Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, katsikoula είπε

Στην Αθήνα δεν ήταν γύρω στα 430 ευρώ το S9; Γιατί αυξήθηκε κατά 100 ευρώ μέχρι την Θεσσαλονίκη; Βάζουν και την βενζίνη μέσα; 😑

Απ' ό,τι βλέπω όχι, μάλλον για το S8 λες.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/681848-vodafone-virtual-reality-κατάστημα/?do=findComment&comment=56596201

• Απαντ. 168
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Nearly_God είπε

Ναι αλλά μην ξεχνάς ότι δίνει και μέχρι 48 άτοκες, κάτι που δεν βρίσκεις στα σκρουτζομάγαζα

Για να κανείς αγορά πρέπει απλά να πας στο cosmos τις ώρες που είναι ανοικτό το vr store. 

Για να αγοράσεις χωρίς ΦΠΑ πρέπει κατά την πληρωμή στο φυσικό κατάστημα να ζητήσεις τιμολόγιο σε εταιρία ή ατομική επιχείρηση που να υπάγεται σε καθεστώς ΦΠΑ

Δες εδώ

Είχε διαθέσιμα s9+ στο cosmos; Μέχρι πότε είναι η προσφορά;

Επίσης είναι branded?

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Nearly_God είπε

Ναι αλλά μην ξεχνάς ότι δίνει και μέχρι 48 άτοκες, κάτι που δεν βρίσκεις στα σκρουτζομάγαζα

Για να κανείς αγορά πρέπει απλά να πας στο cosmos τις ώρες που είναι ανοικτό το vr store. 

Για να αγοράσεις χωρίς ΦΠΑ πρέπει κατά την πληρωμή στο φυσικό κατάστημα να ζητήσεις τιμολόγιο σε εταιρία ή ατομική επιχείρηση που να υπάγεται σε καθεστώς ΦΠΑ

Δες εδώ

Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση 😊

Δημοσ.
15 ώρες πριν, fylatos είπε

Είχε διαθέσιμα s9+ στο cosmos; Μέχρι πότε είναι η προσφορά;

Επίσης είναι branded?

Η προσφορά σύμφωνα με το site είναι έως 15/9.

Το τηλέφωνο είναι όπως το πουλάνε από τα φυσικά καταστήματα, ούτε σηματάκια από έξω ούτε τίποτα. Το μόνο που έχει είναι μια εφαρμογή της Vodafone προεγκαταστημένη, την οποία δεν μπήκα καν στο κόπο να δω αν μπορώ να την αφαιρέσω. Επίσης είναι το 64gb duos μοντέλο αυτό που μου έδωσαν.

Διαθεσημότητα δεν ξέρω, εγώ πήγα πρώτη μέρα. Στην τελική αν δεν είσαι κοντά πάρ' τους κι ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις πριν να πας.

14 ώρες πριν, Swtiriasissy είπε

👍🏼

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Nearly_God είπε

Το τηλέφωνο είναι όπως το πουλάνε από τα φυσικά καταστήματα, ούτε σηματάκια από έξω ούτε τίποτα. Το μόνο που έχει είναι μια εφαρμογή της Vodafone προεγκαταστημένη, την οποία δεν μπήκα καν στο κόπο να δω αν μπορώ να την αφαιρέσω. Επίσης είναι το 64gb duos μοντέλο αυτό που μου έδωσαν.

Διαθεσημότητα δεν ξέρω, εγώ πήγα πρώτη μέρα. Στην τελική αν δεν είσαι κοντά πάρ' τους κι ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις πριν να πας.

👍🏼

Σε ευχαριστώ πολύ. Ξέρεις αν ανοίγουν 17:00 που λένε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η προεγκατεστημένη εφαρμογή της Vodafone δυστυχώς δεν διαγράφεται. Ούτε απενεργοποιείται ώστε να μην την βλέπουμε. Εγώ την έκανα απόκρυψη από το μενου τουλάχιστον να μην την βλέπω μαζί με τις άλλες εφαρμογές.

Επεξ/σία από -WISE-
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, -WISE- είπε

Η προεγκατεστημένη εφαρμογή της Vodafone δυστυχώς δεν διαγράφεται. Ούτε απενεργοποιείται ώστε να μην την βλέπουμε. Εγώ την έκανα απόκρυψη από το μενου τουλάχιστον να μην την βλέπω μαζί με τις άλλες εφαρμογές.

Είναι σπαστικό ότι το Vodafone Start εμφανίζεται μετά από κάθε restart και έτσι σύντομα κατέφυγα στο Package Disabler.
Δεν το έβαλα μόνο γι αυτό, αλλά και για να κάνω disable την Bixby, για να μπορώ να ενεργοποιώ/απενεργοποιώ το Gear VR Service και διάφορα άλλα... 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Innersense είπε

Είναι σπαστικό ότι το Vodafone Start εμφανίζεται μετά από κάθε restart και έτσι σύντομα κατέφυγα στο Package Disabler.
Δεν το έβαλα μόνο γι αυτό, αλλά και για να κάνω disable την Bixby, για να μπορώ να ενεργοποιώ/απενεργοποιώ το Gear VR Service και διάφορα άλλα... 

Ρε συ ποιο package εβαλες; Ό,τι εχω δοκιμάσει δεν δουλεύει! :(

Δημοσ.

Το s9 plus ειναι το 64αρι? Υπαρχει αποθεμα? Αγορα χωρις φπα γινεται?  Συγνωμη αν τα εχετε ξαναπει αλλα ειμαι απο παλιο κινητο και δεν μπορω να τα διαβασω. Ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, alexx είπε

Το s9 plus ειναι το 64αρι? Υπαρχει αποθεμα? Αγορα χωρις φπα γινεται?  Συγνωμη αν τα εχετε ξαναπει αλλα ειμαι απο παλιο κινητο και δεν μπορω να τα διαβασω. Ευχαριστω

Ειναι το 64gb duos (δηλαδη παιρνει ή δυο καρτες σιμ ή μια σιμ + μια sd card - με πατεντα μερικοι αναφερουν οτι εχουν 2 σιμ + sd card αλλα διαβαζω πως αυτο καταργηθηκε με τα νεοτερα  firmware). Αποθεμα; αγνωστο, μονο αν πας εκει θα ξερεις, συνηθως εχουν.

Αγορα χωρις φπα γινεται μονο αν ζητησεις τιμολογιο σε εταιρια η επιχειρηση που υπαγεται σε καθεστως φπα. τοτε η τιμη βγαινει 473,71 (δηλαδη αφαιρειται ο φπα επι τοπου)

Επεξ/σία από mtzs
Δημοσ.
2 ώρες πριν, -WISE- είπε

Ρε συ ποιο package εβαλες; Ό,τι εχω δοκιμάσει δεν δουλεύει! :(

Package Disabler Pro δουλεύει άψογα.
Έχει και αυτόματη επιλογή να κάνει Disable όλο το Bloadware της Samsung άμα θες, φτιάχνεις και Favorites κλπ κλπ

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Innersense είπε

Package Disabler Pro δουλεύει άψογα.
Έχει και αυτόματη επιλογή να κάνει Disable όλο το Bloadware της Samsung άμα θες, φτιάχνεις και Favorites κλπ κλπ

Δεν μου δουλεύει με τίποτα. Μου βγάζει συνέχεια το μήνυμα operation error

• Sad 1
Δημοσ.
Στις 2/9/2018 στις 9:32 ΠΜ, Nearly_God είπε

Δες εδώ

9 ώρες πριν, Nearly_God είπε

👍🏼

Να ρωτήσω κάτι ακόμη. Εχουν καποιο θεμα τα κινητα απο το συγκεκριμένο καταστημα? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...