Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλή και περιεκτική ερώτηση για όποιον ξέρει.
>> Θέλω να χτίσω PC

>>Budget 1500€ με 144hz monitor

>>Σκεφτόμουν gtx 1060 6gb (με ryzen 5 2600/16 gb G.Skill 3200Mhz)

>>Άκουσα για πτώση τιμών
>>Πολύ θα ήθελα gtx 1070 ti,θα έδινα μέχρι και 350-400 ευρά. Ενδιαφέρομαι για Streaming.

>>Σκοπεύω να το χτίσω Σεπτέμβρη που θα έχω μαζέψει τα λεφτά.

>>Προτάσεις;Και απόψεις για την πτώση τιμών στις GPU που ακούγεται,θα έρθει και Ελλάδα ή...;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Από 440 ξεκινάνε καινούριες οι 1070. Δεν το βρίσκω καθόλου δύσκολο να βρεις στα 400 κάποια μτχ 1070.

Για 1070ti στα 400 και κάτω θα πρέπει να έχει ανακοινωθεί η καινούρια σειρά της nvidia όταν κάνεις την αγορά.

Δημοσ.

Και ξεκινάς την συζήτηση 2 μήνες νωρίτερα?

Όταν έρθει η ώρα που θα χεις τα χρήματα στο χέρι τότε το ψάχνεις.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Punker είπε

Απλή και περιεκτική ερώτηση για όποιον ξέρει.
>> Θέλω να χτίσω PC

>>Budget 1500€ με 144hz monitor

>>Σκεφτόμουν gtx 1060 6gb (με ryzen 5 2600/16 gb G.Skill 3200Mhz)

>>Άκουσα για πτώση τιμών
>>Πολύ θα ήθελα gtx 1070 ti,θα έδινα μέχρι και 350-400 ευρά. Ενδιαφέρομαι για Streaming.

>>Σκοπεύω να το χτίσω Σεπτέμβρη που θα έχω μαζέψει τα λεφτά.

>>Προτάσεις;Και απόψεις για την πτώση τιμών στις GPU που ακούγεται,θα έρθει και Ελλάδα ή...;

Ευχαριστώ

Πρέπει να προσέξεις στην αγορά cpu, ανάλογα με την ποιότητα που θα streamάρεις.

Αν streamάρεις σε fast προφίλ και ένας 8600k αρκεί. Με τον 2600x θα έχεις λίγο λιγότερα καρέ, αλλά θα είσαι και πιο αεράτος αν τρέχει και τίποτα άλλο στο background.

Αν streamάρεις σε normal settings 8700κ ή αν θες πιο φτηνή εναλλακτική 2600x.

Σε extreme προφίλ 2700x.

Όπως και να έχει προτίμησε τον 2600x από τον απλό 2600 και πάρε οπωσδήποτε b-dies για μνήμες και αν το επιτρέπει το budget και x470 μητρική για να έχεις καβάτζα το precision boost overdrive

Για gpu αφού θα το χτίσεις Σεπτέμβρη περίμενε να δούμε τι θα ανακοινώσει η nvedia, για να δούμε τι θα είναι το vfm τότε. Αυτή τη στιγμή η 1070ti είναι το minimum για 1080p/144 και high settings. H απλή 1070 υστερεί κάπως.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, @topos είπε

Και ξεκινάς την συζήτηση 2 μήνες νωρίτερα?

Όταν έρθει η ώρα που θα χεις τα χρήματα στο χέρι τότε το ψάχνεις.

Τα ευρά τα έχω στο χέρι,απλά δεν είμαι Ελλάδα ακόμα!Αν βρεθεί η ευκαιρία τα καβατζώνω αμέσως εννοείται ! :D

16 ώρες πριν, ilos είπε

Πρέπει να προσέξεις στην αγορά cpu, ανάλογα με την ποιότητα που θα streamάρεις.

Αν streamάρεις σε fast προφίλ και ένας 8600k αρκεί. Με τον 2600x θα έχεις λίγο λιγότερα καρέ, αλλά θα είσαι και πιο αεράτος αν τρέχει και τίποτα άλλο στο background.

Αν streamάρεις σε normal settings 8700κ ή αν θες πιο φτηνή εναλλακτική 2600x.

Σε extreme προφίλ 2700x.

Όπως και να έχει προτίμησε τον 2600x από τον απλό 2600 και πάρε οπωσδήποτε b-dies για μνήμες και αν το επιτρέπει το budget και x470 μητρική για να έχεις καβάτζα το precision boost overdrive

Για gpu αφού θα το χτίσεις Σεπτέμβρη περίμενε να δούμε τι θα ανακοινώσει η nvedia, για να δούμε τι θα είναι το vfm τότε. Αυτή τη στιγμή η 1070ti είναι το minimum για 1080p/144 και high settings. H απλή 1070 υστερεί κάπως.

Σε ευχαριστώ πολύ !Μάλλον με 2600x θα πάω !Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι το b-dies ,πρώτη φορά το ακούω αυτό!Και για μητρική σκεφτόμουν B450 που θα βγει,να μη χρειαστεί και το bios update στον ryzen...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...