james9tito Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Ηδη η τιμη της προσφορας (587) ελαχιστα απεχει απο την κατωτερη τιμη σκρουτζ (618). Υπαρχει βεβαια το μεγαλο + οτι μιλαμε για ατοκες δοσεις με καρτα αλλα πιστευω 15/10 θα εχει πεσει και αλλο . Αν και ημουν ετοιμος να κανω μια καταδρομικη Αθηνα να το χτυπησω , τωρα θα περιμενω ή καποια καλυτερη τιμη μεχρι Black Friday/Χριστουγεννα ή μηπως βαλουν στην προσφορα το note 9 (χλωμο).
savealekos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 εγω αυτο που σκεφτομαι, ειναι οτι η vodafone λεει 40% εκπτωση, αλλα οι αρχικες τιμες που αναγραφει το VR store, δεν ειναι πλεον οι ιδιες με τις τιμες που ισχυουν στα καταστηματα/Online της Vodafone.. ενδεικτικα: Galaxy S9, Αρχική VR: 879€, Αρχική Vodafone εκτος VR(κατάστημα/online):699€ (με 40% οπως "διαφημιζει" θα πηγαινε 420 αντι για 527) Galaxy S9+, Αρχική VR: 979€, Αρχική Vodafone εκτος VR(κατάστημα/online): 799€ (με 40% θα πηγαινε 480 αντι για 587!) Δε ξέρω βέβαια αν όταν και αν θα παει στο mall ισχύσουν όντως αυτές οι τιμές, αλλά δεν ειμαι και τοσο θετικος.. και βέβαια αναρωτιέμαι μηπως τίθεται και θεμα παραπλανητικης διαφημισης σε περιπτωση που δεν ισχυουν αυτες οι τιμες, γιατι δεν αναφερει "εκπτωση εως 40%" αλλα "εκπτωση 40%"
psychologos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν το συζητω ! Αν δε το παρεις και με τιμολογιο που ερχεται και -24% λογω απαλλαγης από ΦΠΑ, δεν ξερω τελικα αν συμφερουν οι προσφορες !
james9tito Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, savealekos είπε εγω αυτο που σκεφτομαι, ειναι οτι η vodafone λεει 40% εκπτωση, αλλα οι αρχικες τιμες που αναγραφει το VR store, δεν ειναι πλεον οι ιδιες με τις τιμες που ισχυουν στα καταστηματα/Online της Vodafone.. ενδεικτικα: Galaxy S9, Αρχική VR: 879€, Αρχική Vodafone εκτος VR(κατάστημα/online):699€ (με 40% οπως "διαφημιζει" θα πηγαινε 420 αντι για 527) Galaxy S9+, Αρχική VR: 979€, Αρχική Vodafone εκτος VR(κατάστημα/online): 799€ (με 40% θα πηγαινε 480 αντι για 587!) Δε ξέρω βέβαια αν όταν και αν θα παει στο mall ισχύσουν όντως αυτές οι τιμές, αλλά δεν ειμαι και τοσο θετικος.. και βέβαια αναρωτιέμαι μηπως τίθεται και θεμα παραπλανητικης διαφημισης σε περιπτωση που δεν ισχυουν αυτες οι τιμες, γιατι δεν αναφερει "εκπτωση εως 40%" αλλα "εκπτωση 40%" Αυτο ειναι ξεκαθαρα παραπλανητικη διαφημιση. Δεν γινεται το ιδιο προϊον να εχει διαφορετικη τιμη σε vr και φυσικο καταστημα! Ας βαλουν την ιδια αρχικη και να κανουν οτι εκπτωση θελουν . Τωρα σιγουρα δεν το αγοραζω.
savealekos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, james9tito είπε Αυτο ειναι ξεκαθαρα παραπλανητικη διαφημιση. Δεν γινεται το ιδιο προϊον να εχει διαφορετικη τιμη σε vr και φυσικο καταστημα! Ας βαλουν την ιδια αρχικη και να κανουν οτι εκπτωση θελουν . Τωρα σιγουρα δεν το αγοραζω. καλα ας περιμενουμε να δουμε, γιατι αυτες οι τιμες ισχυαν σε goldenhall/cosmos.. δε ξερω ποτε αλλαξαν οι τιμες στα καταστηματα.. σε περιπτωση ομως που δεν πεσουν οι τιμες, στον συνηγορο του καταναλωτη μπορει καποιος να κανει καταγγελια;
psychologos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Φιλε μου δε βρίσκεις ακρη. Το θεμα είναι να παρουμε ένα καλο τηλεφωνο σε οσο καλυτερη τιμη γινεται.
Looter Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Οι τιμές ακόμα και σήμερα είναι μακράν οι καλύτερες αν συνυπολογισεις : 1. Αγοράζεις από μια επώνυμη εταιρία και όχι από ένα σκρουτζομαγαζο. Στην εγγύηση έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. 2. Αγοράζεις με πραγματικές άτοκες δόσεις και ευκολίες πληρωμής λ. 3. Αν είσαι επαγγελματίας σου κόβουν επι της ήδη καλής τιμής το 24%. Στα σκρουτζομαγαζα ΚΛΕΒΟΥΝ το ΦΠΑ , για αυτό και έχουν άλλες τιμές για απόδειξη και άλλες για τιμολόγιο. 4. Το παραστατικό που παίρνεις ξέρεις ότι είναι 100% νόμιμο και δεν προέρχεται από καμία μαύρη ταμειακή. Αν βάλουν και το Νοτε 9 θα είναι λουκούμι. Απο Σκρουτζ εννοείται ότι ψωνίζω και θα συνεχίσω να ψωνίζω αλλά πρέπει να ξέρουμε τι συγκρίνουμε και τι ρίσκο ενδέχεται να παίρνουμε. 2 2
nek4d Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 21/9/2018 στις 11:55 ΠΜ, spacestar είπε Τον Οκτώβριο όμως θα είναι το ερώτημα αν αξίζει να πάρεις s9 οταν ηδη φουντώνουν οι φημες με τα σπεκς του s10 (5καμερες κτλ) Πότε λενε οτι θα κυκλοφορησει το S10? edit: Μαρτιο 2019 λενε...και μεχρι να λογικεψουν οι αρχικες τιμες, μιλαμε για καλοκαιρι ή τετοια εποχη του χρονου. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2018 από nek4d
Panikas1986 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, nek4d είπε Πότε λενε οτι θα κυκλοφορησει το S10? edit: Μαρτιο 2019 λενε...και μεχρι να λογικεψουν οι αρχικες τιμες, μιλαμε για καλοκαιρι ή τετοια εποχη του χρονου. Και εφόσον κατα 99% οι τιμές θα πάνε προς τα πάνω μιλάμε για μια εκλογίκευση τιμής μετά από τον Αύγουστο. Δυστυχώς η απόκτηση μιας ναυαρχιδ,ας από τις"μεγάλες" του χώρου γίνεται όλο και πιο δυσκολη.
psychologos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Το οποιο σημαινει, χωρις προσφορες και VR και σπασουάρ, αμα θελεις να δωσεις ένα 500ρικο για το S10 περιμενε μεχρι του χρονου τετοια μερα και λιγο σου βαζω !! Οποτε χτυπα ένα S9+ τωρα που το βρηκες και ασε το 10 για οποιον τα εχει για σκοτωμα !! 🤑 1
Konstantin77 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Ρε παιδιά, έχει κανένα δίκαρτο γιατί δε φαίνεται αυτό κάπου. Ευχαριστώ.
margaritagr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Καλημέρα, ανακοινώθηκε επίσημα το event και στο the mall προσωπικα θα χτυπήσω s9+. Ελεγα να περιμένω τα s10 αλλα θα ειναι στο χιλιάρικο όταν βγουν και θα παει προς το καλοκαιρι να πέσουν λιγο κ πάλι χωρίς να φτάσουν τα 587 όποτε ειναι κάπως μονόδρομος τωρα η αγορα https://www.vodafone.gr/vr-katastima/
T-zen Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Μου θύμισε την πολιτική κάποιων καταστημάτων που ανεβάζουν τις τιμές λίγο πριν τις εκπτώσεις για να αναδείξουν το ποσοστό της έκπτωσης. Προφανώς το 40% δεν υφίσταται πλέον. Το μόνο που σώζει την προσφορά είναι οι άτοκες δόσεις.
james9tito Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Και εγω ημουν ζεστος μεχρι πριν λιγες μερες αλλα δεν προκειται να παω. Δεν υφισταται κανενα 40% και σε λιγοτερο απο μηνα , εφοσον ανακοινωθει το S10 , η τιμη θα πεσει και αλλο. Οκ καταλαβαινω , ατοκες δοσεις αλλα προτιμω να περιμενω ενα μηνα.
margaritagr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Εντάξει η Vodafone έχει την αρχική τιμή του κινητου αυτή που υπάρχει σε ολα τα καταστήματα που πλέον το δίνουν στα 800€. Όποτε μπορεί το 40% να μην ισχύει ουσιαστικά, ομως το θεμα ειναι η τελική τιμή. 587€ ειναι εξαιρετική τιμή για ναυαρχίδα απο κατάστημα επίσημης εισαγωγής. 4 λεπτά πριν, james9tito είπε Και εγω ημουν ζεστος μεχρι πριν λιγες μερες αλλα δεν προκειται να παω. Δεν υφισταται κανενα 40% και σε λιγοτερο απο μηνα , εφοσον ανακοινωθει το S10 , η τιμη θα πεσει και αλλο. Οκ καταλαβαινω , ατοκες δοσεις αλλα προτιμω να περιμενω ενα μηνα. Ενα μήνα? Το s10 μάλλον θ ανακοινωθεί Φλεβάρη και θα κυκλοφορήσει Μαρτη. Εκτός να εννοείς κατι αλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα