takis69tzel Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Η ταινία θα γα..... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ADHD Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Εμενα μου αρεσε η προηγούμενη αρκετα, και μονο με τετοιο τιτλο δεν γινεται να μην ειναι καλη η ταινια.. Godzilla: King of the monsters Αυτο μονο τιποτα αλλο. 1 1
najinblue3 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 6 λεπτά πριν, ADHD είπε Εμενα μου αρεσε η προηγούμενη αρκετα, και μονο με τετοιο τιτλο δεν γινεται να μην ειναι καλη η ταινια.. Godzilla: King of the monsters Αυτο μονο τιποτα αλλο. Την ειδα και προσφατα, τι ακριβως σου αρεσε αρκετα? Την βρηκα πολυ μετρια στην καλυτερη... 2
ADHD Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, najinblue3 είπε Την ειδα και προσφατα, τι ακριβως σου αρεσε αρκετα? Την βρηκα πολυ μετρια στην καλυτερη... Την ειχα δει οταν ειχε βγει, θυμαμαι να μου αρεσει η ατμόσφαιρα αρκετα και το ολο build up μεχρι να αποκαλυφθεί ο Godzilla και ο σκοπος του. Ε καλα δεν ηταν για Oscar αλλα περασα πολυ καλα εγω προσωπικα.
najinblue3 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, ADHD είπε Την ειχα δει οταν ειχε βγει, θυμαμαι να μου αρεσει η ατμόσφαιρα αρκετα και το ολο build up μεχρι να αποκαλυφθεί ο Godzilla και ο σκοπος του. Ε καλα δεν ηταν για Oscar αλλα περασα πολυ καλα εγω προσωπικα. Οπως εγραψα, για κολα-πατατακια combo ειναι καλη, τπτ παραπανω 😛Ανυπομονω παντως για την καινουργια Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2019 από najinblue3 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 One King to rule them all? Έλα να πέφτουν οι αγωγές... 😛 2
john2gr Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Ο λόγος που η ταινία θα σπέρνει (όσοι έχουν δει τις Ιαπωνικές ταινίες της TOHO θα καταλάβουν πόσο φαν είναι ο σκηνοθέτης του King of the Monsters).
KilliK Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 ας ελπισουμε να ειναι throwback στις ταινιες της TOHO, και οχι η φολα που μας σερβιραν την τελευταια φορα. 2
coffeex Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Τα πρώτα reviews λένε ότι πέρα από τις μάχες η ταινία είναι ψιλό - φόλα.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα