greekbusters Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Ε άμα το λένε τα ριβιουζ ναι δίκιο θα έχουν 😂😂😂 Μην ακούτε ότι σας πλασάρουν, μια χαρά ήταν η ταινία και ότι πρέπει για σινεμά. Έχουν βγει χειροτερες σαπίλες που δεν βλεπονταν. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 2 hours ago, greekbusters said: Έχουν βγει χειροτερες σαπίλες που δεν βλεπονταν. Πολύ ψηλά βάζεις τη μπάρα... 😛
Gilmaru Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 15 ώρες πριν, KilliK είπε διαβασα μια αναλυτικη κριτικη της ταινιας. οπως ειπε και ενας πιο πανω, μιλαμε για σκουπιδι επιπεδου Transformers. εκανα και σχετικο σχολιο στο τοπικ του Chernobyl για το premise της ταινιας. Ρε βλέπεις καμιά ταινία ο ίδιος ή αναλυτικές κριτικές άλλων διαβάζεις και κρίνεις απ αυτές;
KilliK Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 21 λεπτά πριν, Gilmaru είπε Ρε βλέπεις καμιά ταινία ο ίδιος ή αναλυτικές κριτικές άλλων διαβάζεις και κρίνεις απ αυτές; both
skiabox Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Μούφα η ταινία. Βαρέθηκα τη ζωή μου. 5/10 από εμένα. Και δεν είμαι ψευτο-κουλτουριάρης. Μόνο blockbuster βλέπω.
Mhlogiatros Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Για να καταλαβω τα κουλτουρ κριτικς περιμεναν καλη "σοβαρη" ταινια σα κι'αυτους
malmsteen1984 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Εμενα παλι μου αρεσε πολυ. Απλα επρεπε να την εβλεπα σε imax για καλυτερη εμπειρια. Φοβερα εφε, ωραιες μαχες και απλα ο king gidorah σπερνει. Το παραπονο μου ειναι οτι οταν ξεκινουσε μια μαχη την εκοβαν για να δειξουν τους ανθρωπους. Wtf δειξτε μας παραπανω μαχη. Επισης το μεγαλυτερο μερος απο τις μαχες το ειδαμε στα τρειλερς!! Spoiler Αν δεν ηταν οι ανθρωποι ο godzilla εννοειται θα ειχε χασει. Και οχι μονο μια φορα. Δεν αξιζε αυτο το τελος στον king gidorah. Τον λυπηθηκα... Χαχαχα 1
skiabox Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δε μένει παρά να δούμε μια μάχη Γκοτζίλα με Καιζού κατηγορίας 5 και πάνω. Κάτι σαν το Alien vs Predator.
7nisiotis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Το δα χθες. Kαλύτερο για μένα από το 1ο αλλά η ανθρώπινη παρέμβαση και το hollywoodιανο κλισέ δράμα το γ@μησε λιγάκι. Υ.Γ. Έπρεπε να πήγαινα σήμερα Τρίτη ή αύριο Τετάρτη (που λογικά έχουν και εξετάσεις ή σχολεία) στις τελευταίες προβολές, καθώς κάποια μικρά έτρωγαν/αντιδρούσαν σαν μπονομπο πίθηκοι κοντά μου και ευχόμουν να έβγαινε ο Γκιντορα από την οθόνη και να τα καταβρόχθιζε να τελειώναμε. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2019 από 7nisiotis 1 1
Skylined Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Σε ταινία με μεγατέρατα αυτό το b movie feeling είναι καλοδεχούμενο, η υπερανάλυση συναισθημάτων δεν είναι καλή ιδέα. Πολύ μέτρια, μπερδεμένη, επαναλαμβανόμενη, ψιλό βαρετή ταινία. Αν δεν είχε εντυπωσιακά μεγατέρατα δε θα άξιζε μία Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2019 από Skylined 2
Nazar Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 5/6/2019 στις 6:24 ΠΜ, Skylined είπε Αν δεν είχε εντυπωσιακά μεγατέρατα δε θα άξιζε μία Μα (μόνο) αυτό πας να δεις. Την είδα το Σάββατο -πήγα τα παιδιά. Οκ βλέπεται Σίγουρα καλύτερη από την πρώτη 5.5 άντε 6 στα 10 από εμένα Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2019 από Nazar
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα