bluesattack Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Kατι ο κινηματογραφος , κατι η καλη παρεα , κατι το 3d , κατι τα συμπαθητικα εφε (μην περιμενετε να κοκκαλωσετε απο τον τρομο , στην μαχη του βυθου,παρτε ως σημειο αναφορας το finding nemo ρε αδελφε 😆) ,..περασε μια χαρα ευχαριστα η ωρα με τον προτεκτορ οφ δι ντιπ , παρολη την μεγαλη διαρκεια 😀 Αντε με το καλο και η συνεχεια, ενα καρο εκκρεμοτητες εχουν μεινει εξαλλου
Wayward Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 It was decent... Ευχάριστο δίωρο, καλός ο Momoa, χάρμα οφθαλμών η Amber, μου άρεσε πολύ και ο Dafoe... Οι σκηνές κυνηγητού και οι λίγο πιο "grounded" μάχες ήταν ωραίες και πολύ ωραίος ο underwater κόσμος της Ατλαντίδας. Είχε κανα δυο αστοχίες στα εφφέ αλλά γενικά ήταν καλά, όπως και κάποιες cheesy/corny σκηνές αλλά οκ κόμικ ταινία είναι.
margaritagr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Πολυ μου άρεσε , αν και μεγάλη δεν κούρασε καθόλου. Decent ο aquaman και τρομερός ο υποβρύχιος κόσμος.
belray Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Στις 15/12/2018 στις 1:07 ΠΜ, Psycho_Warhead είπε Πολύ καλό ήταν..Εμένα μ' άρεσε και το σενάριο και δεν το περίμενα..Πήγα με διάθεση να δω απλά καλά εφέ αλλά ήταν κάτι παραπάνω. Για εμας που ο κινηματογράφος εκοψε την ροή, που θα την δούμε; Στα της ταινίας, πολύ ευχάριστη έκπληξη, ειδικά για dc. Ο Υποβρύχιος κοσμος θαυμάσιος και η μουσική της ταινίας εξαιρετική επίσης! Καραπροτεινεται για κινηματογράφο!
blanka Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Το είδα σε ΙΜΑΧ 3D στo ONE Salonica. Χάρμα οφθαλμών! Σίγουρα με εντυπωσίασε περισσότερο λόγω κινηματογράφου αλλά αντικειμενικά το έργο ήταν πολύ καλό. Όταν βγήκα απο την αίθουσα είπα "τρέμε MARVEL" ήταν το πρώτο DC έργο που το είπα αυτό (όχι το wonder Woman δεν άξιζε) Η μουσική ήταν καταπληκτική και νόμιζες ότι ήταν γραμμένη στον ωκεανό, σε έβαζε στο κλίμα. Είχε και κάποιες νότες Vangelis , εύγε! Τα εφφε ήταν καταπληκτικά ,που αν τα συγκρίνουμε με την τελευταία ταινία MARVEL, του Venom δηλαδή, ήταν πολύ καλύτερα. Παρόλο που ήταν τραβηγμένα απ'τα μαλλιά λόγω θεματολογίας, ήταν όμορφα και πιστευτά. Το σενάριο ήταν ΠΟΛΥ βασικό. Στο χαρτί πιστεύω αν το διάβαζε κανείς θα κοιμόταν, η μαγκιά του σκηνοθέτη όμως ανέβασε ένα πολύ κοινότυπο σενάριο και το έκανε ένα απολαυστικό 2ωρο. Παρόλο που ήταν κοινότυπο το σενάριο , είχε χτισίματα χαρακτήρων είχε μυθολογία είχε με λίγα λόγια μια Α ουσία. Κάτι χτίζει εδώ η DC (επιτέλους) λετε η μεταSNYDER εποχη να έχει να μας πει κάτι καλό;
takis69tzel Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Παιδιά το έχει δεί κανείς σε 3D σε απλή αίθουσα να μας πει αν αξίζει ? Δεν μιλάω για IMAX 3D που σίγουρα θα είναι καλύτερο απο το απλό 3D.....
bluesattack Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Εγω το ειδα σε απλο 3d.To αξιζει (προφανως εννοεις η διαφορα τιμης απο το 2d ) ειναι σχετικο.Εγω κατι τετοια τα προτιμω σε 3d , και οι τζουρες 3d κανουν την διαφορα.Mην περιμενεις παντως , ουτε κανα wow βαθος , ουτε πραγματα να πεταγονται απο την οθονη και να σου ερχονται στην μαπα ακριβως.
takis69tzel Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Πιο πολύ αν αξίζει σαν ''εικόνα'' γιατί υπάρχουν 3d που έχω δεί που είπα καλύτερα να το έβλεπα σε 2d. Αρκετά σκοτεινό, λίγο θολό κτλ κτλ
KilliK Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αναφορά σε κείμενο λετε η μεταSNYDER εποχη να έχει να μας πει κάτι καλό; Τα χουμε πει οταν ανακοινωθηκε το DCEU και ξεκινησε η παραγωγη του MOS, πως οι βασεις που εχτιζε ο Νοlan με τον Goyer και τον Snyder ηταν σαθρες. πως η φορμουλα του TDK δουλευει μονο για τον Batman και οχι για τους υπολοιπους ηρωες της DC. μετα απο μερικες αποτυχιες, το συνειδητοποιησε και η ιδια η WB/DC και ισως επιτελους εχουμε την αναγεννηση του DCEU με τον σωστο τροπο. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2018 από KilliK 1
bluesattack Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, takis69tzel είπε Πιο πολύ αν αξίζει σαν ''εικόνα'' γιατί υπάρχουν 3d που έχω δεί που είπα καλύτερα να το έβλεπα σε 2d. Αρκετά σκοτεινό, λίγο θολό κτλ κτλ Δεν ειναι απο τα εργα που κουραζεσαι απο την πτωση της φωτεινοτητας και τελικα το μετανιωνεις. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2018 από bluesattack
ChaosDelusion Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Βασικα οσοι ηταν προκατειλημμένοι λογω marvel, νομιζω οτι γυρισαν στις τρυπες τους.. Απο τα trailer ελεγαν τι μουφα θα ειναι, ενω οταν βγαζει η marvel 10 δευτερολεπτα trailer πωωωω τι ταινιαρα.. Δε βλεπω γενικοτερα πολλες action ταινιες, αλλα η συγκεκριμενη δεν εχει σε τιποτα να ζηλεψει αλλες. Τις κακες κριτικες τις βλεπω ως κακοπροαιρετες, δε νομιζω οτι ειχε κατι το αρνητικο η ταινια.. Ακομη και για τα cgi που γκρινιαζαν, ας μου πει καποιος τι ειχαν.. 1
bluesattack Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Σε μερικους δεν αρεσει το cgi , τους φαινεται ψευτικο.Βεβαια οταν ακους aquaman καταταβαινες οτι δεν θα δεις τον..Logan να ριχνει ξυλο. Θα μπορουσε να ηταν και πολυ καλυτερη η ταινια , να ηταν ενα υποβρυχιο avatar.Αλλα την σωζει την κατασταση ο momoa που ειναι επιβλητικη γομαροφατσα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 4 minutes ago, bluesattack said: Αλλα την σωζει την κατασταση ο momoa που ειναι επιβλητικη γομαροφατσα.
KilliK Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 19 ώρες πριν, ChaosDelusion είπε Βασικα οσοι ηταν προκατειλημμένοι λογω marvel, νομιζω οτι γυρισαν στις τρυπες τους.. Απο τα trailer ελεγαν τι μουφα θα ειναι, ενω οταν βγαζει η marvel 10 δευτερολεπτα trailer πωωωω τι ταινιαρα.. Δε βλεπω γενικοτερα πολλες action ταινιες, αλλα η συγκεκριμενη δεν εχει σε τιποτα να ζηλεψει αλλες. Τις κακες κριτικες τις βλεπω ως κακοπροαιρετες, δε νομιζω οτι ειχε κατι το αρνητικο η ταινια.. Ακομη και για τα cgi που γκρινιαζαν, ας μου πει καποιος τι ειχαν.. Ναι αλλα η DC εχει και μια κακη προιστορια. Η εμπιστοσυνη των φανς στο brand της ειχε χαθει. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 hours ago, ChaosDelusion said: Βασικα οσοι ηταν προκατειλημμένοι λογω marvel, νομιζω οτι γυρισαν στις τρυπες τους.. Απο τα trailer ελεγαν τι μουφα θα ειναι, ενω οταν βγαζει η marvel 10 δευτερολεπτα trailer πωωωω τι ταινιαρα.. Οι περισσότεροι δεν είναι προκατειλημμένοι λόγω Marvel αλλά λόγω των προηγούμενων ταινιών της DC. Αν δεν είσαι μετά από τόσες φόλες, τότε θα ήθελα να μάθω αν ακολουθείς και την ίδια λογική στη ζωή σου, πχ σε κάποιον γιατρό. (For the record, έφαγα κράξιμο επειδή "δεν μου άρεσε η ταινία" από το trailer της Captain Marvel) Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2018 από ThReSh
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα