overpower Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, tritonas00 είπε Ωχ καταλαβα... Δεν λέω ότι είναι και τα 3 καλά, αλλά δεν ξέρω, το aquaman δεν μου έκατσε. Ίσως φταίει και η αίθουσα και δεν το ευχαριστήθηκα. Odeon πρώτη φορά πήγα 1
skiabox Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις γύρισα από Aquaman. Πιστεύω δεν ήταν τόσο καλή όσο άλλες dc παραγωγές. Σκουπίδι δεν είναι σε καμία περίπτωση αλλά ο βυθός είναι δύσκολη περίπτωση και έβγαζε μια φθήνια/δευτεράντζα που δυστυχώς αν συγκριθεί με τον κόσμο του avatar για παράδειγμα είναι 3 κλάσεις παρακάτω! Θα του βάλω 7/10 μόνο και μόνο για τον φθηνιάρικο βυθό !
ChaosDelusion Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Στις 21/12/2018 στις 3:22 ΠΜ, overpower είπε Πολύ φρου φρου και αρώματα. Κάποια πλάνα απλά ότι να ναι (αρκετά slow-mo, επαναληπτικά διαφορετικά πλάνα κτλ), και κάποιες ερμηνείες, αν όχι όλες, Meh. Θεωρώ bvs και jl ανώτερες. Ταινιες του Snyder δηλαδη που ειναι φουλ στο slow motion.. Και τις θεωρεις και ανωτερες για καποιο λογο.. Οοοκ..
Sethiros Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έμεινα ευχαριστημένος. Γεμάτη ταινία με ορισμένες όμορφες σεκάνς, προσωπικά την προτιμώ από την Wonder Woman. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2018 από Sethiros
ronaldofenomeno Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 απο ολα της dc για εμενα ειναι η καλυτερη ταινια, ειχε βεβαια τις ασχημες στιγμες της που σε εβγαζε απο το βαθος, ηταν λιγο ριχη, και σε μερικα σημεια καπως power rangers...xaxaxa...αλλα σαν συνολο εμεινα ικανοποιημενος και συγκινημενος...!!!!δεν το περιμενα οτι θα μου αρεσε τοσο..
vasilissioros18 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Αρκετα ευχαριστη ταινια.Δεν σε κουραζει ωραια fight αλλα ρε παιδια μονο εγω παρατηρησα κατι repeat στις σκηνες?Πχ αυτο το spear throw παρατηρησα με φιλαρακι που πηγα οτι ηταν η ιδια σκηνη 3 με 4 φορες
Πέτρος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Eεεεε....τί διάλο....τί ήταν αυτό? Τα ελεεινά BvS και JL ήταν σαφώς ανώτερα από αυτό το πράμα. Το απλά μέτριο WW, τάξεις μεγέθους καλύτερο. Τα τελευταία απογοητευτικά MCU (ουσιαστικά, όλα), πολύ πιο καλογυρισμένα. Πραγματικά, είχα την εντύπωση κάποιες στιγμές ότι έβλεπα Transformers...τόσο κακή σκηνοθεσία. Για ακόμα μια φορά, τα CG ήταν τόσο κακά και τόσο ψεύτικα που πραγματικά cartoon θα ήταν προτιμότερα. Δεν (μου) φταίνε οι ηθοποιοί, δεν (μου) φταίει το σενάριο (κλασσικό κλισεδιάρικο μέχρι τέλους), δεν (μου) φταίει τίποτα...απλά 2.5 πεταμένες ώρες. Πάλι καλά που υπήρχε το φλογερό οφθαλμόλουτρο, αλλά πόσο να σε κρατήσει?
gdriver Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) διαφορετική ταινία από αυτές που μας είχε συνηθίσει η dc. Για μένα είναι η καλλίτερη της σειράς και πλεόν μου φαίνεται πως παίρνει το σωστό δρόμο η dc, πάνω κάτω θυμίζει και marveloταινία. Θεωρώ εκπληκτικό το τελικό κοστούμι του aquaman, πολύ ευχάριστη έκπληξη η nicole kidman που είχαμε καιρό να τη δούμε και παραμένουμε «ερωτευμένοι» μαζί της. Ορισμένες σκηνές έχουν ηχητικά εφε και ακολουθία από tranformers , αν το ξεπεράσεις αυτό καθώς και να πας να δεις κάτι με νοοτροπία «καμμένο» και όχι « οι ζωές των άλλων» , θα περάσεις μία χαρά. Σαφώς ανώτερη από τις τέσσερις της dc μέχρι τώρα. Πολύ κρίμα που δε θα υπάρξει ο martian munhunter λόγω του ότι τον θεωρούν γελοίο(!!!!😵) Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2019 από gdriver 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα