Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε διαφωνω για τις κακες ταινιες της dc.. Αλλα αυτο με τους φανς της μαρβελ ισχυει.. Και στην αντιθετη περιπτωση δηλαδη, αν ειναι πατατα της μαρβελ, μονο απ το τρειλερ τη βαπτιζουν γαματη

• Like 1
  • Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bluesattack είπε

Ποσοι απο τους θεατες ξερουν αν η ταινια ειναι της marvel η της dc ? Πανω απο 1 στους 20 ? 😆

Χαχαχα όντως ρε φίλε εδώ στο σινεμά μόλις τελείωσε η προβολή 3παρα το βράδυ ακούω έναν που γυρνάει και κάνει "αααα δεν ήταν marvel αυτο" δηλ ρε ΦΙΛΕ εντάξει δεν ξέρεις αλλά δεν είδες τι έγραφε όταν ξεκίνησε? Τώρα στα της ταινίας πραγματικά από τις λίγες φορές που έχω φύγει τόσο ικανοποιημένος από το σινεμά τα visuals της ταινίας εκπληκτικά ο κόσμος που έφτιαξαν απίστευτος οι σκηνές μάχης όλα ήταν απίστευτα και από τις λίγες φορές πο5 υπήρξε και καλό στορυ. die hard fan της dc έχοντας απογοητευτεί από το justice league πέρσι μετά το κατά την γνώμη μου αριστούργημα του Batman vs superman το  extended δείχνει να πηγαίνει στον σωστό δρόμο μένει να δούμε τι θα ακολουθήσει.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Virus200 είπε

κατά την γνώμη μου αριστούργημα του Batman vs superman το  extended δείχνει να πηγαίνει στον σωστό δρόμο μένει να δούμε τι θα ακολουθήσει.

Θα με ενδιέφερε σε ένα spoiler να μου εξηγήσεις πως το BvS ήταν αριστούργημα.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε

και μενα, πολυ

• Super Moderators
Δημοσ.
13 minutes ago, Dinos_12345 said:

Martha!

• Like 1
Δημοσ.

Την είδα χθες το βράδυ,συμπαθητική ταινία πέρασε ενα δίωρο ευχάριστα.

+ ωραιά εφέ,πολλές σκηνές μαχής,κοκκινομάλλα αmber heard

-  Αδύναμο σενάριο,κακοί villains,τραγικό ρομάντζο και ο jason mamoa που oi συναισθηματικές του αντιδράσεις στη ταινία είναι επιπέδου khal drogo.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ταινία ήταν αρκετά καλη! Χορταστική, με πολλές σκηνές δράσης, προσεγμένη. Δεν βαρέθηκα δευτερόλεπτο. Επειδή έχουν κάνει κάποια λαθη εκεί στη DC δε σημαίνει πως δεν μπορούν να διορθωθούν. Ελπίζω και οι επόμενες να έχουν τέτοια πορεία, προς το καλύτερο. 

Επεξ/σία από BALABANIS
Δημοσ.

Είδα και εγω την ταινία, πραγματικά δημιουργεί πολύ ωραία ατμόσφαιρα και η μουσική εξαιρετική.Περίμενα από τις κριτικές στο trailer (δεν τα βλέπω για πολλούς λόγους αφού και στο cinema πάω επίτηδες 15' μετά την ώρα προβολής για να τα αποφύγω😛) μια μέτρια ταινία με πολυ cgi...Κατά τη διάρκεια της ταινίας εντυπωσιάστηκα αρκετές φορές (ειδικά στις σκηνές μάχης όπου η σκηνοθεσία και τα πλάνα είναι απίστευτα) και τη θεωρώ πολύ μπροστά, φαίνεται οτί έχει καλό budget και έχει γίνει καλή δουλειά.Στα μείον θα προσθέσω και εγώ την επιλογή των ηθοποιών αλλά με τοσο cgi δεν τους καταλαβαίνεις και πολύ 😜 επίσης πολλά μέρη της ιστορίας ήθελαν περισσότερη εξήγηση για τους αμύητους (είχα πάει με παρέα που δεν ήξερε καν τον aquaman σαν ύπαρξη) αλλά εντάξει θα έπρεπε να γίνει σε 2 ταινίες αφού και αυτή ήδη ήταν αρκετά μεγάλη (μαζί με τους τίτλους τέλους γύρω στις 2 ώρες και 40 λεπτά).

Δημοσ.

Την είδα και εγώ χθες. 

Ωραία η ταινία, αν και μερικές φορές νόμιζα πως έβλεπα Star Wars, Alien κλπ. 

Πέρασε ευχάριστα η ώρα.

Δημοσ.

Πολύ φρου φρου και αρώματα. Κάποια πλάνα απλά ότι να ναι (αρκετά slow-mo, επαναληπτικά διαφορετικά πλάνα κτλ), και κάποιες ερμηνείες, αν όχι όλες, Meh. 

Θεωρώ bvs και jl ανώτερες. 

*δεν ξέρω αν το έχω παρατηρήσει μόνο εγώ ή και κάποιος άλλος, αλλά το odeon στο Μακεδονία πολύ μέτριο. Πολύ δυνατό μπάσο, ήχος και εικόνα αισθητά κατώτερα από Village. Η αίθουσα έγραφε imax 4k Sony ή κάτι τέτοιο. Village έχω μπει στην βασικά με Dolby around κτλ

• Like 1
Δημοσ.

Σε καμία περίπτωση ανώτερα τα BvS και Justice League..Είπαμε..Στο BvS το μόνο που άξιζε ήταν η σκηνή του Batman που έριξε ξύλο στη συμμορία, το Justice League ένα άισχος απ' την αρχή ως το τέλος. Εδώ τουλάχιστον δεν βαριέσαι, περνάει η ώρα ευχάριστα με δράση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...