Προς το περιεχόμενο

Godzilla: King of the Monsters

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, KilliK είπε

ε οπως ολες οι ταινιες του Godzilla δηλαδη 😁

Του 2014 ήταν η απόλυτη πατάτα, τουλάχιστον σε αυτή θα μας μείνουν οι μάχες... 😛

• Like 1
Δημοσ.

Ε καλά εδώ οι κριτικοί λέγαν καλα λογακια για κάτι Last Jedi κλπ. Γκοτζιλαρος και θεριά θα δούμε, τι περιμένουμε καμια οσκαρική ερμηνεία ;

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Ε καλά εδώ οι κριτικοί λέγαν καλα λογακια για κάτι Last Jedi κλπ. Γκοτζιλαρος και θεριά θα δούμε, τι περιμένουμε καμια οσκαρική ερμηνεία ;

Το θέμα είναι ότι δεν έχει μόνο τα θεριά αλλά και ανθρώπους οπότε εκεί χαλάει το όλο θέμα... 

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, coffeex είπε

Το θέμα είναι ότι δεν έχει μόνο τα θεριά αλλά και ανθρώπους οπότε εκεί χαλάει το όλο θέμα... 

Είναι φάση σαν τα Transformers που βλέπεις το κάθε τι του καθενός και κάτι guest appearances από κάποια ρομπότ που μεταμορφώνονται. :P

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

Είναι φάση σαν τα Transformers που βλέπεις το κάθε τι του καθενός και κάτι guest appearances από κάποια ρομπότ που μεταμορφώνονται. :P

😋

Δημοσ.

Δυστηχως μολις γυρισα απο τον κινηματογραφο.Πολυ κακη ταινια για μενα προσωπικα.Λεγεται godzilla king of monsters και παλι ολο τους ανθρωπους δειχνουν.Πηγα με το σκεπτικο οτι θα δω mindless μαχες μεταξυ τερατων αλλα........

Κλασσικα οποτε ξεκιναγε καποια μαχη εκοβε να μας δειξει τι κανουν οι ανθρωποι ή μας εδειχνε μαχη απο την σκοπια των ανθρωπων.Με αλλα λογια κινειται στα χναρια της προηγουμενης ταινιας οποτε σε οσους αρεσε και η προηγουμενη ισως σας αρεσει και αυτη.

Oποτε οσοι ξενερωσανε με την προηγουμενη απλα μακρυα.

• Like 1
  • Sad 3
Δημοσ.

Την είδα και δεν την προτείνω για κινηματογράφο.Η ταινία είναι επιπέδου Transformers.

θετικά

+Ο Γκοτζίλα έχει λίγο  παραπάνω screen time σε σύγκριση με την πρώτη ταινία.

Αρνητικά

-Το σενάριο είναι άρπα κόλλα

-Οι ανθρώπινοι πρωταγωνιστές είναι από αδιάφοροι έως και αντιπαθητικοί

-Τα πολύ γρήγορα κοντινά πλάνα στις μάχες των τεράτων μπερδεύουν το θεατή

-Τα εντελώς άκυρα αστεία

• Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Να πάμε , να μη πάμε; Έχουμε κρατήσει 8.5 ευρώ για σινεμά :P

Με αυτά που διαβάζω θα περιμένω να μου το φέρει ο "θείος" όταν βγει σε HD 😋

Δημοσ.

Δεν ξέρω γιατί,  αλλά μου άρεσε εμένα και νομίζω περισσότερο και από το 1 . Εκανε μια κοιλιά στην μέση με τους πολλούς διαλόγους που κούρασαν,  αλλά σε γενικές γραμμές το βρήκα Καλό για ταινία του είδους.  Πολύ μυθοπλασία καθ'όλη την διάρκεια της ταινίας εννοείται έδωσε ρεσιτάλ βέβαια 

• Like 1
Δημοσ.

διαβασα μια αναλυτικη κριτικη της ταινιας. οπως ειπε και ενας πιο πανω, μιλαμε για σκουπιδι επιπεδου Transformers. εκανα και σχετικο σχολιο στο τοπικ του Chernobyl για το premise της ταινιας.

αθλιο σεναριο και κανουν παλι το ιδιο εγκλημα με τις μαχες να ειναι λιγες, κακοσκηνοθετεμες και να τις κοβουν αμεσως μολις ξεκινανε  για να δειξουν τους ανθρωπους. οτι εκανε δηλαδη και η προηγουμενη πατατα. αποφυγετε την.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...