Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Just now, coffeex said: Μάλλον φόλα θα είναι η ταινία
Wayward Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 37 λεπτά πριν, coffeex είπε Μάλλον φόλα θα είναι η ταινία Λένε και αρκετά καλά για την ταινία... στο "φόλα" πως έφτασες?
coffeex Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, Wayward είπε Λένε και αρκετά καλά για την ταινία... στο "φόλα" πως έφτασες? Μάλλον... 🏊♀️
Wayward Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, coffeex είπε Μάλλον... 🏊♀️ Χεχε ok fair enough! Για τώρα και στο rotten καλά πάει. Τα περισσότερα review πάντως που είδα/διάβασα λένε πως το βασικό της αρνητικό είναι το "too many things in there" κατά τα άλλα οκ. Anyway, we'll know soon!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 1 hour ago, Wayward said: Για τώρα και στο rotten καλά πάει. Το avg score όμως χαμηλό...
KilliK Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 doesnt matter. το θεμα ειναι πως θα τα παει στο ΒΟ.
Wayward Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 27 λεπτά πριν, ThReSh είπε Το avg score όμως χαμηλό... Σωστό...
coffeex Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, KilliK είπε doesnt matter. το θεμα ειναι πως θα τα παει στο ΒΟ. Το θέμα είναι σε ποιο BO; Στην Κίνα σάρωσε στις μέχρι τώρα προβολές, εκεί το Venom παίζει να είναι από τις εμπορικότερες ταινίες της χρονιάς. 1
dekulinkgr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Μολις γυρισα απο τον κινηματογραφο.Αρκετα καλη ταινια.Και οχι μονο σε σχεση με τις αλλες ταινιες της DC αλλα και γενικα.Ειναι must για cinema.Δεν την βαρεθηκαμε λεπτο. 2
BlueBlade Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Την είδα χτες, εμένα μου άρεσε πάρα πολύ. Πάντως ακόμα και στο Aquaman καταλαβαίνεις ότι η Marvel έχει πάει τις ταινίες της σε νέο επίπεδο που η DC δεν μπορεί να ακολουθήσει. Αλλά παραμένει μια καλή ταινία και περνάει ευχάριστα η ώρα.
najinblue3 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 19 ώρες πριν, dekulinkgr είπε Μολις γυρισα απο τον κινηματογραφο.Αρκετα καλη ταινια.Και οχι μονο σε σχεση με τις αλλες ταινιες της DC αλλα και γενικα.Ειναι must για cinema.Δεν την βαρεθηκαμε λεπτο. Και εγω την ειδα σημερα και συμφωνω , αξιζει για σινεμα 100% 1
Nate Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Θετικά: Έβαλε πολλά πράγματα από την μυθολογία του Aquaman μέσα. Η σκηνοθεσία στο μεγαλύτερο μέρος της ταινίας ήταν πολύ καλή, είχε χρώματα, πολύ καλό ξύλο και οι σκηνές στο βυθό και την στεριά αποδόθηκαν πολύ καλά. Είχε ποικιλία σκηνικών. Δεν έχω διαβάσει πολύ Aquaman, αλλά απ' όσα ήξερα ήταν πολύ πιστό στα κόμικ. Αρνητικά: Ενώ κάποιοι ηθοποιοί έπαιξαν καλά, δεν τους δόθηκε τόσο μεγάλη ποικιλία εκφράσεων, λόγω σεναρίου. Κάποιες σκηνές ήθελαν δυο τρεις γραμμές διαλόγου παραπάνω, ειδικά μια συγκεκριμένη ήθελε ένα λεπτό παραπάνω τουλάχιστον. Ένας ηθοποιός δεν μου καθόταν καλά όποτε ήταν στην σκηνή και έναν άλλο δεν τον εκμεταλλεύτηκαν σωστά. Υπήρχαν κάποιες μικρές τρύπες στην πλοκή, μικρές όμως. Το spoiler μην το ανοίξετε όσοι δεν έχετε δει την ταινία: Spoiler Ο ηθοποιός που έκανε τον Black Manta ήταν φοβερός και γενικά σαν κακός ήταν πολύ καλογραμμένος. Ο Ocean Master από την άλλη, ρίχτηκε πολύ από τον ηθοποιό, έπρεπε να είχε γίνει άλλη επιλογή ηθοποιού για τον ρόλο. Και τον Dafoe νομίζω δεν τον εκμεταλλεύτηκαν καλά, πιστεύω θα μπορούσε να δείξει κάτι παραπάνω. Ωραία τα σκηνικά στην Ιταλία, και ο βυθός γαμάτος. Γενικά η υπόθεση κύλαγε καλά, αν και θα μπορούσε η ταινία να ήταν κανένα δεκάλεπτο μεγαλύτερη για τον λόγο που είπα παραπάνω. Δεν μου άρεσε που τα τέρατα στον βυθό δεν ήταν αρκετά τρομακτικά, δεν εννοώ να γινόταν ταινία τρόμου σε εκείνη την σκηνή, αλλά στα κόμικ είναι πιο τρομακτικά. Επίσης, η σχέση Aquaman και Mera ήταν λίγο forced σε ένα δυο σημεία. Η ταινία θα ανέβαινε πολύ με κανά δυο δραματικές σκηνές παραπάνω, αλλά ήταν αρκετά καλή και έτσι.
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Πολύ καλό ήταν..Εμένα μ' άρεσε και το σενάριο και δεν το περίμενα..Πήγα με διάθεση να δω απλά καλά εφέ αλλά ήταν κάτι παραπάνω. 1
greekbusters Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτό που άρεσε σε όλους και όλοι μας σχολιασαμε μετά την ταινία ήταν η απουσία των αστειων σε σχέση με τα Μάρβελ. Νομίζω είναι καλύτερα με λιγότερους κωμικούς διαλόγους. Επίσης επειδή είδα και το ανιμ του aquaman,νομίζω που βγήκε το 15' είχε κάποιες μικρές παραλλαγές στο στορι. Πάντως η ταινία αξίζει για σινεμά και με το παραπάνω . Στο τέλος έχει και credit scene , οπότε μην φύγετε 😀 Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2018 από greekbusters
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα