james9tito Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, postfire είπε γιατι τοτε προτεινει 25? εχεις δοκιμασει και παιζει καλα στα 16? Μη λετε ανακρίβειες. Και στα 12 παίζει 4Κ απλά κλειδώνει λίγο πιο αργά.
DIOMIDIS_GR Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δεν το ξέρω αυτό.Μου έβγαλε ένα μήνυμα για server error αν θυμάμαι καλά.
Petran1965 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Εγώ εν παραδείγματι βλέπω το " Διαμέτρημα " πως θα διαπιστώσω ότι το βλέπω σε 4Κ ?
infin1tyGR Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Σε υπολογιστή; Πατάς Ctrl+Alt+Shift+D και σου δείχνει πληροφορίες. Χρειάζονται και αυτά πάντως για 4K από υπολογιστή: Quote Το πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge ή την εφαρμογή Windows 10 Μια οθόνη 60 Hz που υποστηρίζει 4K (με σύνδεση HDCP 2.2, αν πρόκειται για εξωτερική οθόνη), επεξεργαστή Intel Core 7ης γενιάς ή νεότερο και τις τελευταίες ενημερώσεις των Windows ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάθε οθόνη που συνδέετε στον υπολογιστή σας πρέπει να πληροί αυτές τις απαιτήσεις, προκειμένου να είναι δυνατό το επιτυχημένο streaming σε Ultra HD. Ένα πρόγραμμα που υποστηρίζει streaming σε Ultra HD. Μπορείτε να ελέγξετε το τρέχον πρόγραμμά σας στην τοποθεσία netflix.com/ChangePlan.
infin1tyGR Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 1280x720 επειδή βλέπεις από Firefox. Επίσης, βλέπω Windows 7 οπότε επίσημα δεν έχεις άλλες επιλογές. Θέλει Internet Explorer/Microsoft Edge ή την εφαρμογή σε Windows 8.1+ για να πάει παραπάνω. Ανεπίσημα, με κάποιο plugin όπως αυτό, μπορεί να φτάσει μέχρι 1080: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/force-1080p-netflix/.
thanosAIAS Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Fake 4K είναι...ενδιαφέρον πάντως αυτό που ειπε κάποιος για h265... Να γιατί κάποιες σειρες τις παίζει σε 4Κ και άλλες σε FHD...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα