{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Thulogur είπε Γενικά οταν βγαίνουν τοσο νωρις τα τρειλερ τι προσπαθούν να πετύχουν ; να πωλήσουν merchandise ; επενδύσεις ; τι φαση ; Θα την δω την ταινια, δεν λεω.. απλα μεχρι να βγει στο σινεμα, δεν μου καίγεται καρφί... FYI λέγεται "hype" και είναι marketing strategy που υπάρχει χρονια τώρα επίσης υπάρχει κάτι που λέγεται google Τώρα ποσα καρφιά καίς εσύ νομίζω τους είναι παντελώς αδιάφορο από την στιγμή που δουλεύει μια χαρά στο ευρύ κοινό Το Kong δεν με χάλασε αλλα άμα είναι να περιμένω πάλι το τέλος για να δω σοβαρή μάχη τότε να το βράσω. Αμφιβάλλω να υπάρχει πόλυς κόσμος που πάει να δει monster movie για το "story" Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2018 από {TDi}Dj2k..infc 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Yamata no Orochi με τα πολλά heads? 😛 Αυτή η κοπελιά (Eleven) κούρεμα της προκοπής θα χαρεί ποτέ?
7nisiotis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 LET THEM FIGHT! Ελπίζω να έχει λίγη ανθρώπινη παρουσία η ταινία και να δούμε καθαρή μάχη με τα κτήνη.
hexenlord Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, ThReSh είπε Yamata no Orochi με τα πολλά heads? 😛 Αυτή η κοπελιά (Eleven) κούρεμα της προκοπής θα χαρεί ποτέ? Προβλεπω αυτη-η-ιλεβεν-που-δεν-κανει-ενα-σωστο-κουρεμα να γινει ΑΑΑ+ γραδε γουνακι. ΕΙναι φοβερα γλυκητατη. Μυ θυμιζει λιγο στο βλεμα νεαρη Παντμε 1
W0zzAp Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Έχω περιέργεια να δω πως σε μια ταινία θα μοιράσουν τον χρόνο σε τόσα τέρατα αλλά και στους ανθρώπους. Ωραίο τρέιλερ πάντως,αν και θα το προτιμούσα λίγο πιο φωτεινό μην μας φάνε πάλι τα σκοτάδια. 1
Bourdoulas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, W0zzAp είπε Έχω περιέργεια να δω πως σε μια ταινία θα μοιράσουν τον χρόνο σε τόσα τέρατα αλλά και στους ανθρώπους. Ωραίο τρέιλερ πάντως,αν και θα το προτιμούσα λίγο πιο φωτεινό μην μας φάνε πάλι τα σκοτάδια. Εγώ εχω περιέργεια να δω πως στο καλό θα χωρέσουν τόσες επικές μάχες σε δύο ώρες.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 17 ώρες πριν, ThReSh είπε Yamata no Orochi με τα πολλά heads? 😛 Όχι, απλά ένας κλασσικός Godzilla rival.
Getta Robo Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 18 hours ago, ThReSh said: Yamata no Orochi με τα πολλά heads? 😛 Η προηγουμενη μορφη του κυριου εδω συγκεκριμενα:
7nisiotis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) ΓΚΟΤΖΙΛΑΡΟΣ vs Kong το 2020, λίγο πριν τον Μάιο μάλλον ( Μάρτιο ) Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2019 από 7nisiotis 1
KilliK Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 but will history show again, how nature points out the folly of man? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα