Προς το περιεχόμενο

Godzilla: King of the Monsters

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Thulogur είπε

Γενικά οταν βγαίνουν τοσο νωρις τα τρειλερ τι προσπαθούν να πετύχουν ; να πωλήσουν merchandise ; επενδύσεις ; τι φαση ;

Θα την δω την ταινια, δεν λεω.. απλα μεχρι να βγει στο σινεμα, δεν μου καίγεται καρφί...

FYI λέγεται "hype" και είναι marketing strategy που υπάρχει χρονια τώρα ;) επίσης υπάρχει κάτι που λέγεται google :P Τώρα ποσα καρφιά καίς εσύ νομίζω τους είναι παντελώς αδιάφορο από την στιγμή που δουλεύει μια χαρά στο ευρύ κοινό ;)

Το Kong δεν με χάλασε αλλα άμα είναι να περιμένω πάλι το τέλος για να δω σοβαρή μάχη τότε να το βράσω. Αμφιβάλλω να υπάρχει πόλυς κόσμος που πάει να δει monster movie για το "story" :D

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1
  • 4 μήνες μετά...
  • Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Yamata no Orochi με τα πολλά heads? 😛

Αυτή η κοπελιά (Eleven) κούρεμα της προκοπής θα χαρεί ποτέ? :D

Δημοσ.

LET THEM FIGHT!

Ελπίζω να έχει λίγη ανθρώπινη παρουσία η ταινία και να δούμε καθαρή μάχη με τα κτήνη.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ThReSh είπε

Yamata no Orochi με τα πολλά heads? 😛

Αυτή η κοπελιά (Eleven) κούρεμα της προκοπής θα χαρεί ποτέ? :D

Προβλεπω αυτη-η-ιλεβεν-που-δεν-κανει-ενα-σωστο-κουρεμα να γινει ΑΑΑ+ γραδε γουνακι. ΕΙναι φοβερα γλυκητατη. Μυ θυμιζει λιγο στο βλεμα νεαρη Παντμε

• Like 1
Δημοσ.

Έχω περιέργεια να δω πως σε μια ταινία θα μοιράσουν τον χρόνο σε τόσα τέρατα αλλά και στους ανθρώπους.

Ωραίο τρέιλερ πάντως,αν και θα το προτιμούσα λίγο πιο φωτεινό μην μας φάνε πάλι τα σκοτάδια.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, W0zzAp είπε

Έχω περιέργεια να δω πως σε μια ταινία θα μοιράσουν τον χρόνο σε τόσα τέρατα αλλά και στους ανθρώπους.

Ωραίο τρέιλερ πάντως,αν και θα το προτιμούσα λίγο πιο φωτεινό μην μας φάνε πάλι τα σκοτάδια.

Εγώ εχω περιέργεια να δω πως στο καλό θα χωρέσουν τόσες επικές μάχες σε δύο ώρες. 

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΓΚΟΤΖΙΛΑΡΟΣ vs Kong

το 2020, λίγο πριν τον Μάιο μάλλον ( Μάρτιο )

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...