Προς το περιεχόμενο

Shazam! (DC, 2019)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Looks ok αν δεν έχω ιδέα από Shazam...

On a side note θα μπορούσαν να έχουν κάνει καλύτερη δουλειά με τα padded muscles του Levi

Δημοσ.

Σιγουρα κατι το διαφορετικο απο τις τελευταιες DC ταινιες που εχουμε δει αρα like απο μενα σε αυτη την πρωτη παρουσιαση.

Δημοσ.

Τους πηρε ποσα χρονια, καλιο αργα παρα ποτε. Μακαρι να ειναι καλο το τελικο αποτελεσμα, ειναι απο τους αγαπημενους μου υπερηρωες.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Nomedor είπε

Μόνο εμένα μου φάνηκε λες και είναι επιπέδου arrow/flash tv series ?

Όχι και εγώ έτσι το βλέπω αλλά προς το χειρότερο.

Γενικά η DC δεν έβαλε μυαλό αν δεις και τον  Aquaman  .... 

Δημοσ.

Εαν και εφοσων η DC δεν πεσει στη παγιδα να προσπαθησει να ανταγωνιστει τους υπολοιπους υπερηρωες, με τεραστιο προυπολογισμο και μαχες, αλλα δωσει μια σατυρικη εκδοχη του χαρακτηρα, οπως και εχουμε δει στο παρελθον, εχει παρα πολυ καλες προοπτικες. Και απο το trailer φαινεται πως το πανε προς τα εκει.

Και σαφως δεν ειναι σκουπιδοεπιπεδου Flash/Arrow.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 21/7/2018 στις 10:29 ΜΜ, Wayward είπε

Looks ok αν δεν έχω ιδέα από Shazam...

Δεν είσαι παιδί της βιντεοκασέτας ε; Δεν υπήρχε συνοικιακό βιντεοκλαμπ που να μην είχε Σαζάμ :D

Από το τρέιλερ και μόνο θέλει μάλλον η DC να απαντήσει σε parody superhero films/GOTG κτλ;

Οπως και να ΄χει, που στο καλό είναι η Mary Marvel, o μόνος λόγος που νοίκιαζα πιτσιρίκι της βιντεοκασέτες 🤬

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Speculoos είπε

Δεν είσαι παιδί της βιντεοκασέτας ε; Δεν υπήρχε συνοικιακό βιντεοκλαμπ που να μην είχε Σαζάμ :D

Από το τρέιλερ και μόνο θέλει μάλλον η DC να απαντήσει σε parody superhero films/GOTG κτλ;

Οπως και να ΄χει, που στο καλό είναι η Mary Marvel, o μόνος λόγος που νοίκιαζα πιτσιρίκι της βιντεοκασέτες 🤬

42 είμαι οπότε... :P

Φυσικά είμαι παιδί βιντεοκασέτας (πρέπει να είχα νοικιάσει τα πάντα, 4-5 κασέτες κάθε ΣΚ) αλλά με έπιασε μάλλον στην προεφηβεία οπότε πιθανώς μου ξέφυγε ο Shazam

Επεξ/σία από Wayward
Δημοσ.
5 hours ago, Wayward said:

42 είμαι οπότε... :P

Φυσικά είμαι παιδί βιντεοκασέτας (πρέπει να είχα νοικιάσει τα πάντα, 4-5 κασέτες κάθε ΣΚ) αλλά με έπιασε μάλλον στην προεφηβεία οπότε πιθανώς μου ξέφυγε ο Shazam

Ξεκινησε το 1940 ως σαφως επηρεασμένη σειρα απο τον superman, αλλα το πηγε αμεσως πολυ παραπερα. Αντι να αναλωνεται σε ιστοριες με το να πολεμαει κλεφτες και να σωζει γριες που θελουνε να περασουν απεναντι στο δρομο, οι σεναριογραφοι το πηγαν αλλου. Υπεροντοτητες, αλλοι υπερκακοι κτλ. Μετα απο δικες-παρωδιες, η DC απορροφησε τον χαρακτηρα στο συμπαν, προφασιζόμενοι πως αντιγραφει τον superman της.

Ανα τα χρονια εχουν υπαρξει φανταστικες ιστοριες με τον Shazam (Captain Marvel τοτε) ως πρωταγωνιστη. Δυστυχως απο οσο γνωριζω, δεν υπηρχε κανενας τιτλος του στην Ελλαδα σε μεταφραση ομως. Μεγαλο κριμα.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...