Xristaras12 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, heavyrain είπε Ναι offline εννοώ. HD=720p FHD=1080p UHD=2160p Δοκίμασε το να δεις, λογικά κανονικά είναι και οι υπότιτλοι. Δεν έχω δοκιμάσει να σου πω σίγουρα. στα πακέτα που βλέπω έχει HD και μετά UHD 1080 δεν έχει σε κανένα η δεν τα υποστηρίζουν εδώ; (δεν με απασχολεί άλλωστε το 1080 και 720 μια χαρά είναι)
infin1tyGR Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) HD το Netflix εννοεί τα 720p και 1080p. Όταν κατεβάζεις ένα επεισόδιο, δεν κατεβάζει στο μέγιστο bitrate αλλά σε ένα ενδιάμεσο, που συνήθως είναι 720p. Όταν βλέπεις μέσω streaming, επιλέγει την καλύτερη ποιότητα με βάση τη σύνδεσή σου. Επίσης, η ποιότητα εξαρτάται από το πού βλέπεις το επεισόδιο (https://help.netflix.com/en/node/23742). Η δυνατότητα download είναι διαθέσιμη μόνο στην εφαρμογή του Netflix στα Windows 10 (όχι στα Windows 8 ) και στην εφαρμογή για κινητά. Σε κινητό για να μπορείς να δεις HD πρέπει να έχει L1 Widevine DRM και να είναι πιστοποιημένο από το Netflix. Αν έχεις κάνα Xiaomi, για παράδειγμα, δεν θα παίζει σε HD. (https://help.netflix.com/en/node/23939). Οι υπότιτλοι κατεβαίνουν αυτόματα και μπορείς να τους επιλέξεις όταν βλέπεις το επεισόδιο. Επίσης, να ξέρεις ότι δεν είναι όλες οι σειρές/ταινίες διαθέσιμες για λήψη. Σε κάποιες που δεν είναι του Netflix αλλά έχει αγοράσει τα δικαιώματα, μπορεί να μην βρεις την επιλογή. Τέλος, τα downloads έχουν κάποια ημερομηνία λήξης, πάλι ανάλογα με τη σειρά, οπότε μπορεί να χρειαστεί σύνδεση στο Internet για να ανανεώσεις κάποιο αν το έχεις αφήσει πολλές μέρες χωρίς να το δεις και έχει λήξει. Κατά τη γνώμη μου, το καλύτερο είναι να ξεκινήσεις τον δωρεάν δοκιμαστικό μήνα και να δεις μόνος σου εάν σε καλύπτει. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2018 από infin1tyGR 1
Xristaras12 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 6 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε HD το Netflix εννοεί τα 720p και 1080p. Όταν κατεβάζεις ένα επεισόδιο, δεν κατεβάζει στο μέγιστο bitrate αλλά σε ένα ενδιάμεσο, που συνήθως είναι 720p. Όταν βλέπεις μέσω streaming, επιλέγει την καλύτερη ποιότητα με βάση τη σύνδεσή σου. Επίσης, η ποιότητα εξαρτάται από το πού βλέπεις το επεισόδιο (https://help.netflix.com/en/node/23742). Η δυνατότητα download είναι διαθέσιμη μόνο στην εφαρμογή του Netflix στα Windows 10 (όχι στα Windows 😎 και στην εφαρμογή για κινητά. Σε κινητό για να μπορείς να δεις HD πρέπει να έχει L1 Widevine DRM και να είναι πιστοποιημένο από το Netflix. Αν έχεις κάνα Xiaomi, για παράδειγμα, δεν θα παίζει σε HD. (https://help.netflix.com/en/node/23939). Οι υπότιτλοι κατεβαίνουν αυτόματα και μπορείς να τους επιλέξεις όταν βλέπεις το επεισόδιο. Επίσης, να ξέρεις ότι δεν είναι όλες οι σειρές/ταινίες διαθέσιμες για λήψη. Σε κάποιες που δεν είναι του Netflix αλλά έχει αγοράσει τα δικαιώματα, μπορεί να μην βρεις την επιλογή. Τέλος, τα downlaods έχουν κάποια ημερομηνία λήξης, πάλι ανάλογα με τη σειρά, οπότε μπορεί να χρειαστεί να σύνδεση στο Internet για να ανανεώσεις κάποιο αν το έχεις αφήσει πολλές μέρες χωρίς να το δεις και έχει λήξει. Κατά τη γνώμη μου, το καλύτερο είναι να ξεκινήσεις τον δωρεάν δοκιμαστικό μήνα και να δεις μόνος σου εάν σε καλύπτει. δεν ξέρω αν τα λέει σωστά η σελίδα τους, μου φαίνεται κουλό να μην μπορεί ο snap 410,430 κλπ να μην μπορεί να παίξει HD περιεχόμενο, όπως και ο 625 πχ. φίλος έχει περάσει την εφαρμογή σε ΝΟΤΕ 4Χ και του δίνει κανονικά την δυνατότητα για HD απ όσο είδα και μάλιστα βάλαμε κάτι να παίξει. Βεβαια υπάρχει περίπτωση να μην ήταν 720 γιατί η εικόνα δεν μπορώ να πω οτι μου άρεσε, σε κάποια σημεία ήταν θολή και δεν μπορούσες να διακρίνεις λεπτομέριες. ΑΥτό για την ημερομηνία λήξης δεν είδα να το γράφει κάπου αλλά καλά έκανες και το ανέφερες, εγώ πχ βλέπω επεισόδια όποτε έχω χρόνο απλά τα έχω κατεβασμένα για να μην χρειάζομαι κάθε φορά συνδεση στο ίντερνετ(με την λογική οτι εκεί που είμαι 99% δεν θα έχει οπότε γι αυτό θα καταλήξω να δω κανενα επεισόδιο να περάσει η ώρα) έχω ήδη στο κινητό stranger things και εδώ και 1 μήνα έχω τελειώσει την πρώτη σεζόν και είμαι στη μέση της δεύτερης και λογικά μέχρι και το τέλος αυτού του μήνα πιθανότατα δεν θα έχω δει και τα υπόλοιπα.
infin1tyGR Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Το Note 4Χ έχω κι εγώ και δοκιμάζοντας με τα Test Patterns του Netflix, δεν φτάνει πάνω από 960x540. Πιστεύω ότι, όπως και με τους άλλους περιορισμούς που έχουν, δεν είναι τόσο ότι δεν μπορεί το hardware να ανταπεξέλθει, αλλά λόγω έλλειψης σωστού DRM κόβουν τη δυνατότητα HD για να είναι σίγουροι. Π.χ. στον Google Chrome, υπάρχει plugin για να νομίζει ότι τρέχει σε ChromeOS και τότε παίζει κανονικά 1080. Σχετικά με τις λήψεις, δες εδώ: https://help.netflix.com/el/node/54865 Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2018 από infin1tyGR
Xristaras12 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 30 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Το Note 4Χ έχω κι εγώ και δοκιμάζοντας με τα Test Patterns του Netflix, δεν φτάνει πάνω από 960x540. Πιστεύω ότι, όπως και με τους άλλους περιορισμούς που έχουν, δεν είναι τόσο ότι δεν μπορεί το hardware να ανταπεξέλθει, αλλά λόγω έλλειψης σωστού DRM κόβουν τη δυνατότητα HD για να είναι σίγουροι. Π.χ. στον Google Chrome, υπάρχει plugin για να νομίζει ότι τρέχει σε ChromeOS και τότε παίζει κανονικά 1080. Σχετικά με τις λήψεις, δες εδώ: https://help.netflix.com/el/node/54865 αυτό ακυρώνει και την δυνατότητα για λήψη HD ανεξαρτήτως αν μπορεί να το παίξει η συσκευή; αν ναι δεν με ενδιαφέρει η συνδρομή τότε. Ούτε να το διαμοιράσω παράνομα θέλω ούτε κάτι άλλο, αλλά απο το να ψάχνω στα γνωστά sites τα επεισόδια για να τα δώ θα ήθελα να έχω την συνδρομή και να τα κατεβάζω εγώ.
postfire Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 4 ώρες πριν, phanispal είπε Αν συγχρονίζει ψηλά, ας πούμε γύρω στα 20Mbps (ΟΚ, δύσκολο), μπορεί να είναι ΟΚ. 25 θελει μονο για το νετφλιξ
infin1tyGR Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Just now, postfire said: 25 θελει μονο για το νετφλιξ 25 προτείνει. Στα 16 Mbps παίζει συνήθως το 4K του. 14 minutes ago, Xristaras12 said: αυτό ακυρώνει και την δυνατότητα για λήψη HD ανεξαρτήτως αν μπορεί να το παίξει η συσκευή; Δοκίμασα donwload στο κινητό (έχω επιλέξει από τις ρυθμίσεις να κατεβάσει στην καλύτερη ποιότητα) και δεν το κατέβασε σε HD. 250MB για 40λεπτο επεισόδιο. Γενικά, το Netflix εστιάζει στο streaming. Τα downloads τα έχουν βάλει συμπληρωματικά. Να έχεις κάτι να δεις στην πτήση σου, στο ΚΤΕΛ κλπ. Δεν είναι τόσο για μόνιμη χρήση, δηλαδή. 1
postfire Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 γιατι τοτε προτεινει 25? εχεις δοκιμασει και παιζει καλα στα 16?
infin1tyGR Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Αν έχεις 16 θα παίζει οριακά. Γι' αυτό προτείνει 25, γιατί κάνει buffering και δεν θες να περιμένεις πολλή ώρα μέχρι να ξεκινήσει, ή αν δεν είναι σταθερή η ταχύτητά σου, να μην κολλήσει με το παραμικρό.
phanispal Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Εγώ άκρη δεν έχω βγάλει ακόμα σχετικά με την ποιότητα εικόνας και την ανάλυση στο Netflix. Έχω 50άρα VDSL, συγχρονίζω στα 38, η τηλεόραση συνδέεται ασύρματα με το router σε απόσταση 2-3 μέτρων, και το Netflix πάνω από ~12Mbps δεν έχω δει να τραβάει σε UHD. Ποιος ξέρει αν η ένδειξη που βλέπω πατώντας το Info στο remote είναι αληθής, και πόσο ρόλο παίζει η ασύρματη σύνδεση.
infin1tyGR Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Ναι, σε μερικά είναι παρακάτω. Πάντως είναι σε H265, οπότε αντιστοιχεί περίπου στο διπλάσιο αν θα ήταν H264.
postfire Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 αρα θελει απο 20 και πανω δλδ πρεπει να εχεις vdsl γιοα να μην σου ρουφαει ολη την γραμμη και σερνεσαι
isay Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 4 ώρες πριν, Xristaras12 είπε offline φαντάζομαι εννοείς και απο υπότιτλους; τους έχει μέσα το βιντεο όπως γίνεται απο τα πειρατικά; επίσης η συνδρομή HD είναι 720 η 1080; θα με ενδιέφερε το 720 μόνο αν είναι δυνατόν, δεν χρειάζεται να κουβαλάω 2-3 γιγα ανα επεισόδιο. Το κάνει η εφαρμμογή κινητου/ταμπλετ και εχει και τους υποτιτλους. Το επεισόδιο το βλέπεις πάλι μεσα απο την εφαρμογή και μονο απο αυτήν. Στα υποψη οτι ΔΕΝ εχει όλους τους τιτλους διαθεσιμους για download. αλλά εχει ως επι το πλέιστον σειρές. Βάλε τη στο κινητό σου και κάνε μια δοκιμή.
DIOMIDIS_GR Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν χρειάζεται vdsl το netfix.Σε εμένα με 16 παίζει μια χαρά 4κ.Μια φορά μόνο με πέταξε έξω ένα επεισόδιο αλλά με το που ξαναμπήκα έπαιξε κανονικά. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2018 από DIOMIDIS_GR
phanispal Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Γιατί σε πέταξε και δεν έριξε απλά την ανάλυση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα