Προς το περιεχόμενο

Godzilla: King of the Monsters

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμενα μου αρεσε η προηγούμενη αρκετα, και μονο με τετοιο τιτλο δεν γινεται να μην ειναι καλη η ταινια.. 

Godzilla: King of the monsters

Αυτο μονο τιποτα αλλο.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ADHD είπε

Εμενα μου αρεσε η προηγούμενη αρκετα, και μονο με τετοιο τιτλο δεν γινεται να μην ειναι καλη η ταινια.. 

Godzilla: King of the monsters

Αυτο μονο τιποτα αλλο.

Την ειδα και προσφατα, τι ακριβως σου αρεσε αρκετα? Την βρηκα πολυ μετρια στην καλυτερη...

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, najinblue3 είπε

Την ειδα και προσφατα, τι ακριβως σου αρεσε αρκετα? Την βρηκα πολυ μετρια στην καλυτερη...

Την ειχα δει οταν ειχε βγει, θυμαμαι να μου αρεσει η ατμόσφαιρα αρκετα και το ολο build up μεχρι να αποκαλυφθεί ο Godzilla και ο σκοπος του. Ε καλα δεν ηταν για Oscar αλλα περασα πολυ καλα εγω προσωπικα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, ADHD είπε

Την ειχα δει οταν ειχε βγει, θυμαμαι να μου αρεσει η ατμόσφαιρα αρκετα και το ολο build up μεχρι να αποκαλυφθεί ο Godzilla και ο σκοπος του. Ε καλα δεν ηταν για Oscar αλλα περασα πολυ καλα εγω προσωπικα.

Οπως εγραψα, για κολα-πατατακια combo ειναι καλη, τπτ παραπανω 😛Ανυπομονω παντως για την καινουργια

Επεξ/σία από najinblue3
  • Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ο λόγος που η ταινία θα σπέρνει (όσοι έχουν δει τις Ιαπωνικές ταινίες της TOHO θα καταλάβουν πόσο φαν είναι ο σκηνοθέτης του King of the Monsters).

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...