς κανονικά.
Nearly_God Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 3/9/2018 στις 11:52 ΜΜ, Swtiriasissy είπε Καποιοι που γραφουν για καποια εφαρμογη που δεν μπορουν να διαγραψουν και καποια αλλα που δεν τα ξερω κιολας για αυτο ρωταω. Η αλήθεια είναι ότι έχει εγκατεστημένη μια εφαρμογή της Vodafone που δεν γίνεται απεγκατάσταση από τις ρυθμίσεις, δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος τρόπος, αλλά προσωπικά δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Εκτός από αυτό δεν έχω βρει κάποιο άλλο πρόβλημα (όχι ότι η εφαρμογή αυτή είναι πρόβλημα έτσι;)
ALXIOA Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 48 δοσεις μονο με χρηση πιστωτικης καρτας?
fylatos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Για την εφαρμογή απλά απενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις όλες και τα δικαιώματα και τελείωσε. Το κινητό είναι non branded ουσιαστικά. Εμένα και στην εκκίνηση το s9+ δεν βγάζει κόκκινο και σήμα της βονταφον. 1
-WISE- Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, ALXIOA είπε 48 δοσεις μονο με χρηση πιστωτικης καρτας? Ναι. 1
oldhag Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 The Mall Athens από τις 20 Σεπτεμβρίου έως τις 6 Οκτωβρίου. 1
psychologos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Καλημέρα, συμφορουμιτες. Ακουσε κανεις αν οντως ισχυει το event από 20 Σεπτεμβρίου μεχρι 6 Οκτωβριου στο Mall στην Αθηνα, γιατι καπου πηρε το αυτι μου ότι το μεταφέρανε για τις 15 Οκτωβριου περιπου. Επισης, για τους πιο ειδικους, πρεπει οπωσδήποτε η εταιρεια να υπάγεται σε καθεστώς ΦΠΑ για να παρεις τη συσκευή με τιμολογιο; Αν δεν υπάγεται, δε γινεται: Να' στε καλα !
tryf3 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, psychologos είπε Καλημέρα, συμφορουμιτες. Ακουσε κανεις αν οντως ισχυει το event από 20 Σεπτεμβρίου μεχρι 6 Οκτωβριου στο Mall στην Αθηνα, γιατι καπου πηρε το αυτι μου ότι το μεταφέρανε για τις 15 Οκτωβριου περιπου. Επισης, για τους πιο ειδικους, πρεπει οπωσδήποτε η εταιρεια να υπάγεται σε καθεστώς ΦΠΑ για να παρεις τη συσκευή με τιμολογιο; Αν δεν υπάγεται, δε γινεται: Να' στε καλα ! Πού το πήρε το αυτί σου φίλε μου;
psychologos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καθως περνουσα και το εφερε ο ανεμος ! Αυτό είναι το ζητημα, φιλε μου; Το θεμα είναι θα είναι ανοικτα αυριο όπως κυκλοφορει ευρεως στο site ή θα παμε ασκοπα μεχρι το Mall ? Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2018 από psychologos
Looter Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Μια που το note 9 άρχισε να «παλιωνει» , ίσως θα έπρεπε να μπει και αυτό στην προσφορά! Το λέω γιατί ο κατάλογος των συσκευών έχει μείνει ίδιος..
Innersense Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Προφανώς όποιος ενδιαφέρεται παίρνει ένα τηλέφωνο στο κατάστημα και μαθαίνει.
psychologos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Εδώ είναι το ωραιο: Δεν εχουν καμια ενημερωση, λενε !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα