dali13gr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, katsikoula είπε Στην Αθήνα δεν ήταν γύρω στα 430 ευρώ το S9; Γιατί αυξήθηκε κατά 100 ευρώ μέχρι την Θεσσαλονίκη; Βάζουν και την βενζίνη μέσα; 😑 Απ' ό,τι βλέπω όχι, μάλλον για το S8 λες. https://www.insomnia.gr/forums/topic/681848-vodafone-virtual-reality-κατάστημα/?do=findComment&comment=56596201
katsikoula Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 34 λεπτά πριν, dali13gr είπε Απ' ό,τι βλέπω όχι, μάλλον για το S8 λες. https://www.insomnia.gr/forums/topic/681848-vodafone-virtual-reality-κατάστημα/?do=findComment&comment=56596201 καλά λες, λάθος θυμάμαι. Γύρω στα 530 το είχα πάρει και εγώ με official θήκη το S9.
fylatos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, Nearly_God είπε Ναι αλλά μην ξεχνάς ότι δίνει και μέχρι 48 άτοκες, κάτι που δεν βρίσκεις στα σκρουτζομάγαζα Για να κανείς αγορά πρέπει απλά να πας στο cosmos τις ώρες που είναι ανοικτό το vr store. Για να αγοράσεις χωρίς ΦΠΑ πρέπει κατά την πληρωμή στο φυσικό κατάστημα να ζητήσεις τιμολόγιο σε εταιρία ή ατομική επιχείρηση που να υπάγεται σε καθεστώς ΦΠΑ Δες εδώ Είχε διαθέσιμα s9+ στο cosmos; Μέχρι πότε είναι η προσφορά; Επίσης είναι branded?
Swtiriasissy Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, Nearly_God είπε Ναι αλλά μην ξεχνάς ότι δίνει και μέχρι 48 άτοκες, κάτι που δεν βρίσκεις στα σκρουτζομάγαζα Για να κανείς αγορά πρέπει απλά να πας στο cosmos τις ώρες που είναι ανοικτό το vr store. Για να αγοράσεις χωρίς ΦΠΑ πρέπει κατά την πληρωμή στο φυσικό κατάστημα να ζητήσεις τιμολόγιο σε εταιρία ή ατομική επιχείρηση που να υπάγεται σε καθεστώς ΦΠΑ Δες εδώ Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση 😊
Nearly_God Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 15 ώρες πριν, fylatos είπε Είχε διαθέσιμα s9+ στο cosmos; Μέχρι πότε είναι η προσφορά; Επίσης είναι branded? Η προσφορά σύμφωνα με το site είναι έως 15/9. Το τηλέφωνο είναι όπως το πουλάνε από τα φυσικά καταστήματα, ούτε σηματάκια από έξω ούτε τίποτα. Το μόνο που έχει είναι μια εφαρμογή της Vodafone προεγκαταστημένη, την οποία δεν μπήκα καν στο κόπο να δω αν μπορώ να την αφαιρέσω. Επίσης είναι το 64gb duos μοντέλο αυτό που μου έδωσαν. Διαθεσημότητα δεν ξέρω, εγώ πήγα πρώτη μέρα. Στην τελική αν δεν είσαι κοντά πάρ' τους κι ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις πριν να πας. 14 ώρες πριν, Swtiriasissy είπε Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση 😊 👍🏼
fylatos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, Nearly_God είπε Η προσφορά σύμφωνα με το site είναι έως 15/9. Το τηλέφωνο είναι όπως το πουλάνε από τα φυσικά καταστήματα, ούτε σηματάκια από έξω ούτε τίποτα. Το μόνο που έχει είναι μια εφαρμογή της Vodafone προεγκαταστημένη, την οποία δεν μπήκα καν στο κόπο να δω αν μπορώ να την αφαιρέσω. Επίσης είναι το 64gb duos μοντέλο αυτό που μου έδωσαν. Διαθεσημότητα δεν ξέρω, εγώ πήγα πρώτη μέρα. Στην τελική αν δεν είσαι κοντά πάρ' τους κι ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις πριν να πας. 👍🏼 Σε ευχαριστώ πολύ. Ξέρεις αν ανοίγουν 17:00 που λένε;
-WISE- Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η προεγκατεστημένη εφαρμογή της Vodafone δυστυχώς δεν διαγράφεται. Ούτε απενεργοποιείται ώστε να μην την βλέπουμε. Εγώ την έκανα απόκρυψη από το μενου τουλάχιστον να μην την βλέπω μαζί με τις άλλες εφαρμογές. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2018 από -WISE-
Innersense Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 19 λεπτά πριν, -WISE- είπε Η προεγκατεστημένη εφαρμογή της Vodafone δυστυχώς δεν διαγράφεται. Ούτε απενεργοποιείται ώστε να μην την βλέπουμε. Εγώ την έκανα απόκρυψη από το μενου τουλάχιστον να μην την βλέπω μαζί με τις άλλες εφαρμογές. Είναι σπαστικό ότι το Vodafone Start εμφανίζεται μετά από κάθε restart και έτσι σύντομα κατέφυγα στο Package Disabler. Δεν το έβαλα μόνο γι αυτό, αλλά και για να κάνω disable την Bixby, για να μπορώ να ενεργοποιώ/απενεργοποιώ το Gear VR Service και διάφορα άλλα...
-WISE- Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Innersense είπε Είναι σπαστικό ότι το Vodafone Start εμφανίζεται μετά από κάθε restart και έτσι σύντομα κατέφυγα στο Package Disabler. Δεν το έβαλα μόνο γι αυτό, αλλά και για να κάνω disable την Bixby, για να μπορώ να ενεργοποιώ/απενεργοποιώ το Gear VR Service και διάφορα άλλα... Ρε συ ποιο package εβαλες; Ό,τι εχω δοκιμάσει δεν δουλεύει!
alexx Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Το s9 plus ειναι το 64αρι? Υπαρχει αποθεμα? Αγορα χωρις φπα γινεται? Συγνωμη αν τα εχετε ξαναπει αλλα ειμαι απο παλιο κινητο και δεν μπορω να τα διαβασω. Ευχαριστω
mtzs Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, alexx είπε Το s9 plus ειναι το 64αρι? Υπαρχει αποθεμα? Αγορα χωρις φπα γινεται? Συγνωμη αν τα εχετε ξαναπει αλλα ειμαι απο παλιο κινητο και δεν μπορω να τα διαβασω. Ευχαριστω Ειναι το 64gb duos (δηλαδη παιρνει ή δυο καρτες σιμ ή μια σιμ + μια sd card - με πατεντα μερικοι αναφερουν οτι εχουν 2 σιμ + sd card αλλα διαβαζω πως αυτο καταργηθηκε με τα νεοτερα firmware). Αποθεμα; αγνωστο, μονο αν πας εκει θα ξερεις, συνηθως εχουν. Αγορα χωρις φπα γινεται μονο αν ζητησεις τιμολογιο σε εταιρια η επιχειρηση που υπαγεται σε καθεστως φπα. τοτε η τιμη βγαινει 473,71 (δηλαδη αφαιρειται ο φπα επι τοπου) Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2018 από mtzs
Innersense Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, -WISE- είπε Ρε συ ποιο package εβαλες; Ό,τι εχω δοκιμάσει δεν δουλεύει! Package Disabler Pro δουλεύει άψογα. Έχει και αυτόματη επιλογή να κάνει Disable όλο το Bloadware της Samsung άμα θες, φτιάχνεις και Favorites κλπ κλπ
-WISE- Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, Innersense είπε Package Disabler Pro δουλεύει άψογα. Έχει και αυτόματη επιλογή να κάνει Disable όλο το Bloadware της Samsung άμα θες, φτιάχνεις και Favorites κλπ κλπ Δεν μου δουλεύει με τίποτα. Μου βγάζει συνέχεια το μήνυμα operation error 1
Swtiriasissy Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 2/9/2018 στις 9:32 ΠΜ, Nearly_God είπε Ναι αλλά μην ξεχνάς ότι δίνει και μέχρι 48 άτοκες, κάτι που δεν βρίσκεις στα σκρουτζομάγαζα Για να κανείς αγορά πρέπει απλά να πας στο cosmos τις ώρες που είναι ανοικτό το vr store. Για να αγοράσεις χωρίς ΦΠΑ πρέπει κατά την πληρωμή στο φυσικό κατάστημα να ζητήσεις τιμολόγιο σε εταιρία ή ατομική επιχείρηση που να υπάγεται σε καθεστώς ΦΠΑ Δες εδώ Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση 😊 9 ώρες πριν, Nearly_God είπε Η προσφορά σύμφωνα με το site είναι έως 15/9. Το τηλέφωνο είναι όπως το πουλάνε από τα φυσικά καταστήματα, ούτε σηματάκια από έξω ούτε τίποτα. Το μόνο που έχει είναι μια εφαρμογή της Vodafone προεγκαταστημένη, την οποία δεν μπήκα καν στο κόπο να δω αν μπορώ να την αφαιρέσω. Επίσης είναι το 64gb duos μοντέλο αυτό που μου έδωσαν. Διαθεσημότητα δεν ξέρω, εγώ πήγα πρώτη μέρα. Στην τελική αν δεν είσαι κοντά πάρ' τους κι ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις πριν να πας. 👍🏼 Να ρωτήσω κάτι ακόμη. Εχουν καποιο θεμα τα κινητα απο το συγκεκριμένο καταστημα?
3Kostas3K3 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Παιδιά ξέρει κανείς πληροφορίες για το Α8; Τα διαθέσιμα χρώματα με ενδιαφέρουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα