Προς το περιεχόμενο

Godzilla: King of the Monsters

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε άμα το λένε τα ριβιουζ ναι δίκιο θα έχουν 😂😂😂

Μην ακούτε ότι σας πλασάρουν,  μια χαρά ήταν η ταινία και ότι πρέπει για σινεμά.  Έχουν βγει χειροτερες σαπίλες που δεν βλεπονταν. 

• Like 1
  • Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, greekbusters said:

Έχουν βγει χειροτερες σαπίλες που δεν βλεπονταν.

Πολύ ψηλά βάζεις τη μπάρα... 😛

Δημοσ.

15 ώρες πριν, KilliK είπε

διαβασα μια αναλυτικη κριτικη της ταινιας. οπως ειπε και ενας πιο πανω, μιλαμε για σκουπιδι επιπεδου Transformers. εκανα και σχετικο σχολιο στο τοπικ του Chernobyl για το premise της ταινιας.

Ρε βλέπεις καμιά ταινία ο ίδιος ή αναλυτικές κριτικές άλλων διαβάζεις και κρίνεις απ αυτές;

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Gilmaru είπε

Ρε βλέπεις καμιά ταινία ο ίδιος ή αναλυτικές κριτικές άλλων διαβάζεις και κρίνεις απ αυτές;

both

Δημοσ.

Μούφα η ταινία.

Βαρέθηκα τη ζωή μου.

5/10 από εμένα.

Και δεν είμαι ψευτο-κουλτουριάρης.

Μόνο blockbuster βλέπω.

Δημοσ.

Εμενα παλι μου αρεσε πολυ. Απλα επρεπε να την εβλεπα σε imax για καλυτερη εμπειρια. Φοβερα εφε, ωραιες μαχες και απλα ο king gidorah σπερνει. Το παραπονο μου ειναι οτι οταν ξεκινουσε μια μαχη την εκοβαν για να δειξουν τους ανθρωπους. Wtf δειξτε μας παραπανω μαχη. Επισης το μεγαλυτερο μερος απο τις μαχες το ειδαμε στα τρειλερς!!

Spoiler

Αν δεν ηταν οι ανθρωποι ο godzilla εννοειται θα ειχε χασει. Και οχι μονο μια φορα. Δεν αξιζε αυτο το τελος στον king gidorah. Τον λυπηθηκα... Χαχαχα

• Like 1
Δημοσ.

Δε μένει παρά να δούμε μια μάχη Γκοτζίλα με Καιζού κατηγορίας 5 και πάνω.

Κάτι σαν το Alien vs Predator.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το δα χθες. Kαλύτερο για μένα από το 1ο αλλά η ανθρώπινη παρέμβαση και το hollywoodιανο κλισέ δράμα το γ@μησε λιγάκι.

Υ.Γ.

Έπρεπε να πήγαινα σήμερα Τρίτη ή αύριο Τετάρτη (που λογικά έχουν και εξετάσεις ή σχολεία) στις τελευταίες προβολές, καθώς κάποια μικρά έτρωγαν/αντιδρούσαν σαν μπονομπο πίθηκοι κοντά μου και ευχόμουν να έβγαινε ο Γκιντορα από την οθόνη και να τα καταβρόχθιζε να τελειώναμε. 

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ταινία με μεγατέρατα αυτό το b movie feeling είναι καλοδεχούμενο, η υπερανάλυση συναισθημάτων δεν είναι καλή ιδέα. Πολύ μέτρια, μπερδεμένη, επαναλαμβανόμενη, ψιλό βαρετή ταινία. Αν δεν είχε εντυπωσιακά μεγατέρατα δε θα άξιζε μία 

Επεξ/σία από Skylined
  • Like 2
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/6/2019 στις 6:24 ΠΜ, Skylined είπε

Αν δεν είχε εντυπωσιακά μεγατέρατα δε θα άξιζε μία 

Μα (μόνο) αυτό πας να δεις.

Την είδα το Σάββατο -πήγα τα παιδιά.

Οκ βλέπεται

Σίγουρα καλύτερη από την πρώτη

5.5 άντε 6 στα 10 από εμένα

Επεξ/σία από Nazar

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...