coffeex Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) και το trailer από το youtube για όσους δεν αρέσει το twitter Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2018 από coffeex 4
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Βγήκε και του Shazam...
john_shadow Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 δείχνει χάλι μαύρο.... σε αντίθεση με του Shazam που δείχνει τίμιο. 1
W0zzAp Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Χαλι μαυρο φαινεται,ειδικα με το cgi που βγαζει ματι παλι.Για να ειμαι και πιο ξεκαθαρος δεν πηγαινω καθολου τον ηθοποιο ή πιο σωστα το πως παιζει τον ρολο του aquaman που ειναι μεσα στην ποζερια συνεχεια,οποτε δεν νομιζω να μπορεσω να δω την ταινια με καλο ματι.
KilliK Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 ηταν που τα water effects της ταινιας θα ηταν επαναστατικα, οπως λεγανε. 😂 ευτυχως που εχουμε την Αλιτα για να δουμε κατι εντυπωσιακο σε αυτον τον τομεα. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Είδα την "κλασική" στολή και μου θύμισε Craig...
ADHD Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Ενας ειναι ο Aquaman γατακια. Directed by James Cameron για να μαθαίνουν οι καινούργιοι.
basilisgate13 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 δεν μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα απο το τρειλερ.Με την dc αν και φαν εχω μαθει να κραταω μικρο καλαθη γιατι εχει βγαλει αρκετες μετριες προς κακες ταινιες . Τωρα απο το τρειλερ που τρεχουν σε κατι σκεπες δεν με τρελανε. Απο οτι ειδα λιγο μου φανηκε οτι τα cgi θα ειναι πολυ χαλια στην ταινια αλλα βλεπουμε οταν βγει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα